QUOTE(Ametistė @ 2009 11 24, 17:26)
Ezra, kur tu savo mergina vesi?
Kaip Dilma rašė - toli nuo namų, bet ne Vydūnas, ne Dachas.
Na, mano apsisprendimas aiškus. o ir mokytoją puikią turėsim, ar ne, Dilma?
QUOTE(Dilma @ 2009 11 24, 17:29)
Toli nuo namų
QUOTE(yazmin @ 2009 11 24, 17:56)
Kodel siaurineje tik Vidunas, mes samoningai nesirinkome sios m-klos, nors dukra tikrai butu patekusi. Viskas ten gerai su juo, bet zinau, kad ten kazkiek nukencia pagrindiniai dalykai, o norejosi, kad pradzia butu stipri. Lankome S. Dacho m-kla. Pradines klases S. Dacho m-kloje stiprios, be to kai kurios is ju turi papildoma pakraipa, pvz., mano dukros su teatro pakraipa- du kartus sav. turi dramos pamokeles, kurios l orientuotos ugdyti vaiko saviraiskos, oratorinius gebejimus, nebijoti viesumos, scenos, o ne statyti vaikiskus spektakliukus. Vietoj fizinio, vaikai lanko baseina. Zodziu, mano lukesciai pasiteisino, kitamet vidurinele leisime i ta pacia m-kla. Tiesa, kas man dar patinka, tik perejus m-klos kiema yra moksleiviu centras (berods taip vadinasi), kur aibe stipriu bureliu, dukra lanko daile studijoje "Varsa".
Sutinku, kad Dache stiprios pradinės klasės, bet dėl vyresnių klasių, nežinau. O kur po pradinių saviškę leisi, ar ten pat paliksi?
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2009 11 24, 21:00)
Na esu aš ją baigus
Jei niekas nepasikeitė, manau, kad nuo tokio amžiaus ten gerokai per anksti
Iš maniškio menininkas tikrai nebus
O aš ir nenorėčiau
Turės bendrą suvokimą ir užteks
Bet psichologine atmosfera ir paruošimo lygiu mes labai patenkinti
Nebeįsivaizduoju jokios kitos mokyklos savo vaikams
Bent jau iki gimnazijos
Tikrai ne per anksti. Ne vienas penktokas lanko. Bet tai turi būt vaiko noras, o ne tėvų.
O dėl paruošimo lygio galėsi kalbėti tik tada, kai pabaigs ir pateks kitur. tada bus labai aiškus paruošimo lygis.