Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(guziukas @ 2008 07 28, 15:54)
Manasis kaip ir tavoji tu paciu metu ir kovinukas mirksiukas.gif bet as jau senai galva suku,nes matau kokia nesamone Klaipedoj su tom mokyklom doh.gif man Gilija ir palei nosi kaip sakant,bet va draugai pabego is ten,nes sake ateina is internato vaikai,kur salia ir apvogia tuos maziukus,musa unsure.gif nu kazkaip nelabai kaip,nors kiti draugai veda ir patenkinti,nes nieko nebuvo nutike,dar ir pazystama mokytoja turim ten,tikrai gera,bet kazkaip sakau man nepatinka kad ta vaika reik tampyt is vienos mokyklos i kita doh.gif Zodziu auksines vistiek nerasim lotuliukas.gif

Mano dukra prieš 2 metus baigė "Gilijos" mokykla. Ne vieno karto nebuvo, kad internatiniai apvaginetų, ji net su jais nesusitikdavo. Gal berniukai per pertraukas ir susieidavo su internatiniais, bet aš tokių atvejų negirdėjau. Mokytoja būtų per susirinkimus užsiminus, arba tėvai būtų pasipasakoję.
Gera mokykla, bet paskui vaikams sunku didelėje mokykloje, bent maniškei tai nebuvo lengva.
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 08 11, 09:42)
Mano dukra prieš 2 metus baigė "Gilijos" mokykla. Ne vieno karto nebuvo, kad internatiniai apvaginetų, ji net su jais nesusitikdavo. Gal berniukai per pertraukas ir susieidavo su internatiniais, bet aš tokių atvejų negirdėjau. Mokytoja būtų per susirinkimus užsiminus, arba tėvai būtų pasipasakoję.

Gera mokykla, bet paskui vaikams sunku didelėje mokykloje, bent maniškei tai nebuvo lengva.

O ten mokytojos labai daug ko nepapasakoja.

drinks_cheers.gif Dėl adaptacijos didelėje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 08 02, 17:14)
Man vienodai patogu tiek Gilija tiek Mažvydo tik į skirtingas puses ax.gif Bet kažkaip man labiau priimtinos yra didžiosios mokyklos ne pradinės ax.gif Kol kas mastau apie Vydūną jei nepavyks į M. Mažvydo apie Giliją net nemastau schmoll.gif Bet aišku kol reikės viskas gali labai pasikeist 4u.gif

man ir vienodai kiek i Gilija,pereinant didele gatve tiek i zudermano pereinant taikos pr mirksiukas.gif
Papildyta:
tik as ir uz dideles mokyklas pilnas,o ne pradines blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 08 05, 13:50)
O kiek klaidų tame forume... blink.gif  blink.gif Nemalonu net skaityt schmoll.gif

Sorry, labai prajuokino... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"turiu vienuolikmetį sūnų. Anksčiau kieme visuomet žaisdavo krepšinį su vaikais, spardydavo futbolo kamuolį ir užsiimdavo panašia sportine veikla.

Per paskutiniąsias savaites pastebėjau, jog metė visus užsiėmimus su kiemo draugais ir pradėjo bendrauti su viena kiemo mergaite. Jie visą laiką prabūna kartu.

Ar jums, mielos vartotojos, neteko susidurti su panašia situacija?"

Kokys tai vaikų vartotojų klubas doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tajanta @ 2008 08 11, 10:42)

Tai dar vienas pliusas dideliai mokyklai,bet man kazkaip atrodo kad jau busimas penktokas turetu but pasiruoses tam unsure.gif juk jau ne 7 metai g.gif
Papildyta:
Man atrodo kad mokyklos kaip ir darzeliai visi geri,tik va viskas priklauso nuo pedagogu,pradinukai dar daug maz visur geri,bet va ka daryt nuo 5 klases,is vienu mokyklu bega pedagogai i kitas ir kaip atrast aukso viduri g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės? Kas girdėti apie Universa Via? Norėtume pabėgt iš Dacho, o šiaurinėj pusėj nelabai pasirinkimas didelis...
Kaip ten aplinka kažin? Ar mokinukai nėra lepūnėliai, Gucci ir Pradom aprengti? (Na čia mintis tokia man kilo). Į 7 klasę mergikė dabar eis.
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 12, 18:56)
Sveikos, mamytės? Kas girdėti apie Universa Via? Norėtume pabėgt iš Dacho, o šiaurinėj pusėj nelabai pasirinkimas didelis...
Kaip ten aplinka kažin? Ar mokinukai nėra lepūnėliai, Gucci ir Pradom aprengti? (Na čia mintis tokia man kilo). Į 7 klasę mergikė dabar eis.

Geras nikas wink.gif A ko Dachas neįtiko g.gif Sako gera mokykla... unsure.gif
Manau, jei iki 7 klasės vaikas neišlepo - nebeišleps... Svarbu, kad pritaptų. O čia jau loterija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 12 rugpjūčio 2008 - 18:57
QUOTE(jėga @ 2008 08 12, 20:56)
Geras nikas wink.gif A ko Dachas neįtiko g.gif Sako gera mokykla... unsure.gif
Manau, jei iki 7 klasės vaikas neišlepo - nebeišleps... Svarbu, kad pritaptų. O čia jau loterija.

