Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2010 01 05, 23:11)
Manau, kad tai tikrai svrabus kriterijus. Net ir mažesnius ne visada yra galimybė pasiimti, todėl reikia gerai apmąstyti, kaip vaikas pats turės nusigauti iki mokyklos ar grįžti iš jos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 21:44)
bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif

Tamsūs vakarai ir savam kieme tamsūs cool.gif

Maniškiai lanko Vydūną ir aš juos kol kas vežioju. Tiek į mokyklą, tiek į būrelius. Aišku, yra tam galimybės. Jei nebūtų, galbūt spręsčiau kitaip, galbūt ir tos mokyklos nebūčiau rinkusis... g.gif nu bet būrelių ne kiekvienam kieme rasi, vistiek reiktų vežiot, ar ne g.gif Arba pačiam vaikui važinėtis... tamsiais vakarais ax.gif
Atsakyti
O kaip Verdenės mokykla? Gal teko kažką girdėti?
Papildyta:

P.S.

nu bet būrelių ne kiekvienam kieme rasi, vistiek reiktų vežiot, ar ne g.gif Arba pačiam vaikui važinėtis... tamsiais vakarais ax.gif
[/quote]

Tiesa, tačiau, sutikite, yra skirtumas ar gatvėmis, kuriose vyksta judėjimas, vaikščioti ar nykiais senamiesčio labirintais schmoll.gif
Maniškė dabar trečiokė ir kuo puikiausiai savarankiškai nuvažiuoja miesto autobusu iki dailės studijos bei taip pat grįžta namo (rytais nuvežame į mokyklą automobiliu). Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva tiek vaiko, tiek mamos atžvilgiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 06 sausio 2010 - 10:22
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 10:20)
Tiesa, tačiau, sutikite, yra skirtumas ar gatvėmis, kuriose vyksta judėjimas, vaikščioti ar nykiais senamiesčio labirintais schmoll.gif
Maniškė dabar trečiokė ir kuo puikiausiai savarankiškai nuvažiuoja miesto autobusu iki dailės studijos bei taip pat grįžta namo (rytais nuvežame į mokyklą automobiliu). Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva tiek vaiko, tiek mamos atžvilgiu...

thumbup.gif as net negaleciau...

Sis klausimas man tapo aktualus, kai sunus istojo i muzikos mokykla ir atejo gruodis - tamsus tamsus... Jis pescias pareidavo per parkus apie 17.30 val. ...... Gruodzio men vaziuodavau pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 06, 10:20)
Visur vežioti vaiką iki 12 klasės automobiliu, manau, nėra teisinga perspektyva

Nė 12 klasės nereikės, kai jūsų vaikas važinės tamsiais vakarais (čia nerpamirškim, kad žiemą temsta anksti tongue.gif ) vienas, jūsų neprašomas, kartais net neklausdamas, patinka jums tokia perspektyva ar ne wink.gif cool.gif
Man atrodo kad kai kuriuos dalykus pačios mamos kartais per daug sureikšmina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 06 sausio 2010 - 17:09
sakykit..mamos....ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos..... g.gif Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 01 06, 20:27)
sakykit..mamos....ar pirmokė pati gali pereiti per gatvę einant į mokyklą, iš mokyklos..... g.gif Ar čia aš labai susireikšminu su ta gatve....kiti mane durina-tipo pati turės pareit...o aš paniškai labai bijau...nu čia mes rugsėjį pradėsim lankyt 1 klasę....tad ir svarstau-ar vežiot į vieną mokyklą ..ar leisit netoli namų...bet, tada reikia pereit gatvę......Lauksiu visų nuomonės...apie....

Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 21:24)
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu...

Ir vaikas vaikui nelygu cool.gif Dėl Taikos prospekto musiau ir aš bet kokiu atveju tryzniočiau, ale turiu vieną tokį vaiką (pirmoką), kurio per bet kokią gatvelę nepaleisčiau cool.gif
Atsakyti
Ar kas nors ką nors gali pasakyti apie Verdenės mokyklą?
Negi nieko negirdėjote... Aš Klaipėdoje dar naujokė, tad nelabai teko girdėti... (Dieve, kaip norėčiau gyventi ir vaikus į mokyklą leisti "savo" mieste doh.gif )

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 01 06, 20:27)

Na, aš būdama pirmokė pati pereidavau per 2 gatves. Viena - šviesoforo reguliuojama, kita - ne. Bėdų jokių niekada nebuvo.

QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 21:24)
Ramunėle, gatvė gatvei nelygu... Jei mano trečiokui reikėtų Taikos prospektą pereidinėt, tai kasdien tryzliočiau, nesvarbu, kad šviesoforas yra...

Kiekvieną dieną pereidavau Taikos prospektą, nieko ten baisaus. net minčių nekildavo, kad gali būt baisu. ir nieko sudėtingo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 06, 22:22)
Na, aš būdama pirmokė pati pereidavau per 2 gatves. Viena - šviesoforo reguliuojama, kita - ne. Bėdų jokių niekada nebuvo.
Kiekvieną dieną pereidavau Taikos prospektą, nieko ten baisaus. net minčių nekildavo, kad gali būt baisu. ir nieko sudėtingo.

Ezra, tais laikais, kai mes eidavom į mokyklą, Palangoj net šviesoforų nebuvo. Ir nieko baisaus tikrai nenutikdavo. O dabar kai ne kartą einant per žalią koks lopas pralekia vos ne per kojas, baisu ir pačiai eit, ką jau apie vaikus kalbėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 01 06, 22:29)
Ezra, tais laikais, kai mes eidavom į mokyklą, Palangoj net šviesoforų nebuvo. Ir nieko baisaus tikrai nenutikdavo. O dabar kai ne kartą einant per žalią koks lopas pralekia vos ne per kojas, baisu ir pačiai eit, ką jau apie vaikus kalbėt tongue.gif

Na, ir tais laikais ne kartą mačiau, kaip einantys degant žaliam šviesoforo signalui būdavo pavėžinami ant kapoto.
Ir autobusuose su iškrypėliais teko susidurti, nes po poros metų į mokyklą tekdavo ne tik per gatvę eiti, bet ir autobusu važinėti.
Ir pinigus atiminėdavo.
Taip kad anie laikai man nelabai skiriasi nuo dabartinių. Tik mamos visada labai jaudinasi dėl vaikų, nes jie mums visada bus "dar maži" smile.gif
Atsakyti