Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Gėlėta @ 2009 11 20, 16:10)
Mano džidžioji mokosi Vydūne , muzikos klasėje, groja fleita, o po pamokų dar ir į šokius į Jaunimo centrą  ax.gif  kol kas spėjam abi  - aš vežioti, o ji ruošti ir dalyvauti    lotuliukas.gif o šian mokyklon buvo atėję Karina Krysko ir Saulius Skambinas, renka savo sportinių šokių grupes tai dabar nori ir ten spėti  doh.gif bet greičiausiai aš nebespėsiu  lotuliukas.gif

O kelintokė ji?
O tai Krysko su Skambinu jau Klaipėdoje? unsure.gif
Atsakyti
Jo jo, maniškiams abiems irgi tų šokių prisireikė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 20, 17:04)
Būtų labai įdomu atsiliepimus išgirst bigsmile.gif  biggrin.gif

Dilma, cic... nono.gif

mirksiukas.gif Žinau ir aš ir norėjau tos mokytojos labai, bet va mano mergina griežtai atsisakė lankyt muzikos pamokėles doh.gif Matyt ne jai muzika ką darysi keliausim į Mažvydą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2009 11 20, 20:28)
bet va mano mergina griežtai atsisakė lankyt muzikos pamokėles  doh.gif

Kažkas nepatiko, ar tiesiog atsibodo? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2009 11 20, 20:28)
mirksiukas.gif Žinau ir aš ir norėjau tos mokytojos labai, bet va mano mergina griežtai atsisakė lankyt muzikos pamokėles  doh.gif Matyt ne jai muzika ką darysi keliausim į Mažvydą  ax.gif

Nu ko tu taip iš karto... Ji dabar atsisakė... O bandyt stot vis tiek galit mirksiukas.gif 4u.gif

Jėga, liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 20, 21:38)
Kažkas nepatiko, ar tiesiog atsibodo? huh.gif

Nea neatsibodo tiesiog nepatiko ir žinau kas kaip doh.gif verst per prievartą nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2009 11 20, 20:49)
Nea neatsibodo tiesiog nepatiko ir žinau kas kaip  doh.gif verst per prievartą nenoriu  schmoll.gif

Nu nu? biggrin.gif
Mes irgi ten ėjom. Lygiai vieną dieną. Maniškiui mokytoja (mokyklėlės) pikta pasirodė ir pasakė jis: neisiu... dry.gif Taip mes nuėjom į Vydūną... biggrin.gif
Nu bet jum gal kita priežastis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 20, 22:05)
Nu nu?  biggrin.gif
Mes irgi ten ėjom. Lygiai vieną dieną. Maniškiui mokytoja (mokyklėlės) pikta pasirodė ir pasakė jis: neisiu... dry.gif  Taip mes nuėjom į Vydūną... biggrin.gif
Nu bet jum gal kita priežastis biggrin.gif

Priežastis panaši ax.gif ir dar kai kas. Na mes lygiai mėnesį ėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 20, 17:11)
O kelintokė ji?
O tai Krysko su Skambinu jau Klaipėdoje? unsure.gif

Ji antrokė smile.gif Krysko su Skambinu per kelias mokyklas vakar perėjo ir mergaitėm , aišku ne visoms gal, susuko protą ,,noriuuuu šokti" doh.gif lotuliukas.gif
,,Žvaigždžių mokykla" taip vadinasi jų mokykla , bet abejoju, kad jie patys Klaipėdoje ves užsiėmimus, greičiausiai samdys verysad.gif tai mane ir džiugina dėl savosios ax.gif

Jėga, tai gal manoji gundys tavąjį ir pirmyn į žvaigždes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 11 21, 09:25)
,,Žvaigždžių mokykla" taip vadinasi jų mokykla , bet abejoju, kad jie patys Klaipėdoje ves užsiėmimus, greičiausiai samdys  verysad.gif tai mane ir džiugina dėl savosios  ax.gif

Pasirodo kai kur jau buvo susirinkimai. Jie tik mokyklos vadovai, pamokas ves kiti žmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 11 21, 09:25)
Ji antrokė  smile.gif  Krysko su Skambinu per kelias mokyklas vakar perėjo ir mergaitėm , aišku ne visoms gal, susuko protą ,,noriuuuu šokti"  doh.gif  lotuliukas.gif 
,,Žvaigždžių mokykla" taip vadinasi jų mokykla , bet abejoju, kad jie patys Klaipėdoje ves užsiėmimus, greičiausiai samdys  verysad.gif tai mane ir džiugina dėl savosios  ax.gif

Viskas aišku.

Ale, gera taktika. Juk jei būtų kitas žmogus ėjęs, ir raginęs šokti jų mokykloje, minėjęs vų pavardes, taip nebūtų suveikę. biggrin.gif
Atsakyti
Taktika thumbup.gif būtų gerai, kad jie vestų vaikams tai geras stimulas šokti, bet dabar g.gif savajai aiškinau tą sistemą tai jau pradeda abejoti ar nori, vienžo ši tema - mūsų šeimos savaitgalio tema lotuliukas.gif
Atsakyti