Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(G-M @ 2009 11 21, 08:29)
Priežastis panaši  ax.gif ir dar kai kas. Na mes lygiai mėnesį ėjom  4u.gif

Siaip mokytoja Zita tai smile.gif , mums tai super buvo jei ne ji tai buciau ir nesuzinojus kad mano mergaite turi normalius duomenis...Rasele visai kitokia, mano bendradarbes sunu tai perdegino-gabus vaikas perdege ir atsisake eiti ...
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2009 11 22, 15:53)
Siaip mokytoja Zita tai smile.gif , mums tai super buvo jei ne ji tai buciau ir nesuzinojus kad mano mergaite  turi normalius duomenis...Rasele visai kitokia, mano bendradarbes sunu tai perdegino-gabus vaikas perdege ir atsisake eiti ...

Mes ėjom pas Zitą.
Atsakyti
Paskaiciau kelis puslapius priekyje, kelis gale..ir visur tas pats...Mums rudeni i mokykla reikes Siauriniame rajone...Kiek paskaiciau, tai supratau, kad tik " Vyduno" nebloga mokykla, na, maciau, uz darzeli-mokykla "Varpelis" taip pat keli pasisake "uz" ...Ar tikrai cia jau kaip ir visas pasirinkimas Siaurineje puseje??
Ezra, kur tu savo mergina vesi?
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2009 11 24, 17:26)

Toli nuo namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 11 24, 17:29)

smile.gif aisku..O kur tavo mergaite keliaus, jei neklystu irgi sioje miesto dalyje gyvenat wink.gif ?? Beje, musu vaikuciu gimtadienis tik 1 diena skiriasi biggrin.gif

Ir dar klausimas toks, o pradinukams "Vydune" kur pamokos vyksta - Darzelio gatveje ar Baltikalnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ametistė: 24 lapkričio 2009 - 17:47

Kodel siaurineje tik Vidunas, mes samoningai nesirinkome sios m-klos, nors dukra tikrai butu patekusi. Viskas ten gerai su juo, bet zinau, kad ten kazkiek nukencia pagrindiniai dalykai, o norejosi, kad pradzia butu stipri. Lankome S. Dacho m-kla. Pradines klases S. Dacho m-kloje stiprios, be to kai kurios is ju turi papildoma pakraipa, pvz., mano dukros su teatro pakraipa- du kartus sav. turi dramos pamokeles, kurios l orientuotos ugdyti vaiko saviraiskos, oratorinius gebejimus, nebijoti viesumos, scenos, o ne statyti vaikiskus spektakliukus. Vietoj fizinio, vaikai lanko baseina. Zodziu, mano lukesciai pasiteisino, kitamet vidurinele leisime i ta pacia m-kla. Tiesa, kas man dar patinka, tik perejus m-klos kiema yra moksleiviu centras (berods taip vadinasi), kur aibe stipriu bureliu, dukra lanko daile studijoje "Varsa".
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2009 11 24, 17:46)
Ir dar klausimas toks, o pradinukams "Vydune"  kur pamokos vyksta - Darzelio gatveje ar Baltikalnio?

Baltikalnio mirksiukas.gif

QUOTE(yazmin @ 2009 11 24, 17:56)
Kodel siaurineje tik Vidunas, mes samoningai nesirinkome sios m-klos, nors dukra tikrai butu patekusi. Viskas ten gerai su juo, bet zinau, kad ten kazkiek nukencia pagrindiniai dalykai...

Na su tuo "tikrai" tai čia garantuotas negali būt, nebent... smile.gif Dėl pagrindinių dalykų nesiskundžiam, o kodėl jie turėtų nukentėt?
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2009 11 24, 17:46)
smile.gif aisku..O kur tavo mergaite keliaus, jei neklystu irgi sioje miesto dalyje gyvenat wink.gif ?? Beje, musu vaikuciu gimtadienis tik 1 diena skiriasi  biggrin.gif

Jei noras neprapuls ir įstosim - tai pas Balsį... O jei prapuls - liks Mažvydas 4u.gif
Atsakyti
Na su tuo "tikrai" tai čia garantuotas negali būt, nebent... smile.gif Dėl pagrindinių dalykų nesiskundžiam, o kodėl jie turėtų nukentėt?

Dukra piesia panasiai nuo 2,5m. , ne "piesia". Turi ir pripazintu pasiekimu. Ne del to... biggrin.gif

Nesakau, kad visi kiti dalykai apleisti, tikrai ne, visgi m-klose su menine pakraipa prioritetai kiti, bet tai nera blogai, tiesiog tevai, tai zinodami renkasi. Viduno m-kla tikrai puiki, tiesiog mes susideliojom kas mums svarbiu ir pasirinkom S.Dacho. Dailes m-kla, esancia, berod, P. komunos g-veje dukra lankys (jei niekas nepasikeis) nuo 5 klases.

