Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Čia ne GINČAI, o DISKUSIJA smile.gif

O atmosferą Balsinėje girdėjau DAUG gerų atsiliepimų smile.gif

Aš lankiau 5 , pas Valentiną Nikolajevną Bagrijevą, tai pats BLOGIAUSIAS žmogus mano gyvenime gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 26 lapkričio 2009 - 13:14
QUOTE(Gėlėta @ 2009 11 26, 13:12)
Aš lankiau 5 , pas Valentiną Nikolajevną Bagrijevą, tai pats BLOGIAUSIAS žmogus mano gyvenime  gun_bandana.gif

Taip ir pamaniau biggrin.gif
Nekokį įspūdį ji ir man paliko... Ačiū dievui, 15oj ji nedirba smile.gif
Off topic blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 11 26, 10:45)
Aš asmeniškai rinkdama mokyklą žiūrėjau šiltą bendravimo atmosferą  ax.gif man tai buvo vienas svarbiausių dalykų, o meninė pakraipa tiko, o ir manoji turi šiokius tokius duomenis  smile.gif

O man labai svarbi mokytoja, todėl ir rinkausi ją, nes pradinukui, ypač pirmokui, mokytoja tampa mamos pakaitalu, būna net tokių atvejų, kai mokytojos nuomonė ir žodis pasidaro svaresnis nei mamos. Tokio dalyko nenumatysi, tai ir norisi, kad mokytoja būtų kuo puikesnė ir sugebėtų dirbti ir susitvarkyti su mano vaiku.

QUOTE(yazmin @ 2009 11 26, 11:54)
Ezra, taip, vytautinei buvo skirtas prioritetas. Del atmosferos nzn, bet zinau, kad rysium su tuo, kad nebus gimnazijos, is Dacho isejo ne vienas geras mokytojas.

Na, nežinau dėl išėjimo, tik įdomu, kur jie išėjo?
O dėl to, kad gimnazija ar ne, tai juk dabartinės, kurios tampa gimnazijomis ar kažkada tapo, mokytojai liko tie patys, tik mokyklos pavadinimo vienas žodis keičiasi dažniausiai, bet ne mokymo kokybė.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 26, 15:36)
O man labai svarbi mokytoja, todėl ir rinkausi ją, nes pradinukui, ypač pirmokui, mokytoja tampa mamos pakaitalu, būna net tokių atvejų, kai mokytojos nuomonė ir žodis pasidaro svaresnis nei mamos. Tokio dalyko nenumatysi, tai ir norisi, kad mokytoja būtų kuo puikesnė ir sugebėtų dirbti ir susitvarkyti su mano vaiku.

Si laikotarpi mes jau isgyvenom ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 26, 15:47)
Si laikotarpi mes jau isgyvenom  ax.gif

Taip, bet jis buvo.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 26, 15:47)
Si laikotarpi mes jau isgyvenom  ax.gif

KOl kas tik vieną kartą biggrin.gif
Atsakyti
Manajai mokytojos žodis yra labai svarbus, kartais pasakau ką , tai ji gan griežtu tonu ,,mama, man mokytoja sakė" smile.gif supratau - šventas reikalas ką pasako mokytoja smile.gif
O mokytoja mūsiškė TIKRAI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 26 lapkričio 2009 - 19:42
QUOTE(ezra @ 2009 11 26, 16:07)
Taip, bet jis buvo.

QUOTE(Dilma @ 2009 11 26, 16:56)
KOl kas tik vieną kartą biggrin.gif

drinks_cheers.gif bet po truputi irodziau, kad ir mama nedurna biggrin.gif
Atsakyti
Ezra, kur tie mokytojai iskeliavo tikrai nzn (tau geriau zinoti biggrin.gif ), o ir nesidomejau toliau, jei atvirai, tai musu pradinuku mokitoja pati tuo pasiskunde, kad isejo keletas geru mokytoju, kai buvo nuspresta del reorganizacijos. Tai tiek.

Del pirmos mokytojos svarbos drinks_cheers.gif Maniske tp pabrezia- "mokytoja taip sake...". As dziaugiuosi dukros mokytoja, tikrai puiki, tokia griezta, bet teisinga, be reikalo balso nekels, o ir savo dalykus puikiai paruosia ir isaiskina. O vat anglu kl. mokytoja nustebino, nemaniau, kad taip dar buna. Pirma pamoka atejus liepe susirasyti eile taisykliu ir prisiklijuoti sasiuvinio ir zodyno pirmame psl. Tos taisykles man gestapu kvepia doh.gif O ir vaikai pradejo skustis, kad rekia ji baisingai. Musu mokytoja perspejo ja,del to. Dukriukas pasakoja, kad kai ju mokytoja dalyvauja pamokoje, angliste rami, kai ne, tai neretai pastugauja.

Vidurinelei tp esu numacius puikia pradiniu kl. mokytokja, jei tik pakliusim.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 27, 08:40)
drinks_cheers.gif  bet po truputi irodziau, kad ir mama nedurna  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(yazmin @ 2009 11 27, 09:27)
Ezra, kur tie mokytojai iskeliavo tikrai nzn (tau geriau zinoti biggrin.gif ), o ir nesidomejau toliau, jei atvirai, tai musu pradinuku mokitoja pati tuo pasiskunde, kad isejo keletas geru mokytoju, kai buvo nuspresta del reorganizacijos. Tai tiek.

Nežinau. Tik žinau tiek, kad kai dar buvo ekonominis pakilimas, daug mokytojų bėgo iš mokyklų į privačias, verslo sferas. Tik paskui staiga (prasidėjus sunkmečiui) staiga prisiminė, koks puikus darbas mokykloje. cool.gif
Na, o jei taip pasakė, jūsų mokytoja, tai taip ir yra, ens ji tikrai žino, kas geri, kas blogi.
Atsakyti
O, mamytės, rinkdamos vaikui mokyklą ar vertinate jos patrauklumą susisiekimo prasme???
Man prie širdies Vydūno wub.gif , bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif Siaubas apima pagalvojus...
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 01 05, 21:44)
O, mamytės, rinkdamos vaikui mokyklą ar vertinate jos patrauklumą susisiekimo prasme???
Man prie širdies Vydūno wub.gif , bet kai pagalvoju, kaip ūgtelėjusi duktė turės tamsiais rudens/žiemos vakarais nueiti iki autobuso blink.gif arba kaip po pamokų nukakti iki būrelio blink.gif Siaubas apima pagalvojus...

Manau, kad tai tikrai svrabus kriterijus. Net ir mažesnius ne visada yra galimybė pasiimti, todėl reikia gerai apmąstyti, kaip vaikas pats turės nusigauti iki mokyklos ar grįžti iš jos.
Atsakyti