Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(skriba @ 2007 11 20, 14:06)
žinai - kiekvienai mamai jos vaikas šauniausias, gabiausias, . . . 4u.gif

suintriguota baaaisiai esu  lotuliukas.gif

tiesa, kokį darželį tavasis lankė prieš mokyklą?

priima kiek supratau 50, gal pameni kiek pernai maždaug buvo stojančių g.gif

kiek esu girdėjusi seniau tie konkursai buvo laaabai dideli, o dabar šiek tiek aprimę, proto ribose  g.gif

Lankė Želmenėlį mirksiukas.gif kiek buvo stojančių tiksliai nežinau, bet sakė tikrai nemažai unsure.gif Bandykit-bus viskas thumbup.gif O ir pamokėlės tos turėtų patikt, maniškis pasišokinėdamas kulniuodavo biggrin.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau, geras paruošimas mokyklai ,,želmenėlyje" thumbup.gif

Aš pati kažkada ėjau į šį darželį, ax.gif neblogi atsiminimai 4u.gif

Gal kas turi kokių atsiliepimų apie darželius - mokyklas ,,Varpelis" ,,Šaltinėlis" būtų įdomu sužinoti, kaip ten vyksta pirmų klasių formavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 11 21, 13:35)
Kiek girdėjau, geras paruošimas mokyklai ,,želmenėlyje"  thumbup.gif

Aš pati kažkada ėjau į šį darželį,  ax.gif neblogi atsiminimai 4u.gif

Gal kas turi kokių atsiliepimų apie darželius - mokyklas ,,Varpelis" ,,Šaltinėlis" būtų įdomu sužinoti, kaip ten vyksta pirmų klasių formavimas  g.gif

Maniškis baigė "Varpelį", pas Danguolę. Paruošė tikrai gerai. Dabar labai daug pasikeitusių mokytojų.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Reikia pagalbos, maniškė rugsėjį keliaus į 1 klasę. Dabar lankom Želmenėlį paruošiamą grupę thumbup.gif tikrai pažanga yra. Bet didelis galvos skausmas mokykla, mum arčiausiai būtų M.Mažvydo mokykla, bet nuomonių išgirdau ne pačių geriausių, gal kieno vaikai lanko ten pradinę mokyklą? g.gif Kaip ten iš tiesų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 27 lapkričio 2007 - 09:19
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 09:18)
Sveikos  mirksiukas.gif 
Reikia pagalbos, maniškė rugsėjį keliaus į 1 klasę. Dabar lankom Želmenėlį paruošiamą grupę  thumbup.gif  tikrai pažanga yra. Bet didelis galvos skausmas mokykla, mum arčiausiai būtų M.Mažvydo mokykla, bet nuomonių išgirdau ne pačių geriausių, gal kieno vaikai lanko ten pradinę mokyklą?  g.gif Kaip ten iš tiesų?

Mes lankom biggrin.gif . KOl kas viskas thumbup.gif , tikrai nesigailiu, kad neleidau kitur. Svarbiausia išsirinkti gerą mokytoją mirksiukas.gif . Pasidomėk, kas kitąmet turės pirmokus.
O kokie negeri atsiliepimai unsure.gif ? Smalsu patapo blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 12:55)
Mes lankom biggrin.gif . KOl kas viskas thumbup.gif , tikrai nesigailiu, kad neleidau kitur. Svarbiausia išsirinkti gerą mokytoją mirksiukas.gif . Pasidomėk, kas kitąmet turės pirmokus.
O kokie negeri atsiliepimai unsure.gif ? Smalsu patapo blush2.gif  smile.gif

O, sveika blush2.gif

Mano, draufės berniukas lanko tą mokyklą, tai preitais metais buvo berods antrokas, tai jį iš tos mokyklos didesni bernai reketavo pinigų, vaikas bijojo ir į mokyklą eiti. Dar kolegės vaikas lanko mokyklą, tai ji nekokios nuomonės apie ją, apskritai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 13:15)
O, sveika  blush2.gif 

