Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ČIČI @ 2009 11 19, 14:50)
Gal cia susirinko daugiausiai mamyciu leidzianciu i buten ta mokykla  g.gif

Būtent. thumbup.gif
Kitos paskaito, irgi susigundo ir leidžia ten. Tai ir gaunasi uždaras ratas. galėtų ir kitos mamos parašyt apie kitas savo vaikų mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 19, 14:50)
Gal cia susirinko daugiausiai mamyciu leidzianciu i buten ta mokykla  g.gif

Pvz? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 14:55)

nereikia cia ir pvz. biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar iškilo klausimas, ar balsiniams ir vydūniečiams (čia dėl tik todėl, kad su menine pakraipa ir didesniu užimtumu) lieka laiko kitiems būreliams (ne mokykloje)? Ar tiesiog poreikia nebelieka?
Na, mergaitės, tai juk ten šokius nori lankyti, berniukai sportą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 16:08)
Man dabar iškilo klausimas, ar balsiniams ir vydūniečiams (čia dėl tik todėl, kad su menine pakraipa ir didesniu užimtumu) lieka laiko kitiems būreliams (ne mokykloje)? Ar tiesiog poreikia nebelieka?

Tikrai įdomu? Geras klausimas. Mano dukra lanko šokius, jei reikėtu nutraukti, būtų labai liūdna ax.gif Atsakymas į šį klausimą, gal padės apsispręsti kokią mokyklą rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 15:08)

Taip, lieka mirksiukas.gif lanko ir šokius, ir sportus ir kitokius būrelius smile.gif bet yra tokių vaikų, kurie papildomai nieko nelanko, bet mažai tokių...
Pvz. maniškė 1 ir 2 klasėje papildomai lankė šokius ir dailę, o šiemet už mokyklos ribų lanko baseiną (savaitgaliais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 11 19, 16:52)
Taip, lieka  mirksiukas.gif lanko ir šokius, ir sportus ir kitokius būrelius  smile.gif bet yra tokių vaikų, kurie papildomai nieko nelanko, bet mažai tokių...
Pvz. maniškė 1 ir 2 klasėje papildomai lankė šokius ir dailę, o šiemet už mokyklos ribų lanko baseiną (savaitgaliais) 4u.gif

Mutti, o tavo dukra turbūt dabar 3-čioke? Kokią meninę pakraipą ji pasirinko? Dainavimą ar dailę?
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 11 19, 15:58)
Mutti, o tavo dukra turbūt dabar 3-čioke? Kokią meninę pakraipą ji pasirinko? Dainavimą ar dailę?

Taip, trečiokė. Ji muzikuoja(groja pianinu) kol kas, bet 5 klasėje planuojam pereiti į dailės pakraipą , jei nepasikeis norai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 11 19, 15:52)
Taip, lieka  mirksiukas.gif lanko ir šokius, ir sportus ir kitokius būrelius  smile.gif bet yra tokių vaikų, kurie papildomai nieko nelanko, bet mažai tokių...

tokiu visose mokyklose yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 15:08)

Maniškis trečius metus lanko muzikos mokyklą papildomai. Pernai abu baseiną dar lankė. Norėčiau (ir jie nori) į futbolą užrašyt. Neprisiruošiu paskambint cool.gif
Atsakyti
Na, kaip matau, pradinukai sėkmingai lanko ir kitus užsiėmimus. Įdomu, kaip vyresniokams sekasi?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 23:29)
Na, kaip matau, pradinukai sėkmingai lanko ir kitus užsiėmimus. Įdomu, kaip vyresniokams sekasi?

dazniausiai vyresni patys nieko nebenori
Atsakyti