QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 01 06, 20:27)
Ramunėlė*, 06 Sau 2010 - 20:27, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Ramunėlė*, 06 Sau 2010 - 20:27, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
sakykit..mamos....ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos.....
Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....
sakykit..mamos....
ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos..... 
Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....
Na, aš būdama pirmokė pati pereidavau per 2 gatves. Viena - šviesoforo reguliuojama, kita - ne. Bėdų jokių niekada nebuvo.
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 21:24)
Dilma, 06 Sau 2010 - 21:24, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Dilma, 06 Sau 2010 - 21:24, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...
Kiekvieną dieną pereidavau Taikos prospektą, nieko ten baisaus. net minčių nekildavo, kad gali būt baisu. ir nieko sudėtingo.