Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(sunshow @ 2009 02 26, 17:18)
Šiurkštus bendravimas, elgesys, atsikalbinėjimai - visa tai mūsų šeimoje didelė naujieną

Nepamirškit, kad šitame amžiuje vaikas labai keičiasi - iš mielo pūkuoto leliuko patampa savarankišku vaiku, bandančiu ieškot savo vietos po saule, kartu ir atsikalbinėt, bei protestuot rolleyes.gif Taip kad tai ne vien mokyklos įtaka gali būt ax.gif
Maniškis irgi pirmokas, bet visą šitą "gražumą" parodė 6,5 metų, dar darželio paruošiamoj būdamas. Tuomet ir aš kraupau. Bet... vaikas auga. Taigi.
Nors apie Verdenę taip pat nelabai kokių atsiliepimų girdėjau, kaip beje ir apie Vaivorykštės taką cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 26 vasario 2009 - 17:45
QUOTE(sunshow @ 2009 02 26, 18:18)
Ar kas nors esate girdėjusios apie Vaivorykštės tako mokyklą, gal kas ten vedate savo vaikelius? Būčiau labai dėkinga už pasidalinimą patirtimi  4u.gif

Deja, apie šią mokyklą čia rašė kelios mamytės, kurios vedė ten vaikus ir pabėgo į valdišką. Atsiliepimai buvo neigiami, nes labai blogas paruošimas (ketvirtoko, kuris buvo ten giriamas kaip puikus mokinys, žinių lygis tesiekė 2 klasę). tai ne mano patirtis, tiesiog pamenu, ką rašė apie šią mokyklą.
Abejoju, ar savo vaikui rinkčiau tokią mokyklą, nors tie komentarai buvo rašyti prieš metus, gal du, bet mokytojai tikrai nepasikeitė. Jei jau norit privačios, tai geriau Universa Via.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 02 22, 20:22)
O kas Aukure mokosi iš jūsų vaikų ,mamos? Na, nežinau kas darosi ten mokytojų nebėra, pamokų niekas nevaduoja, baisu.Kaip jie tą akreitaciją gimnazijai gali gauti, betvarkė  doh.gif

kelintoje klaseje mokosi?Mano abu ten.Galiu pasakyti,kad ten rimti mokslai prasideda 11-12-oje klaseje,tai iki tol reikia ir patiems imtis priemoniu jei sunkiau sekasi.Mano 10-okas tik po nauju pradejo matematika papildomai mokytis ir rezultatas jau pasimate,vadinasi giliu spragu nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2009 02 26, 17:43)
Deja, apie šią mokyklą čia rašė kelios mamytės, kurios vedė ten vaikus ir pabėgo į valdišką. Atsiliepimai buvo neigiami, nes labai blogas paruošimas (ketvirtoko, kuris buvo ten giriamas kaip puikus mokinys, žinių lygis tesiekė 2 klasę). tai ne mano patirtis, tiesiog pamenu, ką rašė apie šią mokyklą.
Abejoju, ar savo vaikui rinkčiau tokią mokyklą, nors tie komentarai buvo rašyti prieš metus, gal du, bet mokytojai tikrai nepasikeitė. Jei jau norit privačios, tai geriau Universa Via.

Mano dukros pussesere mokosi Vaivorykstes take jau antroke,tai motina alpsta nuo aplinkos,klaseje 7 mokiniai.Gal ir gali paruosti vaikus kai tik tiek klaseje.Pazistamo dukra Universa Via mokykloje 5-oje klaseje-nusimoke .Privat mokyklose mokytojai pataikauja vaikams ir tevams ir siekia islaikyti vaikus.Vaivorykstes taka remia religines bendruomenes tai tevai nemoka visos sumos.
Atsakyti
zinot, mielos mamytes, is sio forumo man susidare ispudis, kad "geriausia" Klaipedoj mokykla yra Vyduno, ir tai tik pradines klases.... g.gif pasirinkimo jokio.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutased @ 2009 02 27, 13:02)
zinot, mielos mamytes, is sio forumo man susidare ispudis, kad "geriausia" Klaipedoj mokykla yra Vyduno, ir tai tik pradines klases.... g.gif pasirinkimo jokio.... verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutased @ 2009 02 27, 13:02)

nepasakyciau, kadf Vyduno mokykla geriausia ir taip kabutese.Moki pinigus, o ur ten nieko gero.O pats pastatas tai baisus.
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 02 27, 16:12)
Moki pinigus, o ur ten nieko gero.O pats pastatas tai baisus.

O jūs mokyklą renkatės pagal grožį?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 02 26, 17:43)
Nepamirškit, kad šitame amžiuje vaikas labai keičiasi - iš mielo pūkuoto leliuko patampa savarankišku vaiku, bandančiu ieškot savo vietos po saule, kartu ir atsikalbinėt, bei protestuot  rolleyes.gif Taip kad tai ne vien mokyklos įtaka gali būt ax.gif
Maniškis irgi pirmokas, bet visą šitą "gražumą" parodė 6,5 metų, dar darželio paruošiamoj būdamas. Tuomet ir aš kraupau. Bet... vaikas auga. Taigi.
Nors apie Verdenę taip pat nelabai kokių atsiliepimų girdėjau, kaip beje ir apie Vaivorykštės taką cool.gif

drinks_cheers.gif
Mano manymu, vaikai pakliuvę į naują kolektyvą perima daug ką iš naujų savo draugų, o ypatingai greitai išmokstą tą, kas jiems nauja, neįprasta ir atrodo "krūtai". Tai ypatingai aktualu paauglystėje, bet pradinukai irgi jau ne kūdikiai.
Naujo kolektyvo įtaką aš pajutau, kai savo 2,5 m. lopšelinį pervedžiau į naują darželį ir po 1-2 savaičių jis namuose ėmė taraliuot "tu šūdas, ****.." blink.gif swoon.gif

