[quote=jėga,2010 01 11, 10:40]
Iš šito sakinio supratau, kad jei papildomus užsiėmimus mokykloj lankai, tai pamokos baigsis 16 val. Reik rašyti aiškiau kad pamokos visiems 2-4 klasių mokiniams baigiasi 16:15 Tada lieka problema su papildomais būreliais mieste.
Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose
Dalinamės nuomonėmis apie mokyklas ir džiaugiamės visomis aprašytomis patirtimis. Nusiraminkite, viskas bus gerai
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 11, 11:15)
Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose
kur tą pyktį matot? Jis turbūt jūsų mintyse
Bent jau aš rašydama, jokio pyjčio niekam neturėjau.
o vydūne jau vyksta tie priešmokykliniai kursai ar kaip čia pavadinti, ar dar ne , nebegalėjau užmigti aš per tas mokyklas, bet tai vis tiek kaip ta stulpino gali būti bloga jei mokytojai perėję iš tos varpo lygtai mokyklos , esu susipliončinus juodai , mano vaikas kaip ir jūsų visų pats pats , skaito rašo, skaičiuoja, dainuoja, šoka ir t.t žodžiu , bet kur nenoriu , bet tai į vydūno papult dar reikia ir laimės kūdikiu būt kiek žinau , ne tik žinių gana, vaje vaje , galvos skausmas totalus
Papildyta:
nu ,kad tokią valandą baigiasi beveik gerai , mb šalia dirba, bet vis tiek ,kad noriu aš tai dar ne viskas , čia situacija gali baigtis bet kaip
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 09:16)
Tikrai labai gera Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko Bet kas nori, tas visur spėja
nu ,kad tokią valandą baigiasi beveik gerai , mb šalia dirba, bet vis tiek ,kad noriu aš tai dar ne viskas , čia situacija gali baigtis bet kaip
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 11:42)
Užsirašykit į kelias mokyklas iš karto. Niekas nedraudžia. Vydūno, Versmės, Stulpino... Vyturio dar nebloga tam gale. O toliau - laimės dalykas
Papildyta:
Vydūne šiemet neberenkamos paruošiamukų grupės. Bus tik gegužės pradžioj (turbūt) 3 dienų atranka. Pasiskambinkit į mokyklą, pasakys konkrečiau
QUOTE(jėga @ 2010 01 11, 11:47)
Užsirašykit į kelias mokyklas iš karto. Niekas nedraudžia. Vydūno, Versmės, Stulpino... Vyturio dar nebloga tam gale. O toliau - laimės dalykas
Papildyta:
Vydūne šiemet neberenkamos paruošiamukų grupės. Bus tik gegužės pradžioj (turbūt) 3 dienų atranka. Pasiskambinkit į mokyklą, pasakys konkrečiau
Papildyta:
dar geriau, , velnias nes neturim kada šiais metais vežioti į pamokėles , einu pasuksiu, tiesiog labai įdomu pasidarė
vydūno mokykla taigi priėmimas, gal dar kam aktualu bus
pasukau , sužinojau, priims 2*24 vaikus , atranka 3 dienos po 2 val. balandžio mėn susipažinimui, ir paskui priėmimas, pamokėlių nebėra kaip ir sakėt , bet turbūt niekam ne naujiena čia tik man , prašymus nešti galima jau dabar , aš kaip maža lelia užsiskiedžiau , bet jei sakot ,kad gera turbūt iš piršto nelaužiat , reiks dar kitur pasiskambint, juk Stulpino bet kada priims jei ką ,
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 01:57)
Aš taip nesakiau savo poste, tik rašiau, kad ji su menine pakraipa.
Aš savo vaiko ten neleisiu. pasirinkau kitą mokyklą ir nemanau, kad prastą.
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 11, 11:15)
[Iš kur tiek pykčio visuose komentaruose
Dalinamės nuomonėmis apie mokyklas ir džiaugiamės visomis aprašytomis patirtimis. Nusiraminkite, viskas bus gerai
Tai kad čia pykčio tikrai nerasta.
