Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2009 06 17, 13:27)
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn.

Dar E.Balsio gimnaziją pamiršai. Ten berods pamokėlės prasideda jau nuo rugsėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 06 17, 13:37)
Dar E.Balsio gimnaziją pamiršai. Ten berods pamokėlės prasideda jau nuo rugsėjo smile.gif

Nuo spalio 4u.gif
Atsakyti
Dar esu girdejusi apie balsio gimnazija ar ji ir pradinukus ten priima, kur ji randasi? ar ir ten reik lankyti paruosiamas pamokeles, nuo kada? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:44)
Dar esu girdejusi apie balsio gimnazija ar ji ir pradinukus ten priima, kur ji randasi? ar ir ten reik lankyti paruosiamas pamokeles, nuo kada? blush2.gif

Ką tik apie tai kalbėjom doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif SUPRATAU.Kur ji randasi E.Balsio?
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:51)
bigsmile.gif SUPRATAU.Kur ji randasi E.Balsio?

Gal gali savo atsiliepimus parasyti tos mamos kuriu vaikuciai lanke tas priesmokyklines pamokeles {siemet} bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrule r: 17 birželio 2009 - 13:33
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 14:29)
Gal gali savo atsiliepimus parasyti tos mamos kuriu vaikuciai lanke tas priesmokyklines pamokeles {siemet} bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Bet kiek as suprantu, tai nera paruosiamoji grupe ar klase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 06 17, 15:12)
Bet kiek as suprantu, tai nera paruosiamoji grupe ar klase  ax.gif

Tai kaip ten yra? verysad.gif Ar ne taip kaip Vyduno?nuo ziemos lankai, o pavasari pasako ar istojai.
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 15:32)
Tai kaip ten yra?  verysad.gif Ar ne taip kaip Vyduno?nuo ziemos lankai, o pavasari pasako ar istojai.

Ne tai, kad pasako, bet dar egzaminus reikia laikyti... Tas pamokeles lanko ir tie vaikai, kurie darzeliuose eina i parengiamases grupes.
Atsakyti
Tai gal zinot kada ten reik kreiptis? Ir kur ji tiksliai randasi? Reiks nuvaryt pokalbiui. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 16:12)
Tai gal zinot kada ten reik kreiptis? Ir kur ji tiksliai randasi? Reiks nuvaryt pokalbiui. rolleyes.gif

As zinau tik tiek, kad pradine mokykla yra uz Avitelos darzelyje, o didziuju mokykla Darzu g. 18...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 06 17, 16:34)
As zinau tik tiek, kad pradine mokykla yra uz Avitelos darzelyje, o didziuju mokykla Darzu g. 18...

Tai, kad man rodos apie Balsio m-klą klausė smile.gif

Kas dėl Vydūno, tai pradinė yra Baltikalnio g. Mano vaikas mokosi, kol kas tik pliusai smile.gif
Atsakyti