Gal kas žinot kaip pasikeitė situacija Vytauto gimnazijoje, nes mokytojų daug keitėsi, o taip pat ir mokymo lygis su jais. Gal sugrįžo senieji laikai... O gal nėra taip blogai, arba gerai
pasidalinkite kas nors bet kokia info aciū
QUOTE(kuklute30 @ 2009 05 18, 10:45)
Mano sunus siemet Balsio gimnazijoj baigia 4 klase, tai manau jo mokytoja Rasa rinks pirmokus
Taip,jau Rasos klases surinkta...keliausim pas ja buvo jau susirinkimas...
QUOTE(bialetti @ 2009 06 14, 17:29)
Sveikos mamytes.
Kas žinote kur galima nusipirkti i mokykla uniformai medžiagos, turiu omeny konkrečiai švarkui.
Kas žinote kur galima nusipirkti i mokykla uniformai medžiagos, turiu omeny konkrečiai švarkui.
Kokiai mokyklai reikia
Man rodos, kad visoms mokykloms tinkamų medžiagų yra parduotuvėje "Tik Tau" H.Manto g. 43
QUOTE(jėga @ 2009 06 14, 19:50)
Man rodos, kad visoms mokykloms tinkamų medžiagų yra parduotuvėje "Tik Tau" H.Manto g. 43
Aciu labai uz atsakyma. Reikes uzeiti pasiziureti.
QUOTE(edilem @ 2009 06 09, 11:58)
Labas visoms.
Mano dukrytei dar tik 6 metai, i mokykla mums kitamet, bet jau susirupinau, kaip ir kur.
I darzeli einam "Zelmenelio", o mokykla mums priklausytu M.Mazvydo. Ji netoli namu, butu patogu. O nuomoniu esu girdejusi ivairiu.
Gal kas vedat ten savo vaikus, kokios jusu nuomones?
Aciu
Mano dukrytei dar tik 6 metai, i mokykla mums kitamet, bet jau susirupinau, kaip ir kur.
I darzeli einam "Zelmenelio", o mokykla mums priklausytu M.Mazvydo. Ji netoli namu, butu patogu. O nuomoniu esu girdejusi ivairiu.
Aciu
Sveikos mamytes Turiu sunu kuriam sausi sueis 7m, tai jau dabar tureciau susirupinti apie paruosiama klase. mes lankom pramoginius, dainavima ir drama, gal kas padetu mums savo patarimais kada kur ir kaip...del paruosiamosios? Buciau dekinga. Nesvarbu kokioj vietoj mokykla vis tiek teks vezioti.
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 12:32)
Sveikos mamytes Turiu sunu kuriam sausi sueis 7m, tai jau dabar tureciau susirupinti apie paruosiama klase. mes lankom pramoginius, dainavima ir drama, gal kas padetu mums savo patarimais kada kur ir kaip...del paruosiamosios? Buciau dekinga. Nesvarbu kokioj vietoj mokykla vis tiek teks vezioti.
Tai paruošiamoji klasė lankoma daržely. Į mokyklą ateinama į pirmą klasę.
QUOTE(ezra @ 2009 06 17, 13:01)
Tai paruošiamoji klasė lankoma daržely. Į mokyklą ateinama į pirmą klasę.
Taip bet noreciau vaika vesti i paruosiamas pamokeles, bet dorai nieko nezinau, gal padesit?
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:22)
Taip bet noreciau vaika vesti i paruosiamas pamokeles, bet dorai nieko nezinau, gal padesit?
Mokyklose nebūna paruošiamųjų pamokėlių, nes vaikas mokosi daržely - parengiamojoje klasėje.
Tiesa, yra viena mokykla su menine pakraipa - Vydūno. Tai ten pamokėlės būna nuo sausio mėn. Lyg ir kartą per savaitę. Mokamos pamokėlės. Po to, birželio mėnesį būna atranka (papuola tikrai ne visi, lankę pamokėles).
QUOTE(edilem @ 2009 06 09, 11:58)
Labas visoms.
Aciu
Aciu
įtariu, einam į vieną grupę ... Mano vyresnėlis lanko Mažvydą - kaip ir visur - savi pliusai, savi minusai. Turim mokytoją, tad kol kas esam patenkinti