Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 11:55)
Svarbiausia išsirinkti gerą mokytoją mirksiukas.gif .

O aš nelabai vadovaujuos tokia logika, bo baigs kažkada ir tas pradines klases, kur tada dėsies g.gif Į geros mokyklos 5-tą klasę sunku patekti, tai geriau nuo pat pradžių pasirinkt tinkamą tongue.gif Čia ne apie Mažvydą, aplamai... Apie Mažvydą ir aš neblogų nuomonių girdėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 19:20)

Bet girdėjau , kad Gilijoje yra daug popomokinės veiklos?  ax.gif

Popamokinės veiklos, ypač mergaitėm, ir Mažvyde per akis - tik noro reikia 4u.gif

Jėga, geriausias variantas - gera mokytoja geroje mokykloje biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 19:31)
Jėga, geriausias variantas - gera mokytoja geroje mokykloje biggrin.gif .

Tai tau pasisekė biggrin.gif Bandysiu ir aš tą variantą - Pajūrys jau prirodė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 11 27, 19:35)
Tai tau pasisekė biggrin.gif  Bandysiu ir aš tą variantą - Pajūrys jau prirodė hihihi.gif

Aš jau ir mažajai turiu užrezervavusi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Oi, kaip sunku nuspręsti g.gif Nu, dar turiu šiek tiek laiko, bet labai nebedaug. Pasidomėt reiks kokios mokytojos turės pirmokus kitais metais rolleyes.gif
Jei kas žinot, kas kitais metais Mažvydo mokykloje turės pirmokus, ax.gif parašykit atsiliepimus...
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 22:50)
Oi, kaip sunku nuspręsti  g.gif  Nu, dar turiu šiek tiek laiko, bet labai nebedaug. Pasidomėt reiks kokios mokytojos turės pirmokus kitais metais  rolleyes.gif 
Jei kas žinot, kas kitais metais Mažvydo mokykloje turės pirmokus,  ax.gif parašykit atsiliepimus...

Galiu paklausti, kaip tik su viena kas vakarą plepam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2007 11 27, 23:06)
Galiu paklausti, kaip tik su viena kas vakarą plepam smile.gif

bigsmile.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif Nes nesinori leisti vaiką bet kur, reikia pasidomėti ir mokykla ir mokytojomis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 21:21)
Aš jau ir mažajai turiu užrezervavusi biggrin.gif  tongue.gif

Nu nu pasidalink kur užrezervavus ax.gif O šiaip mažąjai kol kas tik apie Mažvydą galvoju g.gif Nors kai pati ten mokiaus tvarkelė buvo ne kokia schmoll.gif Dabar žiūriu atsiliepimai vis gerėja thumbup.gif Va kai tomį leidau tai Baltijos buvo labai gera, o Mažvydo nelabai schmoll.gif Dabar kažko apie Baltiją ne kokie atsiliepimai g.gif Va ir suprask žmogau kaip teisingai pasirinkt g.gif Nors baltija pradinukų nebepriima. O apie giliją tai..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 11 27, 19:28)
Čia ne apie Mažvydą, aplamai... Apie Mažvydą ir aš neblogų nuomonių girdėjau ax.gif

Oi, sorry, susimakalojau blush2.gif Zudermano mokyklą turėjau galvoj thumbup.gif , apie Mažvydo nieko nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 11 28, 11:40)
Nu nu pasidalink kur užrezervavus ax.gif O šiaip mažąjai kol kas tik apie Mažvydą galvoju g.gif Nors kai pati ten mokiaus tvarkelė buvo ne kokia schmoll.gif Dabar žiūriu atsiliepimai vis gerėja thumbup.gif Va kai tomį leidau tai Baltijos buvo labai gera, o Mažvydo nelabai schmoll.gif Dabar kažko apie Baltiją ne kokie atsiliepimai g.gif Va ir suprask žmogau kaip teisingai pasirinkt g.gif Nors baltija pradinukų nebepriima. O apie giliją tai..... blink.gif

Visai gera mokykla yra Gilijos, mes patys ja lankom tai neturiu priekaistu. Dabar kaip tik baigiam 4 klase ir reikes ieskotis kur eit toliau. Gal kas galit patart? Kazkaip nesinori eit i I. Simonaitytes mokykla, man ji baisi. Patarkit mamos smile.gif
Kaip yra su kitom mokyklom ar priima jeigu esi ne is to rajono?
Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2007 11 28, 10:50)
Visai gera mokykla yra Gilijos, mes patys ja lankom tai neturiu priekaistu. Dabar kaip tik baigiam 4 klase ir reikes ieskotis kur eit toliau. Gal kas galit patart? Kazkaip nesinori eit i I. Simonaitytes mokykla, man ji baisi. Patarkit mamos smile.gif
Kaip yra su kitom mokyklom ar priima jeigu esi ne is to rajono?

Gera tik tol, kol ten mokotės smile.gif Įdomu bus sulaukt atsiliepimų lygiai po metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 11 29, 13:04)
Gera tik tol, kol ten mokotės  smile.gif  Įdomu bus sulaukt atsiliepimų lygiai po metų  ax.gif

Nelabai suprantu kodel visi dazniausiai kaltina mokyklas, mokytojus. Reikia atsizvelgt ir i pati vaika, gal problema jame. O apskritai mokyklu nera idealiu, visur visokiu mokytoju pakliuna smile.gif
Atsakyti