Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 30, 12:33)
Pavasari laikysite egzamina,kuris parodys ar istosit i gimnazija mokytis  4u.gif o pirmos klases mokytoja kaip ir kitus (specialybes) mokytojus jus galite rinktis aisku is anksto jau...net lankant paruosiamaja,galite jau galvoti kokiu instrumentu jusu vaikas gros ir ieskotis mokytoju..

Sveikos! Tai gal yra mamyciu kuriu vaikai dabar 4-tokai, gal kas gali rekomenduoti mums busimiems pirmokams mokytoja?????? ax.gif Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2009 10 17, 17:49)
Sveikos. Žadame keisti mokyklą. Žadame pasirinkti P. Mašioto pagrindinę mokyklą. Mano dukra trečiokė.
Apie P. Mašioto pagrindinę mokyklą paskaičiau nekokių atsiliepimų. Tačiau bendravau su paradinių klasių mokytoja Terese, ji man pasirodė nebloga moteris.
Gal kas iš jūsų vaikučių lankė(o) mokyklą pas šią mokytoją?

Labas,

Apie mokytoją Teresę nieko negaliu pasakyti, nes jos nepažįstu. Bet mano dukra mokosi P.Mašioto mokykloje, eina į 3-čią pas mokytoją Rita, tai turbūt geresnės mokytojos niekur Klaipėdoje nerasi, esam begalo dėkingos šitai mokytojai ir džiaugiamės, kad mums pasisekė pas ją pakliūti nuo pirmos klasės. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2009 10 17, 17:49)
Sveikos. Žadame keisti mokyklą. Žadame pasirinkti P. Mašioto pagrindinę mokyklą. Mano dukra trečiokė.
Apie P. Mašioto pagrindinę mokyklą paskaičiau nekokių atsiliepimų. Tačiau bendravau su paradinių klasių mokytoja Terese, ji man pasirodė nebloga moteris.
Gal kas iš jūsų vaikučių lankė(o) mokyklą pas šią mokytoją?

Labas,

Apie mokytoją Teresę nieko negaliu pasakyti, nes jos nepažįstu. Bet mano dukra mokosi P.Mašioto mokykloje, eina į 3-čią pas mokytoją Rita, tai turbūt geresnės mokytojos niekur Klaipėdoje nerasi, esam begalo dėkingos šitai mokytojai ir džiaugiamės, kad mums pasisekė pas ją pakliūti nuo pirmos klasės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 11 17, 16:46)
pas mokytoją Rita, tai turbūt geresnės mokytojos niekur Klaipėdoje nerasi,

Labai jau drąsus teigimas. Manau, kad rasčiua geresnę ir net ne vieną, ir ne penkias. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 11 17, 14:36)
Sveikos! Tai gal yra mamyciu kuriu vaikai dabar 4-tokai, gal kas gali rekomenduoti mums busimiems pirmokams mokytoja??????  ax.gif  Buciau dekinga.

mirksiukas.gif man atrodo Arute mokytoja yra siame forume, paziurek kam virs 45 tam puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2009 11 17, 19:03)
mirksiukas.gif man atrodo Arute mokytoja yra siame forume, paziurek kam virs 45 tam puslapyje

Yra, ji pirmokus rinks kitais metais. Labai rekomenduočiau pas ją. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Pries du metus sukau galvą į kokią mokyklą leisti pirmokę dukrą, dabar suku galvą kai pabaigs pradines (dabar ji yra 3-čiokė), kokią mokyklą geresnę parinkti kai bus 5-okė.
Kadangi gyvensime arčiau jūros, tai turėtume rinktis centrinėje miesto dalyje (o apie jas nieko neišmanau g.gif ), tai būtų S.Dacho, Verdenės, Vidūno arba Vitės pagrindinės m-kla? Paskaičiau atsiliepimus Vidūnas labiausiai tiktu, bet pirmoji užsienio kalba yra vokiečių kalba? ar tiesa? Tada netinka. Ką manote apie Vitės pagrindinę? Ir aplamai, ką mums patartumėte, kurią rinktis? Būčiau labai dėkingą už bet kokią nuomonę. gathering.gif
Papildyta:
Sveikos mamos,

Pries du metus sukau galvą į kokią mokyklą leisti pirmokę dukrą, dabar suku galvą kai pabaigs pradines (dabar ji yra 3-čiokė), kokią mokyklą geresnę parinkti kai bus 5-okė.
Kadangi gyvensime arčiau jūros, tai turėtume rinktis centrinėje miesto dalyje (o apie jas nieko neišmanau g.gif ), tai būtų S.Dacho, Verdenės, Vidūno arba Vitės pagrindinės m-kla? Paskaičiau atsiliepimus Vidūnas labiausiai tiktu, bet pirmoji užsienio kalba yra vokiečių kalba? ar tiesa? Tada netinka. Ką manote apie Vitės pagrindinę? Ir aplamai, ką mums patartumėte, kurią rinktis? Būčiau labai dėkingą už bet kokią nuomonę. gathering.gif
Papildyta:
Čia man dvejinasi ar iš tiesų du kart spaudžiau hihihi.gif
Atsakyti
Vydūne tikrai ne vokiečių pirmoji kalba schmoll.gif į Verdenę nė vienam pažįstamam nerekomenduočiau schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Slapux @ 2009 11 18, 10:23)
Vydūne tikrai ne vokiečių pirmoji kalba  schmoll.gif į Verdenę nė vienam pažįstamam nerekomenduočiau  schmoll.gif  4u.gif

Ačiū už nuomonę good.gif lauksiu kitų nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 11 18, 09:23)
į Verdenę nė vienam pažįstamam nerekomenduočiau  schmoll.gif  4u.gif

Į Vitės tuo labiau schmoll.gif schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 11 18, 12:06)
Į Vitės tuo labiau schmoll.gif  schmoll.gif  tongue.gif

O kuom Vitės mokykla bloga? Apie šitą mokyklą visai jokių atsiliepimų nerandu?
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 11 18, 11:53)
O kuom Vitės mokykla bloga? Apie šitą mokyklą visai jokių atsiliepimų nerandu?

todel ir nera atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 11 17, 17:52)
Labai jau drąsus teigimas. Manau, kad rasčiua geresnę ir net ne vieną, ir ne penkias. cool.gif

Na aš kalbu iš savo ir savo vaiko pusės, kokia klasėje tvyro gera atmosfera, tarp vaikų jokių apkalbų nėra, visi draugiški. Kai pasiklausai kas darosi kitose klasėse, tai nėra lygių su mokytojos Ritos klase. Linkiu kad visose klasėse tai būtų bigsmile.gif
Atsakyti