Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(jėga @ 2008 08 13, 22:16)
Mano pažįstami du vaikus į Universa Via leido. Vienas dabar į Ąžuolyno gimnaziją išeina (daaugo tongue.gif ), kitas dar pradinukas. Abu mokosi l.gerai. Nuo vaiko priklauso smile.gif

Dėl Universia Via žinau ir aš kelis kurie laaabai patenkinti tiek vaikai, tiek tėvai. O koks tas mokymo lygis - bus aišku, kai baiginės
Temos pradžioje kažkuri pasakojo apie šią mokyklą berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 08 13, 22:23)
Dėl Universia Via žinau ir aš kelis kurie laaabai patenkinti tiek vaikai, tiek tėvai. O koks tas mokymo lygis - bus aišku, kai baiginės
Temos pradžioje kažkuri pasakojo apie šią mokyklą berods  g.gif

Jei vaikas gabus, tai ir neprivačioje jis mokysis gerai.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 13, 22:22)
drinks_cheers.gif

O dėl Verdenės, tai ten priklauso į kokią klasę (kolektyvą) papulsi.

Pritariu,jums,labai.Mano vaikai taip pat mokosi "Verdenei".Sunus kai buvo pradinukas labai daug bedu turejom,o dabar pupye pradinuke tai skustis negaliu.O kas liecia vyresniu klasiu mokytojus-tai vaikams sunku siek tiek,nes kasmet vis naujas vieno ar kito dalyko destytojas ateina. smile.gif
Ir dabar esu truputi uzsigavusi del mokykloje esancio reformos.Kai mus perkele is 'Medeines",turejom remontuoti klases.O dabar ir vel pradinukus kelia i apatinius aukstus,o vyresniuosius i virsutinius ir vel reikejo remontuoti klase.Dabar rugsejo 1,kai susirinksim ziuresim ko dar klasei truksta doh.gif
Atsakyti
Sveikutes! Jei ka nors zinot apie Gedminu mokykla,parasykit. Jokios informacijos nerandu.o nuo sekancio rudens savo mergyte turesiu leist i pirma klase. Gal zinot kokia gera mokytoja ir siaip kaip vidine tvarka. Laukiu info! smile.gif
Atsakyti
Manoji taip pat lankė Giliją.Pas mokytoją Rimą geroje pradžioje.Labai gera mokytoja ir nesigailim nei mes ,nei vaikai.Dabar dar eina aplankyti.Paruošė labai gerai,išėjome keli vaikai į Aukurą.Normaliai adaptavosi , bet toks jausmas ,kad ne kas čia. Tai ką aš žinau - norim bėgt lauk. Pradėjom galvot apie Ąžuolyną...

O mažoji, turbūt, į Versmę žingsniuos. Bet žiūrėsim kokia mokytoja bus ,kai jau reiks. Nes pirmokui mokytoja svarbiausia- visus pamatus ateičiai padeda.
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal galit kas ką papasakoti apie Balsio mokyklą, sprendžiu dilemą ar vaiką ten leist ar ne, mes lankom paruošiamają, balso jis neturi bet klausą taip, smuiko mokytoja įkalbinėja kad vesčiau, bet pati nežinau ką daryt? schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(lilak @ 2008 11 20, 10:23)
Sveikos mamytės, gal galit kas ką papasakoti apie Balsio mokyklą, sprendžiu dilemą ar vaiką ten leist ar ne, mes lankom paruošiamają, balso jis neturi bet klausą taip, smuiko mokytoja įkalbinėja kad vesčiau, bet pati nežinau ką daryt? schmoll.gif.

Mano dukrytė lanko Balsio mokyklą. Kol kas mums patinka, nors...krūvis labai didelis. Labai daug muzikos dalyko pamokėlių ir prie instrumento reikia kasdien pasėdėt. Kas liečia kitų dalykų mokymą -tai kol kas labai mes patenkinti, nes klasė gana stipri ir mokytoja labai gera. Šiaip mes apsisprendėm lankyti Balsio mokyklą būtent dėl to, kad pasitaikė labai gera mokytoja. Aš rinkausi tarp Mašioto mokyklos ir Balsinės, tai nugalėjo pastaroji biggrin.gif Tiesa, dar vienas pliusas, kuris lėmė mūsų apsisprendimą -tai labai gera atmosfera mokykloje;ten viskas kitaip nei paprastose mokyklose, ten mokytojai kaip draugai, kai kuriuos vadina mokiniai vardais smile.gif

Klausk kas tau įdomu, bandysiu papasakot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 11 18, 23:41)
Elona  wub.gif  mirksiukas.gif