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:11)
Aš taip nesakiau savo poste, tik rašiau, kad ji su menine pakraipa.
aš ten taip sumečiau postus ir pasimečiau, pati atvirai pasakius, kaip kieme mokykla tai iš vis sunku suvokti dėl mokyklos pasirinkimų, o dabar man įdomu pasidarė nu aš čia daug kvailų klausimų uždavinėju , bet....., pagal kokius kriterijus renkatės ar tik iš rekomendacijų ar žinot kas kaip kur vyksta , va šiandien dar sužinojau nežinau tik ar tai tiesa, pvz stulpino mokyklos mokiniams pirmenybė patekti į varpo gimnaziją, vėlgi aš nežinau ar tai gera ta gimnazija, bet dabar man sumaištis, pasimečiau ir nebežinau ko noriu, va kame šaknys , eilinį kart supratau mažiau žinai mažiau galvą skauda , bet dabar kol laikas reik jau pasidomėt , kad jau taip įvyko
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 13:18)
aš ten taip sumečiau postus ir pasimečiau, pati atvirai pasakius, kaip kieme mokykla tai iš vis sunku suvokti dėl mokyklos pasirinkimų, o dabar man įdomu pasidarė nu aš čia daug kvailų klausimų uždavinėju , bet....., pagal kokius kriterijus renkatės ar tik iš rekomendacijų ar žinot kas kaip kur vyksta , va šiandien dar sužinojau nežinau tik ar tai tiesa, pvz stulpino mokyklos mokiniams pirmenybė patekti į varpo gimnaziją, vėlgi aš nežinau ar tai gera ta gimnazija, bet dabar man sumaištis, pasimečiau ir nebežinau ko noriu, va kame šaknys , eilinį kart supratau mažiau žinai mažiau galvą skauda , bet dabar kol laikas reik jau pasidomėt , kad jau taip įvyko
Pradinukui aš rinkčiausi ne mokyklą, o mokytoją. O tam turėtum pasidomėti, kokios mokytojos Stulpine rinks 1 klases ir apsiklausinėti, gal kas žino, pas kurią geriau (šiap, paklauskit, pas kurią eilė jau renkasi, ta ir bus geroji ).
Na, su pirmenybėm į gimanzijas nežinau, bet jei pagal rajoną priklauso, tai ko gero turėtų būt pirmenybė. O Varpo gimnazija gera.
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:31)
Pradinukui aš rinkčiausi ne mokyklą, o mokytoją. O tam turėtum pasidomėti, kokios mokytojos Stulpine rinks 1 klases ir apsiklausinėti, gal kas žino, pas kurią geriau (šiap, paklauskit, pas kurią eilė jau renkasi, ta ir bus geroji ).
Na, su pirmenybėm į gimanzijas nežinau, bet jei pagal rajoną priklauso, tai ko gero turėtų būt pirmenybė. O Varpo gimnazija gera.
atsakymas mane tenkina netgi labai , tada reiks pasidomėti mokytojais ir matysiu kas kaip, pirmoką savo šeimoje turėsiu pirmą , tai todėl aš žalia čia esu , dideliausias dėkui
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 12:57)
priims 2*24 vaikus , atranka 3 dienos po 2 val. balandžio mėn susipažinimui, ir paskui priėmimas, pamokėlių nebėra kaip ir sakėt
įdomu pagal kokius kriterijus atrinks vaikučius Vyduno mokykloje ?
gal kas žinote Verdenėje kuri ta pati pačiausia mokytoja , kuri šiemet rinks pirmokus nuo rugsėjo?
blyn balamūtijuos ir aš dėl savo būsimos pirmokės
QUOTE(dreksis @ 2010 01 11, 13:57)
įdomu pagal kokius kriterijus atrinks vaikučius Vyduno mokykloje ?
gal kas žinote Verdenėje kuri ta pati pačiausia mokytoja , kuri šiemet rinks pirmokus nuo rugsėjo?
čia daugiau yra tokių pasimetusių , vydūne man tapi paaiškino, vaikas per tris dienas galės atsiskleisti, jie ten pieš, žais,dainuos, bendraus ir stebėtojai iš šalies matys kokie vaikai jiems tinka
kadangi man aktualu dabar tai sukurpiau naują temutę
va čia
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.