Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2009 11 24, 21:13)

1. Na, mano apsisprendimas aiškus. o ir mokytoją puikią turėsim, ar ne, Dilma? mirksiukas.gif

2. O dėl paruošimo lygio galėsi kalbėti tik tada, kai pabaigs ir pateks kitur. tada bus labai aiškus paruošimo lygis. mirksiukas.gif

1. user posted image biggrin.gif

2. drinks_cheers.gif . Kol nėr su kuom lyginti, tol nelabai ką gali pasakyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2009 11 24, 21:00)

drinks_cheers.gif  Iš maniškio menininkas tikrai nebus  schmoll.gif O aš ir nenorėčiau smile.gif

O tu manai, nuo tavo norų priklausys tongue.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 11 24, 21:19)
O tu manai, nuo tavo norų priklausys tongue.gif  biggrin.gif ?

drinks_cheers.gif Būtent.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 11 24, 21:19)
drinks_cheers.gif . Kol nėr su kuom lyginti, tol nelabai ką gali pasakyt mirksiukas.gif

O tu daug nedžiūgauk - visose miano mokyklose pagrindinių dalykų lygis panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 24, 21:24)
O tu daug nedžiūgauk - visose miano mokyklose pagrindinių dalykų lygis panašus biggrin.gif

O kur tu čia mano džiūgavimą įžvelgi g.gif ? Aš tiesiog pritariu Ezros nuomonei...
Atsakyti
Klaipedoje yra tik 3 mokyklos: Vyduno, Dacho ir Balsio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 25, 08:53)
Klaipedoje yra tik 3 mokyklos: Vyduno, Dacho ir Balsio  lotuliukas.gif

Nemanau, kad taip yra, bet pavyzdziui mane konkreciai domino Siaurine miesto puse ir kiek pastebejau, labiausiai cia ir yra aptarinejama si miesto dalis. Butu smagu, kad ir kitu miesto daliu mamos pasisakytu. Nes vistiek ta vaikuti tiek i Vyduna reiketu vesti, tiek i kita mokykla 4u.gif Taigi, kvieciu visas mamytes, gyvenancias VISOJE Klaipedoje pasisakyti, kurios mokyklos yra saunios, kuriose gera atmosfera, geras paruosimo lygis, kuriose pradiniu klasiu mokytojai yra saunus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nu kodėl, Vyturio pvz irgi nebloga. Sako, stipri paruošimo atžvilgiu. Ir netgi aš į ją buvau vaiką užrašius lotuliukas.gif Bet tik antru numeriu po Vydūno smile.gif Man taip reikėjo. Ne dėl manęs, dėl vaiko. Žinodama, kaip jis lankė darželį, manau, kad Vytury jam būtų buvę dar sunkiau unsure.gif
Apie Versmę būna neblogų atsiliepimų. Bet vėlgi, esu patyrus tam tikrų nesusikalbėjimų su jų pradinių klasių pavaduotoja, tai irgi nuomonę atitinkamą turiu cool.gif
Atsakyti

Dar Mažvydo užmiršai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 24, 21:13)
Sutinku, kad Dache stiprios pradinės klasės, bet dėl vyresnių klasių, nežinau. O kur po pradinių saviškę leisi, ar ten pat paliksi?
Papildyta:

Tikrai ne per anksti. Ne vienas penktokas lanko. Bet tai turi būt vaiko noras, o ne tėvų.

Kolkas rimtai nesidomejau, bet kalbu lygyje-tolimesnes klases nera stiprios, tai patvirtina ir tai, kad cia liks pagrindine m-kla. Todel po pradiniu kl zvalgysimes kitos m-klos, noretusi, kad butu su gimnazijos kl., kad vel netektu blaskytis. Galbut Zudermano, nors ji tolokai mums, bet pastaruoju metu l geri atsiliepimai apie sia m-kla.

As tp lankiau dailes m-kla nuo 12 metu, tuo metu, as buvau jaubiausia savo kl ir man buvo tikrai sunku. Kiek zinau siuo metu situacija yra kita.
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 11 25, 12:40)
Kolkas rimtai nesidomejau, bet kalbu lygyje-tolimesnes klases nera stiprios, tai patvirtina ir tai, kad cia liks pagrindine m-kla. Todel po pradiniu kl zvalgysimes kitos m-klos, noretusi, kad butu su gimnazijos kl., kad vel netektu blaskytis. Galbut Zudermano, nors ji tolokai mums, bet pastaruoju metu l geri atsiliepimai apie sia m-kla.

As tp lankiau dailes m-kla nuo 12 metu, tuo metu, as buvau jaubiausia savo kl ir man buvo tikrai sunku. Kiek zinau siuo metu situacija yra kita.

Tai norit pasakyti, kad visos sitos mokyklos zemesnio lygio g.gif Cia 5-9 kl nebeturi likti, jei mokykla yra gimnazija
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 25, 14:19)
Tai norit pasakyti, kad visos sitos mokyklos zemesnio lygio  g.gif  Cia 5-9 kl nebeturi likti, jei mokykla yra gimnazija

Tikrai ne.

Nebutinai, yra isimciu, pvz. mano mineta Zudermano.

Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 11 25, 12:40)
tai patvirtina ir tai, kad cia liks pagrindine m-kla.

Na, galiu pasakyti, kad tai ne rodiklis, nes šalia yra Vytautinė, o dvi gimnazijos šalia negali būt. Kadangi Vytautinė turi senas tradicijas, tai jai ir suteikta ta garbė.

Beje, kai kuriose mokyklose tikslingai buvo sprendžiama netapti dvylikamete (kai tai buvo sprendžiama prieš kokius 10 m.), nes tai būtų lėmę pradinių klasių mažėjimą. O jei jau mokykla kažkada pasirinko tapti pagrindine, tai beveik jokių šansų tapti gimnazija.
Va, Baltijai suteikta galimybė tapti gimnazija, nes Mažvydas tiesiog net nekonkuravo, pasirinko kitą kryptį. Kitu atveju dar abejotina, kuri būtų tapusi gimnazija.
Taip ir su Dachu, kad taps pagrindine, dar ne rodiklis. Tačiau yra daug pasakojimų, kodėl ten nėra labai gerai vyresnėse klasėse ir net ne dėl mokymosi lygio, o dėl atmosferos.
Atsakyti