Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 10:41)
O kaip antrokai ir trečiokai? nebendrauja? biggrin.gif

Bendrauja bigsmile.gif Nia, jei rimtai, tai buvau baisiai nustebus dar pernai, pirmais metais, kai ateinu vaiką pasiimt į Pelėdžiuką (biblioteka šalia mokyklos), o ten vaikų būrys vienoj krūvoj - pirmokai, antrokai, trečiokai, ketvirtokai... visi kartu žaidžia, skaito, vieni kitus vardais vadina ir net žino, kieno mama atėjo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 10:49)
Bendrauja bigsmile.gif Nia, jei rimtai, tai buvau baisiai nustebus dar pernai, pirmais metais, kai ateinu vaiką pasiimt į Pelėdžiuką (biblioteka šalia mokyklos), o ten vaikų būrys vienoj krūvoj - pirmokai, antrokai, trečiokai, ketvirtokai... visi kartu žaidžia, skaito, vieni kitus vardais vadina ir net žino, kieno mama atėjo bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Na, tai čia gali būt draugai tiesiog, juk visos mokyklos pradinukai nežaidė Pelėdžiuke. biggrin.gif
Tiesą pasakius, manęs tokie dalykai nenustebintų. biggrin.gif Man kaip tik tai normalu atrodo ir sveikintina, taip ir turi būti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 10:56)
Na, tai čia gali būt draugai tiesiog, juk visos mokyklos pradinukai nežaidė Pelėdžiuke. biggrin.gif

Nesikabinėk. Mokyklos viduj situacija panaši tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 10:57)
Nesikabinėk. Mokyklos viduj situacija panaši tongue.gif

tongue.gif Tai juk ir sakau, kad normalu. Pas mus pradinukai ir su vyresniai gerai sutaria, ypač, jei ten mokosi broliai, seserys, kaimynai, draugai.

Kaip bebūtų, visur yra visokių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 09:47)
O vat Vydūne... lotuliukas.gif  pirmokai su ketvirtokais bendrauja kaip patys artimiausi draugai, klasiokai... bigsmile.gif Žino vieni kitų vardus ir jais vadina. Tikrai tikrai bigsmile.gif Pati iki šiol stebiuosi ir neatsistebiu lotuliukas.gif  thumbup.gif
Beje, ne kartą teko lankytis ir Vydūno vyresniųjų mokyloj. Ten situacija analogiška. O ir mokytojai su mokiniais bendrauja kaip su savais vaikais wub.gif Aišku, būna išimčių, nes ir ten pasitaiko gi vaikų iš stebuklingų šeimų lotuliukas.gif Bet jų yra vienetai.
Ne, sakykit ką norit, ale ta mokykla turi laabai gerą aurą. Ne šiaip sau ją visi giria biggrin.gif

Mano kolege Tau labai labai papriestarautu - jos nuomone paruosimo lygis Vydune yra lygus 0 cool.gif Kai dukra perejo i gimnazija - is matematikos turejo neigiama pazymi trimestre (o Vydune 8). Mamos tiesiog reikalavo, kad sese pervestu kuo gereiciau i gimnazija, nelauktu 11 kl. Aukletoja labai atkalbinejo, sake, kad pasiliktu, o pasirodo ir pati perejo dirbti i gimnazija, ir savo vaika pervede...
Vydunas pradinukams yra gerai, bet toliau, sako, kad neee....
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 10:41)
Viskas priklauso, į kokią klasę vaikas papuls. Tačiau dauguma klasių - problemiškos, bet yra ir gerų, tačiau iš anksto nenumatysi.
Na, tap jau visi visi ketvirtokai su visais visais pirmokais? O kaip antrokai ir trečiokai? nebendrauja? biggrin.gif

tai čia apie daugumą mokyklų taip galima pasakyti.
Tiesiog aš po biški pradedu domėtis mokyklomis , nes gana greitai reiks didijį leisti į pirmą klasę, o po to ir mažąją. Norisi abu į tą pačią mokyklą. Mums pagal gyvenamąją vietą "Verdenė" arčiausiai. O 'Vitė", "Dachas" "Vydūnas" jau toliau. Ir dirbu aš centre, tai norėtųsi į tą pusę kažkur. Apie Vitę ir Dachą esu daug ką girdėjusi ( kai dar pati mokytoja dirbau, ir kol kas mano nuomonės apie šias mokyklas niekas nepakeitė), todėl saviškių ten nenoriu leisti, Vydūnas su menine pakraipa, kas mano vaikams visai neaktualu. Tai va ir pasimečiau. Nesinori paskutiiai minutei tokius reikalus palikti.

