QUOTE(jėga @ 2009 02 26, 17:43)
Nepamirškit, kad šitame amžiuje vaikas labai keičiasi - iš
mielo pūkuoto leliuko patampa savarankišku vaiku, bandančiu ieškot savo vietos po saule, kartu ir atsikalbinėt, bei protestuot
Taip kad tai ne vien mokyklos įtaka gali būt
Maniškis irgi pirmokas, bet visą šitą "gražumą" parodė 6,5 metų, dar darželio paruošiamoj būdamas. Tuomet ir aš kraupau. Bet... vaikas auga. Taigi.
Nors apie
Verdenę taip pat nelabai kokių atsiliepimų girdėjau, kaip beje ir apie
Vaivorykštės taką
Mano manymu, vaikai pakliuvę į naują kolektyvą perima daug ką iš naujų savo draugų, o ypatingai greitai išmokstą tą, kas jiems nauja, neįprasta ir atrodo "krūtai". Tai ypatingai aktualu paauglystėje, bet pradinukai irgi jau ne kūdikiai.
Naujo kolektyvo įtaką aš pajutau, kai savo 2,5 m. lopšelinį pervedžiau į naują darželį ir po 1-2 savaičių jis namuose ėmė taraliuot
"tu šūdas, ****.."
O dėl "Verdenės", tai aš jau apsisprendžiau, sūnų leisiu į šią mokyklą, nors tai ir bus dar kitąmet. Pasidomėjau "Universa Via", tai 680 Lt/mėn. + maitinimas ~200 Lt
, o realia nauda aš abejoju. Pagaliau, kai reiks leisti ir dukrą, nors dar negreit, vargu ar aš galėsiu skirti 2000 Lt/mėn. vien vaikų mokslams, neskaitant jų kitų poreikių
Universitete semestras tik tiek kainuoja..
Ir dar.. Manau, kad apie kiekvieną mokyklą galima išgirsti teigiamų ir neigiamų atsiliepimų. Aš pati baigiau vieną tokių "prastesnių" vidurinių, bet žiniomis gautomis joje nesiskundžiu