O dėl "Verdenės", tai aš jau apsisprendžiau, sūnų leisiu į šią mokyklą, nors tai ir bus dar kitąmet. Pasidomėjau "Universa Via", tai 680 Lt/mėn. + maitinimas ~200 Lt blink.gif , o realia nauda aš abejoju. Pagaliau, kai reiks leisti ir dukrą, nors dar negreit, vargu ar aš galėsiu skirti 2000 Lt/mėn. vien vaikų mokslams, neskaitant jų kitų poreikių g.gif Universitete semestras tik tiek kainuoja..
Ir dar.. Manau, kad apie kiekvieną mokyklą galima išgirsti teigiamų ir neigiamų atsiliepimų. Aš pati baigiau vieną tokių "prastesnių" vidurinių, bet žiniomis gautomis joje nesiskundžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 02 28, 01:03)
Manau, kad apie kiekvieną mokyklą galima išgirsti teigiamų ir neigiamų atsiliepimų. Aš pati baigiau vieną tokių "prastesnių" vidurinių, bet žiniomis gautomis joje nesiskundžiu  cool.gif

drinks_cheers.gif Jei vaikas norės mokytis, jis mokysis bet kurioj mokykloj. Jei jį domins kažkuri konkreti sritis, jis taip pat ieškos papildomų žinių pats. Bet tai ateis su laiku, su amžium. Pradinukui gi, svarbu gera mokytoja, gera aplinka, geras kolektyvas smile.gif

Ir dar. Jei jau kalbam apie geras mokyklas. Pasakykit man, kuri Klaipėdoj yra tikrai gera vaikams nuo 1 iki 8 klasės? Apie gimnazijas nekalbu, iki jų priaugt reikia. Ir įstoja į jas, beje, vaikai iš visų mokyklų. Tiek gerai, tiek blogai minimų... Įstoja tas, kas nori įstoti (mokytis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 28 vasario 2009 - 09:50
QUOTE(Andro @ 2009 02 26, 20:44)
Mano dukros pussesere mokosi Vaivorykstes take  jau antroke,tai motina alpsta nuo aplinkos,klaseje 7 mokiniai.Gal ir gali paruosti vaikus kai tik tiek klaseje.Pazistamo dukra Universa Via mokykloje 5-oje klaseje-nusimoke .Privat mokyklose mokytojai pataikauja vaikams ir tevams ir  siekia islaikyti vaikus.Vaivorykstes taka remia religines bendruomenes tai tevai nemoka visos sumos.

Aš parašiau, ką buvau skaičius. o klausimas, kodėl tiek mažai klasėje mokinių? Tikrai ne dėl to, kad daugiau nepriima. cool.gif
QUOTE(rutased @ 2009 02 27, 14:02)

lotuliukas.gif

QUOTE(Maliku @ 2009 02 28, 02:03)
Ir dar.. Manau, kad apie kiekvieną mokyklą galima išgirsti teigiamų ir neigiamų atsiliepimų. Aš pati baigiau vieną tokių "prastesnių" vidurinių, bet žiniomis gautomis joje nesiskundžiu  cool.gif

drinks_cheers.gif
Ir šiaip, gabus vaikas visur gerai mokysis ir iš mokytojos pasiims viską, ką įmanoma, o jei vaikui reikia kompanijos, "blogų" draugų, tai jis jų ieškos ir suras.

QUOTE(jėga @ 2009 02 28, 10:48)
Ir dar. Jei jau kalbam apie geras mokyklas. Pasakykit man, kuri Klaipėdoj yra tikrai gera vaikams nuo 1 iki 8 klasės?

Apie gimnazijas nekalbu, iki jų priaugt reikia. Ir įstoja į jas, beje, vaikai iš visų mokyklų. Tiek gerai, tiek blogai minimų... Įstoja tas, kas nori įstoti (mokytis).

cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 02 28, 18:32)
Aš parašiau, ką buvau skaičius. o klausimas, kodėl tiek mažai klasėje mokinių? Tikrai ne dėl to, kad daugiau nepriima. cool.gif
Tai kad nelabai norinciu yra moketi pinigus uz moksla.Nuo 1-4 kl.-300Lt. Nuo 5-8 450Lt.

lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Ir šiaip, gabus vaikas visur gerai mokysis ir iš mokytojos pasiims viską, ką įmanoma, o jei vaikui reikia kompanijos, "blogų" draugų, tai jis jų ieškos ir suras.
cool.gif

drinks_cheers.gif

Tai kad nelabai norinciu yra moketi pinigus uz moksla.Nuo 1-4 kl.-300Lt. Nuo 5-8 450Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bialetti: 28 vasario 2009 - 19:02
QUOTE(bialetti @ 2009 02 28, 20:01)

Tai vis tiek palygint nedaug kaip UNIVERSA VIA. O ten klasių užpildomumas didelis.
unsure.gif
Atsakyti