Ezra, o jūs kokioj mokykloj dirbate? (jei ne paslaptis) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2009 11 19, 12:07)
tai čia apie daugumą mokyklų taip galima pasakyti.
Tiesiog aš po biški pradedu domėtis mokyklomis , nes gana greitai reiks didijį leisti į pirmą klasę, o po to ir mažąją. Norisi abu į tą pačią mokyklą. Mums pagal gyvenamąją vietą "Verdenė" arčiausiai. O 'Vitė", "Dachas" "Vydūnas" jau toliau. Ir dirbu aš centre, tai norėtųsi į tą pusę kažkur. Apie Vitę ir Dachą esu daug ką girdėjusi ( kai dar pati mokytoja dirbau, ir kol kas mano nuomonės apie šias mokyklas niekas nepakeitė), todėl saviškių ten nenoriu leisti, Vydūnas su menine pakraipa, kas mano vaikams visai neaktualu. Tai va ir pasimečiau. Nesinori paskutiiai minutei tokius reikalus palikti.

Ezra, o jūs kokioj mokykloj dirbate? (jei ne paslaptis)  ax.gif

Tai, ką girdėjote apie Vitę, panašiai ir Verdenėje. biggrin.gif

Šiuo metu nedirbu, esu užtarnautose atostogose. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 19, 11:39)
Mano kolege Tau labai labai papriestarautu

A ko ji man turėtų prieštaraut? Aš juk niekur neminėjau apie mokymosi lygį vyresnėse klasėse tongue.gif Kalbėjau apie mokyklos atmosferą, tarpusavio santykius, tik tiek.
Na, o jei apie tavo kolegės nuomonę, tai aš su ja sutinku, nors ne visiškai. Nesąmonė, kad paruošimo lygis - 0, kad žemesnis, nei kai kuriose mokyklose, o ypač gimnazijose - taip, bet ne nulinis. Kita vertus, kiek vaikų iš visų mieste besimokančių, pajėgūs lankyti gimnaziją? Ne už pinigus, tėvų pakištukus, ale va taip va, tiesiog labai gabūs mokslams? A..?
Mano supratimu, geriau lai vaikas mokosi tokiam Vydūne ir pan., 8-tukams, nei stiprioj mokykloj 4-ui... Bo nusodint, užguit vaiką labai greit galima. Kur kas sunkiau sudominti jį bent kažkuo, ypač vyresnėse klasėse. Ale vėlgi, čia kalbu apie vidutiniokus ir silpniau besimokančius. Jei matyčiau, kad vaikas tikrai gabus ir gali daugiau, nei jam yra duodama, drąsiai pervesčiau į stipresnę mokyklą, gimnaziją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 19, 12:19)
Tai, ką girdėjote apie Vitę, panašiai ir Verdenėje. biggrin.gif

Nu visai pasimečiau... tai visos gerosios mokyklos pietiniame rajone? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 12:26)
A ko ji man turėtų prieštaraut? Aš juk niekur neminėjau apie mokymosi lygį vyresnėse klasėse tongue.gif Kalbėjau apie mokyklos atmosferą, tarpusavio santykius, tik tiek.
Na, o jei apie tavo kolegės nuomonę, tai aš su ja sutinku, nors ne visiškai. Nesąmonė, kad paruošimo lygis - 0, kad žemesnis, nei kai kuriose mokyklose, o ypač gimnazijose - taip, bet ne nulinis. Kita vertus, kiek vaikų iš visų mieste besimokančių, pajėgūs lankyti gimnaziją? Ne už pinigus, tėvų pakištukus, ale va taip va, tiesiog labai gabūs mokslams? A..?
Mano supratimu, geriau lai vaikas mokosi tokiam Vydūne ir pan., 8-tukams, nei stiprioj mokykloj 4-ui... Bo nusodint, užguit vaiką labai greit galima. Kur kas sunkiau sudominti jį bent kažkuo, ypač vyresnėse klasėse. Ale vėlgi, čia kalbu apie vidutiniokus ir silpniau besimokančius. Jei matyčiau, kad vaikas tikrai gabus ir gali daugiau, nei jam yra duodama, drąsiai pervesčiau į stipresnę mokyklą, gimnaziją 4u.gif

Kad ne 0, tai sutinku ir as tongue.gif cia tik jos zodziai biggrin.gif bet, kad gimnazijose daug kas mokosi uz pinigus g.gif nedrisciau nei priestarauti, nei teigti, nes tikrai nesu girdejusi apie pakistukus unsure.gif O be to, "gera mokykla" man asocijuojasi ne tik su gera atmosfera, bet ir su geru paruosimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 19 lapkričio 2009 - 13:01
QUOTE(ČIČI @ 2009 11 19, 12:59)
O be to, "gera mokykla" man asocijuojasi ne tik su gera atmosfera, bet ir su geru paruosimu  smile.gif

Tokių paprasčiausiai nėra, kaip ir gerų darželių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 19, 13:04)
Tokių paprasčiausiai nėra, kaip ir gerų  darželių smile.gif

irnesakyk.gif man Musu mokykla ir Musu darzelis - patys geriausi didis.gif
Atsakyti