Vienareiškmiškai tik į normalią "tikrą" mokyklą . Darželis ir lieka darželiu, paskui vaikui bus labai sunku priprast prie mokyklos atmosferos ir tvarkos
Sveikos,
Gal yra čia rusakalbių mamyčių, kurios gali pasidalinti įspudžiais apie Gorkio mokyklą? Žadu vesti ten vaiką. Domina atmosfera mokykloje, ar stiprūs mokytojai ir t.t. Pasidalinkit
Gal yra čia rusakalbių mamyčių, kurios gali pasidalinti įspudžiais apie Gorkio mokyklą? Žadu vesti ten vaiką. Domina atmosfera mokykloje, ar stiprūs mokytojai ir t.t. Pasidalinkit
QUOTE(jėga @ 2008 01 18, 11:39)
Gal galit kas pasakyt, nuo kada į mokyklas užrašo Kalbu apie pirmokus, jei ką... Kada jau čia reikia rūpintis, kad nepavėluot
Aš pernai balandžio mėn., berods, ėjau
QUOTE(jėga @ 2008 01 18, 12:39)
Gal galit kas pasakyt, nuo kada į mokyklas užrašo Kalbu apie pirmokus, jei ką... Kada jau čia reikia rūpintis, kad nepavėluot
Gali jau ir dabar nueiti pasidomėti, o tada tau ir pasakys, kada tiksliai ateiti.
QUOTE(ezra @ 2008 01 18, 14:52)
Gali jau ir dabar nueiti pasidomėti, o tada tau ir pasakys, kada tiksliai ateiti.
O jei aš ne viena domiuos, tai kiba ratais eit...
Ar galima užsirašyt į dvi iš karto
QUOTE(jėga @ 2008 01 18, 16:15)
Kaip su pirmokais, tai dorai nežinau. Žiūrint kokių dokumentų prašo.
QUOTE(jėga @ 2008 01 18, 15:15)
Galima ir į dvi. O poto apsispręsit į kurią eisit ir sudarysit sutartį.
Atėjo laikas mano pagrandukui žvalgytis mokyklos pirmai klasei.Atorodo ypatingų gabumų menams neturim, bet ką gali žinot
Gyvenam Ginduliuose. Tai žinau situaciją dauguma vaikų eina į Vydūną? Kokią dar mokyklą galėtumėt parekomenduot centre. Pati mokiausi Donelaityje, bet pradinukų ten seniai neliko
Gyvenam Ginduliuose. Tai žinau situaciją dauguma vaikų eina į Vydūną? Kokią dar mokyklą galėtumėt parekomenduot centre. Pati mokiausi Donelaityje, bet pradinukų ten seniai neliko
Centre dar yra S. Dacho mokykla, nebloga, bet kad ten sunku pakliūti jei ne pagal rajoną.