O kodėl į privačią išvedei?  unsure.gif

Sveikos mamytes,as taip pat noreciau daugiau suzinoti apie Balsio mokykla,girdejau jau prasidejo pamokeles,ar ten galima nuo kada nori jas lankyt,nes jau pavelavom. Ar ten didelis konkursas,jei ten nepakliusim tai turbut reikia dar i kita uzsirasyt g.gif .Dar noreciau suzinot kaip ten su muzikos instrumentais,ar reik savo nusipirkt? O jei reikes pirkt koki pianina g.gif .Parasykit jei kas zinot daugiau apie sia mokykla,gal zinot kokios mokytojos tures pirmokus ateinanciais metais ir ka rekomenduotumet? Busiu labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2008 11 20, 12:12)
Mano dukrytė lanko Balsio mokyklą. Kol kas mums patinka, nors...krūvis labai didelis. Labai daug muzikos dalyko pamokėlių ir prie instrumento reikia kasdien pasėdėt. Kas liečia kitų dalykų mokymą -tai kol kas labai mes patenkinti, nes klasė gana stipri ir mokytoja labai gera. Šiaip mes apsisprendėm lankyti Balsio mokyklą būtent dėl to, kad pasitaikė labai gera mokytoja. Aš rinkausi tarp Mašioto mokyklos ir Balsinės, tai nugalėjo pastaroji  biggrin.gif  Tiesa, dar vienas pliusas, kuris lėmė mūsų apsisprendimą -tai labai gera atmosfera mokykloje;ten viskas kitaip nei paprastose mokyklose, ten mokytojai kaip draugai, kai kuriuos vadina mokiniai vardais  smile.gif

Klausk kas tau įdomu, bandysiu papasakot?  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaa: 04 gruodžio 2008 - 15:23
QUOTE(inesaa @ 2008 12 04, 15:07)
Sveikos mamytes,as taip pat noreciau daugiau suzinoti apie Balsio mokykla,girdejau jau prasidejo pamokeles,ar ten galima nuo kada nori jas lankyt,nes jau pavelavom. Ar ten didelis konkursas,jei ten nepakliusim tai turbut reikia dar i kita uzsirasyt g.gif .Dar noreciau suzinot kaip ten su muzikos instrumentais,ar reik savo nusipirkt? O jei reikes pirkt koki pianina g.gif .Parasykit jei kas zinot daugiau apie sia mokykla,gal zinot kokios mokytojos tures pirmokus ateinanciais metais ir ka rekomenduotumet? Busiu labai labai dekinga  4u.gif

Paruošiamoji klasė prasidėjo rudenį, bet gali užeit į mokyklą ir pasikalbėti su pavaduotoja, gal priims jus dar ir dabar mirksiukas.gif Aišku galima bandyti stoti į mokyklą ir nelankius paruošiamosios klasės, patikrins klausą , gabumus, nežinau kaip tiksliai ten vyksta viskas smile.gif
Instrumentus reik turėt savo. Priklausomai ką pasirinksit pianiną, smuiką..
Patarčiau užsirašyt į kelias mokyklas, geriau apsidraust jei ką mirksiukas.gif Daug kas užsirašo į keletą mokyklų, o poto renkasi.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2008 12 04, 16:47)
Paruošiamoji klasė prasidėjo rudenį, bet gali užeit į mokyklą ir pasikalbėti su pavaduotoja, gal priims jus dar ir dabar  mirksiukas.gif Aišku galima bandyti stoti į mokyklą ir nelankius paruošiamosios klasės, patikrins klausą , gabumus, nežinau kaip tiksliai ten vyksta viskas  smile.gif
Instrumentus reik turėt savo. Priklausomai ką pasirinksit pianiną, smuiką..
Patarčiau užsirašyt į kelias mokyklas, geriau apsidraust jei ką  mirksiukas.gif Daug kas užsirašo į keletą mokyklų, o poto renkasi.

labai labai aciu tau mutti uz atsakyma smile.gif ,tai dar galvoju apie Gedminu mokykla,kuri priklauso pagal rajona,bet vat atsiliepimai tik blogi verysad.gif ,ir dar apie Mazvydo bet irgi nieko nezinau.Bet pradinukui turbut svarbiausia mokytoja,o mokykla kaip ir lieka antroj vietoj.Tai jei kas galetumet rekomenduot kokia gera mokytoja buciau labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaa @ 2008 12 05, 00:41)
labai labai aciu tau mutti uz atsakyma smile.gif ,tai dar galvoju apie Gedminu mokykla,kuri priklauso pagal rajona,bet vat atsiliepimai tik blogi verysad.gif ,ir dar apie Mazvydo bet irgi nieko nezinau.Bet pradinukui turbut svarbiausia mokytoja,o mokykla kaip ir lieka antroj vietoj.Tai jei kas galetumet rekomenduot kokia gera mokytoja buciau labai labai dekinga smile.gif

Mano dukterecia Gedminu mokykla lano (3 kl.) ir visiskai niekuo nesiskundzia mirksiukas.gif Beja, siemet pradejo lankyti ir muzikos mokykla...
Atsakyti