Cezario salotoms padaza darau pati is tokiu ingredientu:
majonezas ( i ji dar idedu baziliko), kietai virtas kiausinis, cesnakai, petrazoles, anciuviu file, angliskos garstycios, alyvuogiu aliejus, sviezi krapai, druskyte ir balti malti pipirai...
Beje, padazo skonis labai priklauso nuo pasirinkto majonezo.
O vistiena skaniau kai buna kepta ant griliaus, kartais dar apvynioju salto rukymo sonine.
Sako,kad apetitas ateina bevalgant!Man jis atejo beskaitant!!!
Einu daryt siu salotu!Tik kaip padaza issirinkti is visos gausybes!!
Aciu visoms uz receptus!
Einu daryt siu salotu!Tik kaip padaza issirinkti is visos gausybes!!
Aciu visoms uz receptus!
Siandien dariau ir labai skanios isejo. Turejau nusipirkus parduotuveje padazo, bet paragavus jis man tikrai nepatiko, todel dariausi savo
Padaza dariau dedama visko is akies
Anciuviai
kiausinio trynys virtas
parmazanas tarkuotas
grudetos garstycios
cesnako skiltele
volcesterio padazas
citrinos sultys
druska
pipirai
alyvuogiu aliejus
Padaza dariau dedama visko is akies
Anciuviai
kiausinio trynys virtas
parmazanas tarkuotas
grudetos garstycios
cesnako skiltele
volcesterio padazas
citrinos sultys
druska
pipirai
alyvuogiu aliejus
Laba diena
Per rugsejo 3 d. nuvedziau dukra i McDonalda ir paragavau siu salotu labai patiko isivaizduoju kokie jie skanus normalioj kavinej
Vakar bandziau daryti pati, bet neskanus isejo padazas
Dariau toki, tik be cesnako, nes esu ir labai pykina nuo jo kvapo vietoj jo pridejau kelis lasus Volcesterio padazas
"Padažui:
poros skiltelių česnakų
80 g tarkuoto sūrio Džiugo
stiklinės natūralaus jogurto
pipirų, druskos
3 šaukštų citrinos sulčių "
Del tos paties priezasties bijau bandyti padaza su anciuviais zuvies dabar irgi nepernesu
Labai lauksiu patarimu
Per rugsejo 3 d. nuvedziau dukra i McDonalda ir paragavau siu salotu labai patiko isivaizduoju kokie jie skanus normalioj kavinej
Vakar bandziau daryti pati, bet neskanus isejo padazas
Dariau toki, tik be cesnako, nes esu ir labai pykina nuo jo kvapo vietoj jo pridejau kelis lasus Volcesterio padazas
"Padažui:
poros skiltelių česnakų
80 g tarkuoto sūrio Džiugo
stiklinės natūralaus jogurto
pipirų, druskos
3 šaukštų citrinos sulčių "
Del tos paties priezasties bijau bandyti padaza su anciuviais zuvies dabar irgi nepernesu
Labai lauksiu patarimu
Siandien isbandziau toki uzpila - alyvuogiu aliejus + medus + garstycios+ cintinu sultys labai patiko
as nezinau kaip jum, bet man darant cezario salotu padaza ydejus alyvuogiu aliejaus jis toks slykstus pasidaro, labai kartus. kai darau su paprastu aliejum nieko normaliai o cia ziuriu pas dauguma tik alyvogiu aliejus.. koki naudojate gal pasidalinsit
QUOTE(Javute @ 2012 10 25, 18:48)
as nezinau kaip jum, bet man darant cezario salotu padaza ydejus alyvuogiu aliejaus jis toks slykstus pasidaro, labai kartus. kai darau su paprastu aliejum nieko normaliai o cia ziuriu pas dauguma tik alyvogiu aliejus.. koki naudojate gal pasidalinsit
Aš irgi pirmą kartą pagal receptą naudojau alyvuogių, nepatiko, nes irgi jautėsi kartumas, dabar visada pilu paprastą saulėgrąžų aliejų .
Kadangi paskutiniu metu galėčiau tris kartus per dieną valgyti Cezario salotas, o būtent tokių, kaip gaminuosi aš, nebuvo aprašyta, tai pasidalinsiu
Iš tikrųjų padažo receptas yra vogtas iš Maximos (ingredientai surašyti buvo ant salotų dėžutės ), bet man labai skanu.
Padažą darau iš:
- saulėgrąžų aliejaus
- obuolių acto
- laimo sulčių
- keleto išspaustų česnako skiltelių
- druskos
- pipirų
- prieskonių mišinio (naudoju kažkokią Vegeta be maisto priedų, kur daug visokių daržovių)
Viską paprasčiausiai sumaišau induke, leidžiu prieskoniams pratirpti, o tada pilu ant salotų. Dedu iš akies visko, tik ragauju gamindama. Teko pastebėti, kad svarbu negailėti česnako ir laimo.
O pačios salotos tai man, keista, bet skaniausios su paprasta Pekino salota. Aisbergas nepatiko.
O skrebučius dedu įvairius pirktinius, bet vis galvoju, kad reikėtų pasidaryt savos gamybos, turėtų dar skaniau būti
Iš tikrųjų padažo receptas yra vogtas iš Maximos (ingredientai surašyti buvo ant salotų dėžutės ), bet man labai skanu.
Padažą darau iš:
- saulėgrąžų aliejaus
- obuolių acto
- laimo sulčių
- keleto išspaustų česnako skiltelių
- druskos
- pipirų
- prieskonių mišinio (naudoju kažkokią Vegeta be maisto priedų, kur daug visokių daržovių)
Viską paprasčiausiai sumaišau induke, leidžiu prieskoniams pratirpti, o tada pilu ant salotų. Dedu iš akies visko, tik ragauju gamindama. Teko pastebėti, kad svarbu negailėti česnako ir laimo.
O pačios salotos tai man, keista, bet skaniausios su paprasta Pekino salota. Aisbergas nepatiko.
O skrebučius dedu įvairius pirktinius, bet vis galvoju, kad reikėtų pasidaryt savos gamybos, turėtų dar skaniau būti
Alyvuogių aliejus nebus kartus, jei jis kokybiškas. Kartūs būna pigesni arba apkarsta netinkamai laikomi/sandėliuojami aliejai.
P.S. Visgi, daugumos paminėti salotų receptai (tikiu, kad gardūs) su tikrosiomis Cezario salotomis mažai ką bendro turi.
P.S. Visgi, daugumos paminėti salotų receptai (tikiu, kad gardūs) su tikrosiomis Cezario salotomis mažai ką bendro turi.
O aš darau tokį padažą (gaunasi kaip Gan Bei cezario salotos):
Nat. jogurtas
Hellmans majonezas
Vasabi krienai
Karštas vanduo
Druska
Cukrus (vos vos)
Visus ingridientus sumaišau, atšaldau ir užpilu salotas. Mum tobulai skanu
Nat. jogurtas
Hellmans majonezas
Vasabi krienai
Karštas vanduo
Druska
Cukrus (vos vos)
Visus ingridientus sumaišau, atšaldau ir užpilu salotas. Mum tobulai skanu
QUOTE(Javute @ 2012 10 25, 17:48)
as nezinau kaip jum, bet man darant cezario salotu padaza ydejus alyvuogiu aliejaus jis toks slykstus pasidaro, labai kartus. kai darau su paprastu aliejum nieko normaliai o cia ziuriu pas dauguma tik alyvogiu aliejus.. koki naudojate gal pasidalinsit
Kokio turejau, tokio ir dejau, bet buvo visai nieko