Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Slapux @ 2007 11 29, 13:04)
Gera tik tol, kol ten mokotės  smile.gif  Įdomu bus sulaukt atsiliepimų lygiai po metų  ax.gif

drinks_cheers.gif Kažkaip negirdėjau, kad kokiam nors vaikui po Gilijos būtų labai lengva mokytis atėjus į 5klasę g.gif Nors visi labai patenkinti kol mokėsi buvo ax.gif O va paskui ir prasideda repetitoriai ir mokymasis papildomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 21:50)
Oi, kaip sunku nuspręsti  g.gif  Nu, dar turiu šiek tiek laiko, bet labai nebedaug. Pasidomėt reiks kokios mokytojos turės pirmokus kitais metais  rolleyes.gif 
Jei kas žinot, kas kitais metais Mažvydo mokykloje turės pirmokus,  ax.gif parašykit atsiliepimus...

Galima pasidomėti, jei labai reikia. rolleyes.gif

QUOTE(ausrav22 @ 2007 11 28, 11:50)

Kaip yra su kitom mokyklom ar priima jeigu esi ne is to rajono?

Jei turi vietų, tai gali priimti.

QUOTE(ausrav22 @ 2007 11 29, 14:08)
O apskritai mokyklu nera idealiu, visur visokiu mokytoju pakliuna smile.gif

Mokinių taip pat. biggrin.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 11 29, 17:13)
drinks_cheers.gif Kažkaip negirdėjau, kad kokiam nors vaikui po Gilijos būtų labai lengva mokytis atėjus į 5klasę g.gif Nors visi labai patenkinti kol mokėsi buvo ax.gif O va paskui ir prasideda repetitoriai ir mokymasis papildomai ax.gif

Yra tokių vaikų, kuriems ir toliau gerai sekasi ir nereikia repetitorių, bet daug kas nuo vaiko ir jo tėvų priklauso.

Gal kas nors man galėtų man paporinti apie Tauralaukio pradinukus. blush2.gif
Atsakyti

Gal kas nors man galėtų man paporinti apie Tauralaukio pradinukus. blush2.gif
[/quote]

Ar apie pradinukus ar apie mokytojus? Pati gyvenu tauralauky. Esu girdėjus labai įvairių atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2007 12 02, 22:40)
Ar apie pradinukus ar apie mokytojus? Pati gyvenu tauralauky. Esu girdėjus labai įvairių atsiliepimų.

Apie pradinių klasių mokytojas. blush2.gif Kiek jų ten yra? Ar gerai paruošia? Ar verta ten leisti pirmoką ir pas ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 12 03, 16:23)
Apie pradinių klasių mokytojas. blush2.gif Kiek jų ten yra? Ar gerai paruošia? Ar verta ten leisti pirmoką ir pas ką? ax.gif

Parašiau į až
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 12 03, 14:23)

o tu čia apie Verdenės mokytojas teiraujies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 12 03, 21:20)
o tu čia apie Verdenės mokytojas teiraujies?  g.gif

Ne, apie Tauralaukio, viena pažįstama prašė pasidomėti. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi... g.gif
Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso.
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 20:11)
pradedu galvoti apie Vydūno mokyklą, gal kas turi kokių atsiliepimų? būtų įdomu žinoti, kaip ten reikalai klostosi?

Manau, kad verta leisti ten vaiką, jei patogu atvežti - parvešti. Keletas draugų ten leidžia vaikučius, tai labai patenkinti smile.gif
Aš irgi turėjau minčių ten leisti dukrytę, bet kad nenorėjom taip toli nuo namų 4u.gif

Dabar lankom Balsio menų gimnazijos 1 klasę thumbup.gif

QUOTE(jėga @ 2007 11 28, 10:47)
Oi, sorry, susimakalojau blush2.gif  Zudermano mokyklą turėjau galvoj thumbup.gif , apie Mažvydo nieko nežinau ax.gif

Zudermano gal gera tuo, kad ten atmosfera gera 4u.gif Bet dėl mokslų, o ypač tiksliųjų - tai girdėjau nekokių nuomonių. Ten vis tik akcentuojamos užsienio kalbos smile.gif

QUOTE(Mirtishe74 @ 2007 12 14, 13:02)
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi...  g.gif

Kaip kas. Vieniems ji patinka, kietiems ne. Man nepatinka, kad ten visokio plauko tų vaikų prisirenka, didelis nusikalstamumas (bent jau buvo ankščiau). Bet pliusai - pradinukams daug popamokinės veiklos. O jei dar gerą mokytoją nusižiūrėjus - tai gal ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtishe74 @ 2007 12 14, 13:02)
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi...  g.gif

Na jei bus gera pradiniu klasiu mokytoja tai leisti galima o i 5 klase tai reikia ieskoti kita mokykla
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 01 09, 18:13)
Na jei bus gera pradiniu klasiu mokytoja tai leisti galima o i 5 klase tai reikia ieskoti kita mokykla

Tai kad mums jei ne į šeštą (dabar šeštoj), tai į septintą - tikrai. dry.gif
Įtariu - ne kas. g.gif
Atsakyti
Sveikos, klausiu visu nuomones ir visos skirtingos aiskus cia reikia man daugiau spresti, bet vistiek nori izgirsti nuomones ir patarimo, kaip geriau daryti. jau greitai mano mazoji keliaus i pirma klase, thumbup.gif kur geriau leisti ar iskarto i vidurine mokykla ar i mokykla-darzelis iki 5 kl. o paskui i vidurine.ir nezinau kaip apsispresti. g.gif . o dar noreciau suzinoti kaip "Vyturio" mokykla begyvena ir "Smeltes", kuri geresne, g.gif
Atsakyti