Maniskis eina i Dacho tai esu labai patenkinta, klases yra su dailes, muzikos, geros pradzios ir teatro pakraipomis. maniskis eina i muzikos, labai gera aukletoja Gyvenam mes centre tai gatviu cia tikrai nemazai, tenka pereit 6 gatves kol pasiekia mokykla. Kol kas viskas
Labai noreciau savo vaikeli vesti i Vyduno pradine mokykla, bet ten vyksta atrankos... Gal kas nors gali duoti patarimu,kaip joms pasiruost Labai aaaaaaaaaaaaciu!!!!!
QUOTE(kajuka @ 2010 01 09, 17:34)
Maniskis eina i Dacho tai esu labai patenkinta, klases yra su dailes, muzikos, geros pradzios ir teatro pakraipomis. maniskis eina i muzikos, labai gera aukletoja Gyvenam mes centre tai gatviu cia tikrai nemazai, tenka pereit 6 gatves kol pasiekia mokykla. Kol kas viskas
O jis pradinukas?
QUOTE(Linaldina @ 2010 01 09, 18:23)
Labai noreciau savo vaikeli vesti i Vyduno pradine mokykla, bet ten vyksta atrankos... Gal kas nors gali duoti patarimu,kaip joms pasiruost Labai aaaaaaaaaaaaciu!!!!!
Vyksta mokami užsiėmimai, kurių metu ir ruošiami vaikai, bet tai vis tiek negarantuoja, kad bus priimtas, bet daugiau šansų.
QUOTE(ezra @ 2010 01 09, 18:34)
O jis pradinukas?
Taip jis sesiametis pirmokas lenkiantis gerokai visus septynmecius.
QUOTE(ezra @ 2010 01 09, 21:34)
Vyksta mokami užsiėmimai, kurių metu ir ruošiami vaikai, bet tai vis tiek negarantuoja, kad bus priimtas, bet daugiau šansų.
Nuo siu metu nebera uzsiemimu
QUOTE(kajuka @ 2010 01 10, 02:18)
Taip jis sesiametis pirmokas lenkiantis gerokai visus septynmecius.
Na, kadangi pradinukas, todėl viskas ir puiku.
Ir šiaip mūsų visų vaikai patys pačiausi.
QUOTE(Linaldina @ 2010 01 10, 14:08)
Nuo siu metu nebera uzsiemimu
Nežinojau, nes man tai neaktualu, bent jau kol kas.
Sveikos sios temos dalyves. Perskaiciau visa foruma apie Klaipedos mokyklas. Noreciau isgirsti nuomone apie Sauletekio mokykla. Kiek anksciau teko girdeti, kad ji nekokia , bet kai pasikeite tenai direktore, situacija lyg ir pagerejo. Mes lankem Saltinelio pradine, siemet teks eiti i 5 klase. Pagal gyvenama vieta butu patogu. Gal yra "forumieciu" kuriu vaikai lanko Sauletekio mokykla ar siaip esate girdeje pagristu nuomoniu.
Ir dar domintu Versmes mokykla, ar ten yra sansu patekti ne pagal rajona? ir Kokie atsiliepimai apie sia mokykla.
sveikos , registrinuos ir domiuosi kas kaip, matau visgi tik tris pagal temą mokyklas , bet ..... dėl visa pikta negi taip blogai nu labai blogai yra stulpinas , mokykla mūsų kieme beveik, tai net siaubas krečia,kad tempti kažkur vaiką,
va keletas citatų, negi situacija nei trupučio nepagerėjo per du metus , nu pasakykit,kad pagerėjo , nes nusigraušiu nagus jei vaiką vos ne į belekur atidaviau
šiuo metu lankom paruošiamąją Balsio mokyklėlę, bet dėl tam tikrų sveikatos sutrikimų toliau jos lankyti versti vaiko negaliu, nors šiuo metu jis ją lanko labai noriai , ir dar klausimas pasistojo, ar tik ne per vėlai susirūpinau aš šituo reikalu ....., kažkaip vis net neabejodama galvoajau kiemo mokyklą lankyti, bet komentarų pasiskaičius net nupurto
QUOTE(Mirtishe74 @ 2007 12 14, 13:02)
Sveikos,
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi...
Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso.
Gal kuri ką žinot apie Stulpino mokyklą? Sako baisi...
Mums ji pagal gyvenamą vietą priklauso.
QUOTE(eris @ 2008 01 09, 10:43)
Na jei bus gera pradiniu klasiu mokytoja tai leisti galima o i 5 klase tai reikia ieskoti kita mokykla
va keletas citatų, negi situacija nei trupučio nepagerėjo per du metus , nu pasakykit,kad pagerėjo , nes nusigraušiu nagus jei vaiką vos ne į belekur atidaviau
šiuo metu lankom paruošiamąją Balsio mokyklėlę, bet dėl tam tikrų sveikatos sutrikimų toliau jos lankyti versti vaiko negaliu, nors šiuo metu jis ją lanko labai noriai , ir dar klausimas pasistojo, ar tik ne per vėlai susirūpinau aš šituo reikalu ....., kažkaip vis net neabejodama galvoajau kiemo mokyklą lankyti, bet komentarų pasiskaičius net nupurto
QUOTE(flintas @ 2009 04 02, 16:25)
Mano dukra lanko Stulpinino m-lą, baiginėja 4 klasę, norime keisti mokyklą, nes trūksta mokytojų, ne kokie atsiliepimai apie pačią mokyklą, jeigu jau dabar reikia samdyti repetitorius, kas bus toliau?
Tai norėčiau paklasti gal galite pasidalinti savo ptirtimi, patarti, nes nežinome į kokia m-lą kelti?
Esu girdėjusi kad "Versmės" m-la turi gerą vardą?
Dėkoju
Tai norėčiau paklasti gal galite pasidalinti savo ptirtimi, patarti, nes nežinome į kokia m-lą kelti?
Esu girdėjusi kad "Versmės" m-la turi gerą vardą?
Dėkoju
QUOTE(ezra @ 2009 06 17, 12:27)
Mokyklose nebūna paruošiamųjų pamokėlių, nes vaikas mokosi daržely - parengiamojoje klasėje.
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn. Lyg ir kartą per savaitę. Mokamos pamokėlės. Po to, birželio mėnesį būna atranka (papuola tikrai ne visi, lankę pamokėles).
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn. Lyg ir kartą per savaitę. Mokamos pamokėlės. Po to, birželio mėnesį būna atranka (papuola tikrai ne visi, lankę pamokėles).
o tai vydūno labai gera , velnias aš kaip išritus jaučiuosi ,
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 01:57)
Tikrai labai gera Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko Bet kas nori, tas visur spėja
QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 09:16)
Tik reikia turėt omeny, kad vaikams nuo antros kl pamokos baigiasi 16 val - čia jei kokius būrelius lanko
Iš šito sakinio supratau, kad jei papildomus užsiėmimus mokykloj lankai, tai pamokos baigsis 16 val. Reik rašyti aiškiau kad pamokos visiems 2-4 klasių mokiniams baigiasi 16:15 Tada lieka problema su papildomais būreliais mieste.
Apie Stulpiną nieko gero nesu girdėjus Kaip ir apie Saulėtekį, ar Vitę (kažkas čia klausė).
Versmė skaitoma viena iš geresnių. Patenka į ją vaikai iš viso miesto, ypač, jei pradinių klasių pavaduotojai mokėsit įsiteikti
Dėl užsirašymo laiko, tai ką aš žinau... galit skambintis jau dabar ir klaust, gada bus galima užsirašyt. Kiekvienoj mokykloj skirtinga politika