Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Mielos mamytės, gal kas nors ką nors žinote apie Klaipėdos Tauralaukės pagringinę mokyklą?
Atsakyti
Laba diena,gal yra mamyte kuri gali pasidalinti mintimis apie Viduno mokykla.Zadam pereiti i astunta klase.Gal ir iki 12 pasilikt,nes kalbos sekasi puikiai,o su matematika vargstam....
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
Kaip vadinasi buv.21 mokykla? Dukra ejo i pirma klase, bet as niekaip negaliu prisiminti pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 03 16, 17:29)
Sveikutes mamytes 4u.gif
Kaip vadinasi buv.21 mokykla? Dukra ejo i pirma klase, bet as niekaip negaliu prisiminti pavadinimo doh.gif

Gedminų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 03 16, 18:00)

Sveikos mamytes,gal galit ka nors papasakot apie sia mokykla.Mums siemet jau i pirma klase!
Atsakyti
Sveikos,mamytės.
Kas galėtų pasidalinti informacija apie Klaipėdos gimnazijas?Labiausiai domina VDG.Gal kuri turit kokių atsiliepimų ar žinių apie ją?Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 03 16, 19:00)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2008 01 09, 11:09)
Manau, kad verta leisti ten vaiką, jei patogu atvežti - parvešti. Keletas draugų ten leidžia vaikučius, tai labai patenkinti  smile.gif
Aš irgi turėjau minčių ten leisti dukrytę, bet kad nenorėjom taip toli nuo namų  4u.gif

Dabar lankom Balsio menų gimnazijos 1 klasę  thumbup.gif
Zudermano gal gera tuo, kad ten atmosfera gera  4u.gif  Bet dėl mokslų, o ypač tiksliųjų - tai girdėjau nekokių nuomonių. Ten vis tik akcentuojamos užsienio kalbos  smile.gif
Kaip kas. Vieniems ji patinka, kietiems ne. Man nepatinka, kad ten visokio plauko tų vaikų prisirenka, didelis nusikalstamumas (bent jau buvo ankščiau). Bet pliusai - pradinukams daug popamokinės veiklos. O jei dar gerą mokytoją nusižiūrėjus - tai gal ir nieko  smile.gif

Valioo pagaliau radau kas balsį mokosi...Sakykit prašom ir kaip ten tie "balsiniai", ar gerą mokytoją turit? Mano sūnus irgi pradės lankyti balsio gimnaziją nuo rugsėjo, suku galvą pas kokią pirmos klasės mokytoją užrašyt, nieko nepažįstam, gal kokios informacijos turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2008 11 20, 12:12)
Mano dukrytė lanko Balsio mokyklą. Kol kas mums patinka, nors...krūvis labai didelis. Labai daug muzikos dalyko pamokėlių ir prie instrumento reikia kasdien pasėdėt. Kas liečia kitų dalykų mokymą -tai kol kas labai mes patenkinti, nes klasė gana stipri ir mokytoja labai gera. Šiaip mes apsisprendėm lankyti Balsio mokyklą būtent dėl to, kad pasitaikė labai gera mokytoja. Aš rinkausi tarp Mašioto mokyklos ir Balsinės, tai nugalėjo pastaroji  biggrin.gif  Tiesa, dar vienas pliusas, kuris lėmė mūsų apsisprendimą -tai labai gera atmosfera mokykloje;ten viskas kitaip nei paprastose mokyklose, ten mokytojai kaip draugai, kai kuriuos vadina mokiniai vardais  smile.gif

Klausk kas tau įdomu, bandysiu papasakot?  mirksiukas.gif

Gal netyčia žinote ką nors apie pirmokus turėsinčias mokytojas, nuo šių metų rugsėjo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva k @ 2009 03 24, 13:22)
Gal netyčia žinote ką nors apie pirmokus turėsinčias mokytojas, nuo šių metų rugsėjo? rolleyes.gif

Šiame forume susiraskit tokią Aurutę, ji ten dirba pradinių klasių mokytoja. O jei ji šį rugsėjį rinks pirmokus, tai tik ją ir rinkitės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 03 24, 15:11)
Šiame forume susiraskit tokią Aurutę, ji ten dirba pradinių klasių mokytoja. O jei ji šį rugsėjį rinks pirmokus, tai tik ją ir rinkitės. mirksiukas.gif

Man rodos ji tik kitais metais turės pirmokus, Dilmiukę gi žadėjo pas ją leist... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 03 24, 17:59)
Man rodos ji tik kitais metais turės pirmokus, Dilmiukę gi žadėjo pas ją leist... tongue.gif

g.gif Ania o ten kokio tai irgi pasiruošimo reik kaip Vydune ar ne ax.gif Auklėtojos darže ir muzikos vadovė pastebėjo, kad maniškė gerai dainuoja g.gif
Atsakyti