Bet, sutik, mašinų tokios kiekio nebuvo. Ir tiek dažnai ant kapoto nevėžino... Ir tiek girtų už vairo nesėdėjo, nes tiek mašinų nebuvo ... Ir apskritai, nebuvo tiek daug akiplėšų vairuotojų. Dabar žymiai didesnė tikimybė "prasivažiuot" ant kapoto, nei prieš 25 metus...
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 22:42)
Bet, sutik, mašinų tokios kiekio nebuvo. Ir tiek dažnai ant kapoto nevėžino... Ir tiek girtų už vairo nesėdėjo, nes tiek mašinų nebuvo ... Ir apskritai, nebuvo tiek daug akiplėšų vairuotojų. Dabar žymiai didesnė tikimybė "prasivažiuot" ant kapoto, nei prieš 25 metus...
Tavo tiesa, bet dabar ir vaikai šūstresni.
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 22:16)
Ar kas nors ką nors gali pasakyti apie Verdenės mokyklą?
Negi nieko negirdėjote... Aš Klaipėdoje dar naujokė, tad nelabai teko girdėti... (Dieve, kaip norėčiau gyventi ir vaikus į mokyklą leisti "savo" mieste )
AČIŪ
Negi nieko negirdėjote... Aš Klaipėdoje dar naujokė, tad nelabai teko girdėti... (Dieve, kaip norėčiau gyventi ir vaikus į mokyklą leisti "savo" mieste )
AČIŪ
Perskaitykit sita tema nuo pradziu iki galo, atsakyma tikrai rasite. Kiek as skaiciau, niekas geru zodziu jai neskyre - prastas mikroklimatas, atmosfera, prastas paruosimas. Mums si mokykla labai tiktu pagal vieta, bet tikriausiai net nebandysim...Gal Vite jau geriau
QUOTE(Ametistė @ 2010 01 07, 10:02)
Perskaitykit sita tema nuo pradziu iki galo, atsakyma tikrai rasite. Kiek as skaiciau, niekas geru zodziu jai neskyre - prastas mikroklimatas, atmosfera, prastas paruosimas. Mums si mokykla labai tiktu pagal vieta, bet tikriausiai net nebandysim...Gal Vite jau geriau
O "Vitė" čia ta kur netoli Sportininkų gatvės (5-ta berods buvusi)? Tada jau geriau gal rinkčiausi "Verdenę", nes apie "Vitę" girdėjau tik dar blogesnius atsiliepimus Iš tiesų tai abi nekokios tos mokyklos, bet jei pasirinkus neblogą mokytoją, tai gal... O kaip jums "Dachas", "Vydūno"?
Mano mažoji jau irgi eis į pirmą klasę
QUOTE(mutti @ 2010 01 07, 10:51)
O "Vitė" čia ta kur netoli Sportininkų gatvės (5-ta berods buvusi)? Tada jau geriau gal rinkčiausi "Verdenę", nes apie "Vitę" girdėjau tik dar blogesnius atsiliepimus Iš tiesų tai abi nekokios tos mokyklos, bet jei pasirinkus neblogą mokytoją, tai gal... O kaip jums "Dachas", "Vydūno"?
Mano drauges abu vaikai eina i Vite, nes ji jiems prie pat namo - tame paciame kieme. Na, ir nieko, negirdejau jokiu atsiliepimu blogu, bet mergaitei gera mokytoja teko. O del berniuko nezinau, reikia drauges klausti dar. Tai mes pirmiausiai ir galvojam apie Dacha ir Vyduna...Vite, Verdene jau atsarginiai variantai....
As rinkausi mokykla, kad nereiketu per kelia eiti Bet vaikai ismoksta viska ir greitai. Mano koleges anukui reikia nueiti mokykla ir pareiti ta pacia kelio puse, bet jis jau pirmoj klasej isigudrino dvi stoteles parvaziuoti - o tai reiskia, kad turi du kartus pereiti Smilteles g.
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 07, 11:28)
Mano koleges anukui reikia nueiti mokykla ir pareiti ta pacia kelio puse, bet jis jau pirmoj klasej isigudrino dvi stoteles parvaziuoti - o tai reiskia, kad turi du kartus pereiti Smilteles g.
Ką aš nuo pat pradžių ir norėjau pasakyt, kad mamos dėl viso to mato didesnes problemas, nei patys vaikai - toli, tamsu, **** bla bla...
QUOTE(Ametistė @ 2010 01 07, 12:06)
Mano drauges abu vaikai eina i Vite, nes ji jiems prie pat namo - tame paciame kieme. Na, ir nieko, negirdejau jokiu atsiliepimu blogu, bet mergaitei gera mokytoja teko. O del berniuko nezinau, reikia drauges klausti dar. Tai mes pirmiausiai ir galvojam apie Dacha ir Vyduna...Vite, Verdene jau atsarginiai variantai....
Dachas nemaloniai nuteikia dėl savo gigantiškumo, dėl Vydūno savo nuomonę jau rašiau (būtų tobula, jei ne jo vieta)...
Bet, atrodo, teks iš jų dviejų galiausiai rinktis...
O Paryžiaus Komunos gatvėje prie Ąžuolyno gimnazijos lyg irgi yra kažkokia mokykla? Ten mums visai patogu būtų su 14 autobusu važiuoti...
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 07, 15:18)
O Paryžiaus Komunos gatvėje prie Ąžuolyno gimnazijos lyg irgi yra kažkokia mokykla? Ten mums visai patogu būtų su 14 autobusu važiuoti...
manau, kad nera
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 07, 15:18)
Yra, Gabijos pagrindinė, bet tai mokykla rusakalbiams.
QUOTE(ezra @ 2010 01 07, 17:11)
Yra, Gabijos pagrindinė, bet tai mokykla rusakalbiams.
Tada netinka
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 22:44)
O, mamytės, rinkdamos vaikui mokyklą ar vertinate jos patrauklumą susisiekimo prasme???
mes irgi svarstome šitą klausimą dėl susiekimo... mums pagal rajoną verdenės mokykla, bet širdis linksta link Vydūno mokyklos, bet vežiojimas vaiko tikrai nepatogus gaunasi , juolab gyvenam prie mano darbovietės, tad reikėtų nuvežus į mokyklą gryžti atgalios... taip ir neapsisprendžiam iki galo...