Dachas hm... na kaip čia pasakius. Mokytojai nekaip dirba, anglų dėsto studentė, neakcentuja gramatinių taisyklių. Matematikos mokytoja užrašo teoriją ant lentos ir pasako, kuriuos uždavinius išspręsti, štai visas jos dėstymas. Na aišku, visur visokių mokytojų yra... Šiandien dar kaip ir nieko, bet vėliau gi spragų daug liks ir vyresnėse klasėse sunku bus.
Bet mokiniai... doh.gif Pjaustosi venas, nes "randai madingi", į mokyklą eiti be makiažo negalima, nes išjuoks (įdomiausia, kad pudrą ir tušą naudoja net berniukai), kelnių fiziniui iš maksimos pirkti negalima, "nes ką apie mane klasiokai pagalvos", nepasiturintys vaikai išvis užguiti, žodžiu, siaubas. Mūsiškė kol kas lyg ir nepasiduoda toms nesamonėms, bet vis tik paauglystė, tai kiek baisu, tuo labiau, kad nori turėti labai daug draugų.
Šiemet jau 5 klasiokai perėjo į kitas mokyklas, matyt, ne mes vieni pastebim, kad kažkas negerai... Na bet gal čia visa jaunoji karta dabar tokia?
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 13, 12:46)
Bet mokiniai...  doh.gif Pjaustosi venas, nes "randai madingi", į mokyklą eiti be makiažo negalima, nes išjuoks (įdomiausia, kad pudrą ir tušą naudoja net berniukai), kelnių fiziniui iš maksimos pirkti negalima, "nes ką apie mane klasiokai pagalvos", nepasiturintys vaikai išvis užguiti, žodžiu, siaubas.  Mūsiškė kol kas lyg ir nepasiduoda toms nesamonėms, bet vis tik paauglystė, tai kiek baisu, tuo labiau, kad nori turėti labai daug draugų.

Spėju, kad visur tas pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 08 13, 12:52)
Spėju, kad visur tas pats cool.gif

Ne visai.
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 12, 19:56)

Apie Dacha girdejau tik kad iki 5 klases gerai,o paskui ,sake pazystama mokytoja ten dirbanti ,kad ispustas burbulas doh.gif O del Universa Via,tai ka as zinau,pazystu viena seima,kuri pinigais apsalus,veda savo mergaite ten,kuri kaip kita ju seimos drauge sake yra dub dubom,nu matosi tokia biski vepla,bent jau vaizdelis toks,tai ten toj mokykloj mokosi vos negeriausiai lotuliukas.gif ir suprask kad nori doh.gif Aisku galvojam kad pinigai viska daro mirksiukas.gif tai kai ateis metas rimtai laikyt egzaminus bus ta pati problema,nes pinigai ne visur padeda schmoll.gif
Tiesa i Dacha eina giminaite,kuri dazosi,pudruojasi siaubingai doh.gif
Kita drauge ,kuri taip pat del pinigu nesiskundzia ir galetu vest kad ir i privacia mokykla,veda i gimnazija pries verdene,nu uzkrito doh.gif tai sunus jau busimas 10,mokosi laaaabai gerai,sake geri mokytojai thumbup.gif kita drauge savo mergyte ir berniuka veda ten,tai mokosi ir neblogai ir nesiskudzia ta mokykla,tiesa berniukas dar Verdenej,nes i gimnazija dar biski reik palaukt,o pacioj Verdenej tai daugelio draugu eina i pradines klases ir dar negirdejau is nei vieno jokio skundo schmoll.gif
Atsakyti
Mano pažįstami du vaikus į Universa Via leido. Vienas dabar į Ąžuolyno gimnaziją išeina (daaugo tongue.gif ), kitas dar pradinukas. Abu mokosi l.gerai. Nuo vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 13, 12:46)
Dachas hm... na kaip čia pasakius. Mokytojai nekaip dirba, anglų dėsto studentė, neakcentuja gramatinių taisyklių. Matematikos mokytoja užrašo teoriją ant lentos ir pasako, kuriuos uždavinius išspręsti, štai visas jos dėstymas. Na aišku, visur visokių mokytojų yra... Šiandien dar kaip ir nieko, bet vėliau gi spragų daug liks ir vyresnėse klasėse sunku bus.
Bet mokiniai...  doh.gif Pjaustosi venas, nes "randai madingi", į mokyklą eiti be makiažo negalima, nes išjuoks (įdomiausia, kad pudrą ir tušą naudoja net berniukai), kelnių fiziniui iš maksimos pirkti negalima, "nes ką apie mane klasiokai pagalvos", nepasiturintys vaikai išvis užguiti, žodžiu, siaubas.  Mūsiškė kol kas lyg ir nepasiduoda toms nesamonėms, bet vis tik paauglystė, tai kiek baisu, tuo labiau, kad nori turėti labai daug draugų.
Šiemet jau 5 klasiokai perėjo į kitas mokyklas, matyt, ne mes vieni pastebim, kad kažkas negerai... Na bet gal čia visa jaunoji karta dabar tokia?

Na kaip apie Dachą tai vaizdelis nekoks g.gif Kiek ir man teko girdėti, kad pradinės dar geros, bet paskui tai reikia eiti lauk, nors žinau kelis kurie net ir pradinėse skundėsi tokiu panašiu mokymu , kaip aukštesnėse g.gif

Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 08 13, 22:16)
Mano pažįstami du vaikus į Universa Via leido. Vienas dabar į Ąžuolyno gimnaziją išeina (daaugo tongue.gif ), kitas dar pradinukas. Abu mokosi l.gerai. Nuo vaiko priklauso smile.gif

drinks_cheers.gif

O dėl Verdenės, tai ten priklauso į kokią klasę (kolektyvą) papulsi.
Atsakyti