Laba diena,gal yra mamyte kuri gali pasidalinti mintimis apie Viduno mokykla.Zadam pereiti i astunta klase.Gal ir iki 12 pasilikt,nes kalbos sekasi puikiai,o su matematika vargstam....
Sveikutes mamytes
Kaip vadinasi buv.21 mokykla? Dukra ejo i pirma klase, bet as niekaip negaliu prisiminti pavadinimo
Kaip vadinasi buv.21 mokykla? Dukra ejo i pirma klase, bet as niekaip negaliu prisiminti pavadinimo
QUOTE(fillipa @ 2009 03 16, 17:29)
Sveikutes mamytes
Gedminų.
QUOTE(ezra @ 2009 03 16, 18:00)
Gedminų.
Sveikos mamytes,gal galit ka nors papasakot apie sia mokykla.Mums siemet jau i pirma klase!
QUOTE(mutti @ 2008 01 09, 11:09)
Manau, kad verta leisti ten vaiką, jei patogu atvežti - parvešti. Keletas draugų ten leidžia vaikučius, tai labai patenkinti
Aš irgi turėjau minčių ten leisti dukrytę, bet kad nenorėjom taip toli nuo namų
Dabar lankom Balsio menų gimnazijos 1 klasę
Zudermano gal gera tuo, kad ten atmosfera gera Bet dėl mokslų, o ypač tiksliųjų - tai girdėjau nekokių nuomonių. Ten vis tik akcentuojamos užsienio kalbos
Kaip kas. Vieniems ji patinka, kietiems ne. Man nepatinka, kad ten visokio plauko tų vaikų prisirenka, didelis nusikalstamumas (bent jau buvo ankščiau). Bet pliusai - pradinukams daug popamokinės veiklos. O jei dar gerą mokytoją nusižiūrėjus - tai gal ir nieko
Aš irgi turėjau minčių ten leisti dukrytę, bet kad nenorėjom taip toli nuo namų
Dabar lankom Balsio menų gimnazijos 1 klasę
Zudermano gal gera tuo, kad ten atmosfera gera Bet dėl mokslų, o ypač tiksliųjų - tai girdėjau nekokių nuomonių. Ten vis tik akcentuojamos užsienio kalbos
Kaip kas. Vieniems ji patinka, kietiems ne. Man nepatinka, kad ten visokio plauko tų vaikų prisirenka, didelis nusikalstamumas (bent jau buvo ankščiau). Bet pliusai - pradinukams daug popamokinės veiklos. O jei dar gerą mokytoją nusižiūrėjus - tai gal ir nieko
Valioo pagaliau radau kas balsį mokosi...Sakykit prašom ir kaip ten tie "balsiniai", ar gerą mokytoją turit? Mano sūnus irgi pradės lankyti balsio gimnaziją nuo rugsėjo, suku galvą pas kokią pirmos klasės mokytoją užrašyt, nieko nepažįstam, gal kokios informacijos turit?
QUOTE(mutti @ 2008 11 20, 12:12)
Mano dukrytė lanko Balsio mokyklą. Kol kas mums patinka, nors...krūvis labai didelis. Labai daug muzikos dalyko pamokėlių ir prie instrumento reikia kasdien pasėdėt. Kas liečia kitų dalykų mokymą -tai kol kas labai mes patenkinti, nes klasė gana stipri ir mokytoja labai gera. Šiaip mes apsisprendėm lankyti Balsio mokyklą būtent dėl to, kad pasitaikė labai gera mokytoja. Aš rinkausi tarp Mašioto mokyklos ir Balsinės, tai nugalėjo pastaroji Tiesa, dar vienas pliusas, kuris lėmė mūsų apsisprendimą -tai labai gera atmosfera mokykloje;ten viskas kitaip nei paprastose mokyklose, ten mokytojai kaip draugai, kai kuriuos vadina mokiniai vardais
Klausk kas tau įdomu, bandysiu papasakot?
Klausk kas tau įdomu, bandysiu papasakot?
Gal netyčia žinote ką nors apie pirmokus turėsinčias mokytojas, nuo šių metų rugsėjo?
QUOTE(ieva k @ 2009 03 24, 13:22)
Gal netyčia žinote ką nors apie pirmokus turėsinčias mokytojas, nuo šių metų rugsėjo?
Šiame forume susiraskit tokią Aurutę, ji ten dirba pradinių klasių mokytoja. O jei ji šį rugsėjį rinks pirmokus, tai tik ją ir rinkitės.
QUOTE(ezra @ 2009 03 24, 15:11)
Šiame forume susiraskit tokią Aurutę, ji ten dirba pradinių klasių mokytoja. O jei ji šį rugsėjį rinks pirmokus, tai tik ją ir rinkitės.
Man rodos ji tik kitais metais turės pirmokus, Dilmiukę gi žadėjo pas ją leist...
QUOTE(jėga @ 2009 03 24, 17:59)
Man rodos ji tik kitais metais turės pirmokus, Dilmiukę gi žadėjo pas ją leist...
Ania o ten kokio tai irgi pasiruošimo reik kaip Vydune ar ne Auklėtojos darže ir muzikos vadovė pastebėjo, kad maniškė gerai dainuoja