Mano, draufės berniukas lanko tą mokyklą, tai preitais metais buvo berods antrokas, tai jį iš tos mokyklos didesni bernai reketavo pinigų, vaikas bijojo ir į mokyklą eiti. Dar kolegės vaikas lanko mokyklą, tai ji nekokios nuomonės apie ją, apskritai  g.gif

Na, dėl visų tų reikalų, tai idealios mokyklos tikrai nerasi - visose gali pasitaikyti tokių dalykų. Kaip jau sakiau, svarbiausiai gerą mokytoją pasirinkti. Mes kol kas tikrai nesigailim, vaikis patenkintas eina į mokyklą (neskaitant rytinio negalėjimo atsikelt biggrin.gif ). O ir tvarka, kurią mačiau, man visai patinka. Valgymui pertraukos išskirtos - mažiai valgo po dviejų pamokų, dičkiai - po keturių. Ir griežtai patys neįleidžia pradinukų į valgyklą. Ir šiaip, dičkiai mažiams labai nedaug painiojasi koridoriuose (bent jau ten, kur maniškio klasė). Tiesa, reikėjo suolus pirkti. Bet niekas su pagaliu nevertė biggrin.gif , kas nenorėjo, tas nepirko.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 14:22)
Na, dėl visų tų reikalų, tai idealios mokyklos tikrai nerasi - visose gali pasitaikyti tokių dalykų. Kaip jau sakiau, svarbiausiai gerą mokytoją pasirinkti. Mes kol kas tikrai nesigailim, vaikis patenkintas eina į mokyklą (neskaitant rytinio negalėjimo atsikelt biggrin.gif ). O ir tvarka, kurią mačiau, man visai patinka. Valgymui pertraukos išskirtos - mažiai valgo po dviejų pamokų, dičkiai - po keturių. Ir griežtai patys neįleidžia pradinukų į valgyklą. Ir šiaip, dičkiai mažiams labai nedaug painiojasi koridoriuose (bent jau ten, kur maniškio klasė). Tiesa, reikėjo suolus pirkti. Bet niekas su pagaliu nevertė biggrin.gif , kas nenorėjo, tas nepirko.

Aš dar mastau apie Gilijos mokyklą, ten nėra dičkių, o or daug popomokinės veiklos sakė yra. Bet teks vedžioti ją ma, o dar leliukas tik bus gimęs, kaip aš jį tempsiu 7.30 ryto doh.gif Bet Gilijos man kažko priimtinesnė atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 27 lapkričio 2007 - 15:46
QUOTE(rackiene @ 2007 11 27, 15:45)
Aš dar mastau apie Gilijos mokyklą, ten nėra dičkių, o or daug popomokinės veiklos sakė yra. Bet teks vedžioti ją ma, o dar leliukas tik bus gimęs, kaip aš jį tempsiu 7.30 ryto  doh.gif Bet Gilijos man kažko priimtinesnė atrodo  rolleyes.gif

Ir man taip atrodė biggrin.gif . Ale atėjo Ezra ir paprotino, tai persigalvojau biggrin.gif . KOl kas tikrai nesigailiu, jau vien dėl to, kad esant reikalui (sergant mažei) gali vienas nueiti ir pareiti iš mokyklos.
Beje, sveikinam su leliuku wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu pažystamų dirbančių Mažvyde, tai tvarka tikrai geresnė nei kur kitus, o su dičkiais problemų bus visur. Jei nesusidurs pradinėse klasėse tai atsigriebs vyresnėse.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2007 11 27, 18:31)
su dičkiais problemų bus visur. Jei nesusidurs pradinėse klasėse tai atsigriebs vyresnėse.

Ir tuo pačiu patirs didesnį šoką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 27, 19:00)
Ir man taip atrodė biggrin.gif . Ale atėjo Ezra ir paprotino, tai persigalvojau biggrin.gif . KOl kas tikrai nesigailiu, jau vien dėl to, kad esant reikalui (sergant mažei) gali vienas nueiti ir pareiti iš mokyklos.
Beje, sveikinam su leliuku wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū, planavom leliuką, kai eis į pirmą klase maniške, o žiūriu ir vėl blogai doh.gif Turbūt nėra tinkamo laiko...
Bet girdėjau , kad Gilijoje yra daug popomokinės veiklos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 27 lapkričio 2007 - 19:21