Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Sveikos. Gal yra besimokančių E. Balsio gimnazijoje, dailes skyriuje. Kokia nuomonė apie šią gimnaziją, ar sunku įstoti?
Atsakyti
Sveikos. Aūūū. Negi niekas negirdėjo, apie E. Balsio gimnazijos dailės skyrių?
Atsakyti
Gal kas ką gali aipe S.Dachą kažka paporinti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 09 21, 14:56)
Gal kas ką gali aipe S.Dachą kažka paporinti...? g.gif

Va čia nemažai biggrin.gif . Apie S. Dachą biggrin.gif
Atsakyti
nu ja prasideda kabinėjimaisi prie sakinių... biggrin.gif ..proše ,kag ką žinote ponia apie mokyklą pavadintą jo vardu? biggrin.gif ..jei,ką tai Klaipėdoje? biggrin.gif
Atsakyti
Mano patirtis su Klaipėdos mokyklomis 4u.gif

Lankiau 3 mokyklas: S.Dacho. Sendvario ir Vydūno vidurinę. Kokią susidariau nuomonę? Ogi tokią, kad labiausiai sužydėjau aš Vydūne. S.Dache man nepatinka atmosfera, mokiniai, mokytojai, tvarka... Būdama 6-7 klasėj visai nenorėjau toj mokykloj lankytis. Bet visgi vėl, gal čia skonio reikalas mirksiukas.gif Po to Sendvaris. Apie ją net nekalbu. Grubiai pasakius- "forsų" irštva blush2.gif Ir mokytojai nekokie... Na lygis žemas... O Vydūną galiu paliaupsinti. 4u.gif Mokykla fantastiška. Mokytojai šilti, suprantantys ir aš, asmeniškai, į tą mokyklą ėjau tarsi į antrus namus. thumbup.gif Išties per 9 metus neišmokau tiek, kiek per metus išmokau ten. Mokytojai atskleidžia norinčius pasireikšti, mielai diskutuoja, puikiai moko. Na man- kaip problematiškai ir labai kritiškai asmenybei ši mokykla yra puiki. thumbup.gif Tik gal kiek per atlaidi blush2.gif g.gif

Taigi, tikiuosi padėjau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1976 @ 2009 09 19, 16:05)
Sveikos. Aūūū. Negi niekas negirdėjo, apie E. Balsio gimnazijos dailės skyrių?

O kelintoje klasėje norite stoti? Mačiau yra parengiami kursai, tiksliau toks kaip ir būrelis mirksiukas.gif
O ką norite jūs norite sužinoti konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 09 23, 15:16)
O kelintoje klasėje norite stoti? Mačiau yra parengiami kursai, tiksliau toks kaip ir būrelis  mirksiukas.gif
O ką norite jūs norite sužinoti konkrečiau?

Sveiki. Norėčiau sužinoti ar didelis konkursas būna stojant į šią gimnaziją? Gal turite šiaip kokių žinių apie šią mokyklą, kokie pedagogai ir pan.? Dukra bandys stoti į penktą klasę smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasa1976 @ 2009 09 26, 16:59)
Sveiki. Norėčiau sužinoti ar didelis konkursas būna stojant į šią gimnaziją? Gal turite šiaip kokių žinių apie šią mokyklą, kokie pedagogai ir pan.? Dukra bandys stoti į penktą klasę smile.gif .

Nežinau koks konkursas būna stojant penktoje klasėje į dailę. Kažkokia atranka, manau, yra vistiek. Manau, geriausia būtų palankyti paruošiamuosius užsiėmimus. O jei turite klausimų, tai gal tiesiog patarčiau nueiti į mokyklą pas pavaduotoją ir pasiklausti, pasitarti mirksiukas.gif
Kadangi manoji dar tik pradinukė, tai apie dalykų mokytojus žinau nedaug. Mokykla mums patinka, labai gera atmosfera, draugiška aplinka, nedaug mokinių.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 09 28, 13:00)
Mokykla mums patinka, labai gera atmosfera, draugiška aplinka, nedaug mokinių.

As ir patenkinta Balsio gimnazija thumbup.gif kol kas tik pradzia,bet tiek as, tiek dukra patenkintos..ir mokytojais,ir atsmosfera mokykloje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamikes. smile.gif Tai va prieme mus i ta E.Balsio m-kl, i parengiamaja muzikos kl. pasakykit kas zinot, ar rudeni reiks vel dalyvauti atrankoje? Ar mes galim rinktis mokytoja ar jie patys parenka, (as kalbu apie busima pirmoka). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 09 29, 12:55)
Sveikos mamikes.  smile.gif  Tai va prieme mus i ta E.Balsio m-kl, i parengiamaja muzikos kl. pasakykit kas zinot, ar rudeni reiks vel dalyvauti atrankoje? Ar mes galim rinktis mokytoja ar jie patys parenka, (as kalbu apie busima pirmoka). ax.gif

Pavasarį bus egzaminas-atranka. O į parengiamąją visus norinčius priima cool.gif
Atsakyti