Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Gal kas žinot kaip pasikeitė situacija Vytauto gimnazijoje, nes mokytojų daug keitėsi, o taip pat ir mokymo lygis su jais. Gal sugrįžo senieji laikai... O gal nėra taip blogai, arba gerai
pasidalinkite kas nors bet kokia info aciū
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2009 05 18, 10:45)
Mano sunus siemet Balsio gimnazijoj baigia 4 klase, tai manau jo mokytoja Rasa rinks pirmokus thumbup.gif

Taip,jau Rasos klases surinkta...keliausim pas ja ax.gif buvo jau susirinkimas...
Atsakyti
Labas visoms.
Mano dukrytei dar tik 6 metai, i mokykla mums kitamet, bet jau susirupinau, kaip ir kur.
I darzeli einam "Zelmenelio", o mokykla mums priklausytu M.Mazvydo. Ji netoli namu, butu patogu. O nuomoniu esu girdejusi ivairiu.
Gal kas vedat ten savo vaikus, kokios jusu nuomones?

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif
Kas žinote kur galima nusipirkti i mokykla uniformai medžiagos, turiu omeny konkrečiai švarkui.
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 06 14, 17:29)
Sveikos mamytes. 4u.gif
Kas žinote kur galima nusipirkti i mokykla uniformai medžiagos, turiu omeny konkrečiai švarkui.

Kokiai mokyklai reikia g.gif
Atsakyti
Man rodos, kad visoms mokykloms tinkamų medžiagų yra parduotuvėje "Tik Tau" H.Manto g. 43 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 06 14, 19:50)
Man rodos, kad visoms mokykloms tinkamų medžiagų yra parduotuvėje "Tik Tau" H.Manto g. 43 smile.gif

Aciu labai uz atsakyma. Reikes uzeiti pasiziureti. 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif ax.gif ax.gif
QUOTE(edilem @ 2009 06 09, 11:58)
Labas visoms.
Mano dukrytei dar tik 6 metai, i mokykla mums kitamet, bet jau susirupinau, kaip ir kur.
I darzeli einam "Zelmenelio", o mokykla mums priklausytu M.Mazvydo. Ji netoli namu, butu patogu. O nuomoniu esu girdejusi ivairiu.

Aciu  mirksiukas.gif

Sveikos mamytes ax.gif Turiu sunu kuriam sausi sueis 7m, tai jau dabar tureciau susirupinti apie paruosiama klase. blink.gif mes lankom pramoginius, dainavima ir drama, gal kas padetu mums savo patarimais kada kur ir kaip...del paruosiamosios? Buciau dekinga. 4u.gif Nesvarbu kokioj vietoj mokykla vis tiek teks vezioti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrule r: 17 birželio 2009 - 11:39
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 12:32)
rolleyes.gif ax.gif  ax.gif
Sveikos mamytes  ax.gif Turiu sunu kuriam sausi sueis 7m, tai jau dabar tureciau susirupinti apie paruosiama klase.  blink.gif mes lankom pramoginius, dainavima ir drama, gal kas padetu mums savo patarimais kada kur ir kaip...del paruosiamosios? Buciau dekinga. 4u.gif Nesvarbu kokioj vietoj mokykla vis tiek teks vezioti. rolleyes.gif

Tai paruošiamoji klasė lankoma daržely. Į mokyklą ateinama į pirmą klasę.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 06 17, 13:01)
Tai paruošiamoji klasė lankoma daržely. Į mokyklą ateinama į pirmą klasę.

Taip bet noreciau vaika vesti i paruosiamas pamokeles, bet dorai nieko nezinau, gal padesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:22)
Taip bet noreciau vaika vesti i paruosiamas pamokeles, bet dorai nieko nezinau, gal padesit? blush2.gif

Mokyklose nebūna paruošiamųjų pamokėlių, nes vaikas mokosi daržely - parengiamojoje klasėje.
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn. Lyg ir kartą per savaitę. Mokamos pamokėlės. Po to, birželio mėnesį būna atranka (papuola tikrai ne visi, lankę pamokėles).
Atsakyti
QUOTE(edilem @ 2009 06 09, 11:58)
Labas visoms.

Aciu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif įtariu, einam į vieną grupę ax.gif ... Mano vyresnėlis lanko Mažvydą - kaip ir visur - savi pliusai, savi minusai. Turim thumbup.gif mokytoją, tad kol kas esam patenkinti 4u.gif
Atsakyti