Tiesa, teko kalbetis su buvusiomis Viduno mokinemis, ties jos is vyresniu klasiu. Viena 8 kl. perejo i Azuolyna, nes, pasak jos, ja tas nuolatinis eskizu piesimas tiek uzkniso, nebebuvo daikto, kurio eskizo nebutu nupiesus doh.gif Ji baige ekonomika ir sakosi, esanti ne savo rogese. Sako jei ne tas nuolatinis piesimas nori ar ne, butu stojus i dailes akademija. Kita, siuo metu 11-toke, net nemasto susieti savo ateities su daile, stos i psichologija ir sako, kad is jos klases nei vienas nesirink spec., susijusios su daile. Kas liecia muzika, nzn.
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 11 24, 18:51)
sako, kad is jos klases nei vienas nesirink spec., susijusios su daile. Kas liecia muzika, nzn.

Tai kad Vydūno mokykla nėra kažkokia specialioji meno mokykla, kaip pvz Balsio menų gimnazija. Joje tik yra papildomi dailės, muzikos užsiėmimai-pamokos. Panašiai, kaip kad šalia įprastos mokyklos vaikas papildomai kažkur lankytų dailę, šokius, muziką... Tik tiek, kad čia viskas kartu, viskas vienoj vietoj.
Maniškiai irgi lanko Vydūną. Vienas muzikos, kitas dailės klasę. Bet aš tikrai neturiu ir niekada neturėjau tokių minčių, kad jie baigę šią mokyklą rinksis vieną ar kitą meno kryptį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 11 24, 18:51)
Dailes m-kla, esancia, berod, P. komunos g-veje dukra lankys (jei niekas nepasikeis) nuo 5 klases.

Na esu aš ją baigus smile.gif Jei niekas nepasikeitė, manau, kad nuo tokio amžiaus ten gerokai per anksti 4u.gif

QUOTE(jėga @ 2009 11 24, 20:48)
Tai kad Vydūno mokykla nėra kažkokia specialioji meno mokykla, kaip pvz Balsio menų gimnazija. Joje tik yra papildomi dailės, muzikos užsiėmimai-pamokos. Panašiai, kaip kad šalia įprastos mokyklos vaikas papildomai kažkur lankytų dailę, šokius, muziką... Tik tiek, kad čia viskas kartu, viskas vienoj vietoj.
Maniškiai irgi lanko Vydūną. Vienas muzikos, kitas dailės klasę. Bet aš tikrai neturiu ir niekada neturėjau tokių minčių, kad jie baigę šią mokyklą rinksis vieną ar kitą meno kryptį smile.gif

drinks_cheers.gif Iš maniškio menininkas tikrai nebus schmoll.gif O aš ir nenorėčiau smile.gif Turės bendrą suvokimą ir užteks smile.gif Bet psichologine atmosfera ir paruošimo lygiu mes labai patenkinti thumbup.gif Nebeįsivaizduoju jokios kitos mokyklos savo vaikams wub.gif Bent jau iki gimnazijos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2009 11 24, 17:26)

Kaip Dilma rašė - toli nuo namų, bet ne Vydūnas, ne Dachas.
Na, mano apsisprendimas aiškus. o ir mokytoją puikią turėsim, ar ne, Dilma? mirksiukas.gif
QUOTE(Dilma @ 2009 11 24, 17:29)

tongue.gif

QUOTE(yazmin @ 2009 11 24, 17:56)
Kodel siaurineje tik Vidunas, mes samoningai nesirinkome sios m-klos, nors dukra tikrai butu patekusi. Viskas ten gerai su juo, bet zinau, kad ten kazkiek nukencia pagrindiniai dalykai, o norejosi, kad pradzia butu stipri. Lankome S. Dacho m-kla. Pradines klases S. Dacho m-kloje stiprios, be to kai kurios is ju turi papildoma pakraipa, pvz., mano dukros su teatro pakraipa- du kartus sav. turi dramos pamokeles, kurios l orientuotos ugdyti vaiko saviraiskos, oratorinius gebejimus, nebijoti viesumos, scenos, o ne statyti vaikiskus spektakliukus. Vietoj fizinio, vaikai lanko baseina. Zodziu, mano lukesciai pasiteisino, kitamet vidurinele leisime i ta pacia m-kla. Tiesa, kas man dar patinka, tik perejus m-klos kiema yra moksleiviu centras (berods taip vadinasi), kur aibe stipriu bureliu, dukra lanko daile studijoje "Varsa".

Sutinku, kad Dache stiprios pradinės klasės, bet dėl vyresnių klasių, nežinau. O kur po pradinių saviškę leisi, ar ten pat paliksi?
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2009 11 24, 21:00)
Na esu aš ją baigus smile.gif Jei niekas nepasikeitė, manau, kad nuo tokio amžiaus ten gerokai per anksti  4u.gif

drinks_cheers.gif  Iš maniškio menininkas tikrai nebus  schmoll.gif O aš ir nenorėčiau smile.gif Turės bendrą suvokimą ir užteks smile.gif Bet psichologine atmosfera ir paruošimo lygiu mes labai patenkinti  thumbup.gif Nebeįsivaizduoju jokios kitos mokyklos savo vaikams  wub.gif  Bent jau iki gimnazijos smile.gif

Tikrai ne per anksti. Ne vienas penktokas lanko. Bet tai turi būt vaiko noras, o ne tėvų.

O dėl paruošimo lygio galėsi kalbėti tik tada, kai pabaigs ir pateks kitur. tada bus labai aiškus paruošimo lygis. mirksiukas.gif
Atsakyti