as radau kazkokioj knygutej labai paprasta receptuka: isberg salotos, vysniniai pomidoriukai, as dedu paprastus supjauscius, pakepinta vistienos file gabaliukais, baltos duonytes skrebuciai ir ant virsaus dziugo surio uztarkuoju. o padaziukui majonezas, geras saukstas arba du balzamiko acto ir pora skilteliu cesnako ispaudziu. aisku cia issigimusios jau cezario salotos, bet labai greitai pagaminu, mes labai jas megstam
i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Skaniausias Cezario salotas teko valgyti Vilniuje Zoe's bare.
Gal kas atskleistu paslapti kaip ir is ko padarytas tu salotu padaziukas
Gal kas atskleistu paslapti kaip ir is ko padarytas tu salotu padaziukas
QUOTE(bakatita @ 2010 01 13, 14:57)
as radau kazkokioj knygutej labai paprasta receptuka: isberg salotos, vysniniai pomidoriukai, as dedu paprastus supjauscius, pakepinta vistienos file gabaliukais, baltos duonytes skrebuciai ir ant virsaus dziugo surio uztarkuoju. o padaziukui majonezas, geras saukstas arba du balzamiko acto ir pora skilteliu cesnako ispaudziu. aisku cia issigimusios jau cezario salotos, bet labai greitai pagaminu, mes labai jas megstam
as irgi tokiass darau, tik kartais vistiena, keiciu lasisos gabaliukais
QUOTE(pempe @ 2010 08 31, 21:39)
as irgi tokiass darau, tik kartais vistiena, keiciu lasisos gabaliukais
Man su lasisa skaniausios
Sias salotas ir as labai megstu, bet picerijoje pateikia jas su anciuviu padazu, gal kuri zinote kaip toki padaziuka pasigaminti namu ACIU
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 01, 15:44)
Sias salotas ir as labai megstu, bet picerijoje pateikia jas su anciuviu padazu, gal kuri zinote kaip toki padaziuka pasigaminti namu ACIU
nezinau koki butent padaza teko jum valgyt(nes teko ragaut ir tokiu cezario salotu,kur anciuviu padazas tai buvo tiesiog aliejus su smulkiai pjaustytais anciuviais )parasysiu koki as darau.Is mano produktu kiekio padazo gaunasi daug,bet as galeciau valgyt cezario salotas kad ir kasdien,tai pasidarau nemazai to padazo,gerai issilaiko saldytuve.
Padazui paimu pora tryniu (nevirtu),skardine anciuviu(supjaustau smulkiai)skiltele cesnako,mazdaug puse nedideles galvutes svoguno,pora nubrauktu arbatiniu sauksteliu garstyciu,slakeli acto,viska blenderiuoju pildama alyvuogiu alieju(pilu is akies,kokius 100ml)tada imu paprasta saulegrazu alieju(irgi is akies,manau apie 150ml ) ir pilu i ta mase blenderiuodama.Tada jau ragauju,jei ko truksta,dadedu.Tiesa labai lengva padaugint cesnako,garstyciu ir svogunu,bus labai jau pikantidskas padazas Na ir viskas.Romeniskos salotos,krutonai,kepta krutinele(ar sonine,lasisa,rukyta krutinele,kas kaip megsta) ,padazas ir parmezanas
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 01, 14:44)
Sias salotas ir as labai megstu, bet picerijoje pateikia jas su anciuviu padazu, gal kuri zinote kaip toki padaziuka pasigaminti namu ACIU
Na, evelincik jau parašė, bet temoje tikrai pilna padažų receptų ir jų variacijų (ir su nevirtais kiaušiniais, ir su virtais), tik reikia žvilgtelt kelis psl atgal
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 03, 06:25)
Na, evelincik jau parašė, bet temoje tikrai pilna padažų receptų ir jų variacijų (ir su nevirtais kiaušiniais, ir su virtais), tik reikia žvilgtelt kelis psl atgal
Jus gal bandet daryt su virtais ir zaliais tryniais?Kuo skiriasi idomu tokiu atveju padazas?
Skaniausios cezario salotos Kaune mums su vyru Miesto sode.
QUOTE(Evelincik @ 2010 09 03, 10:26)
Jus gal bandet daryt su virtais ir zaliais tryniais?Kuo skiriasi idomu tokiu atveju padazas?
Skoniu skiriasi siek tiek. Esu darius ir su zaliu ir su virtu kiausiniu. Bet paskutiniu metu darau su virtu. Pagal si recepta:
Cezario salotos
Garstyciu saukstas su grudeliais, kiausinio trynys virtas, anciuviai, isspausti puse citrinos, alyvuogiu aliejaus, truputi vandens. Viska issukti blenderiu ir uzpilti ant plesytu aisbergo salotu, uzbarstyti tarkuotu Dziugo suriu. Batona supjaustau kubeliais, paskrudinu be aliejaus ant keptuves uzbarstau pries valgant. Skanus!
Mes Naujametiniam vakarui kaip tik sumastėm šitų salotų pasigaminti. Tai ieskojau receptų, tiek visokių variacijų radau
Susipirkom produktus, bandysim kažką savo išvesti Net neįsivaizduoju koks yra ančiuvių skonis, bet bandysim su jais
Susipirkom produktus, bandysim kažką savo išvesti Net neįsivaizduoju koks yra ančiuvių skonis, bet bandysim su jais