Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(jėga @ 2008 04 16, 14:41)
Va šito ir bijau unsure.gif Ar nepraeis noras muzikuot, piešt po poros metų unsure.gif

Tai jei tas noras prapuls dar pradinėse klasėse, tai dar nieko baisaus, o va jei 10 kl. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,
Gal patartumėte Gedminų mokykloje kokią pradinių klsaių mokytoją pasirinkti. Eisime į 1-ą klasę, kiek žinau yra numatyta 4 klases suformuoti. Visiškai nieko nežinau, apie šios mokyklos mokytojus. Būsiu labai dėkinga už bet kokią info. 4u.gif
Atsakyti
[quote=ezra,2008 04 16, 14:03]
Tai jei tas noras prapuls dar pradinėse klasėse, tai dar nieko baisaus, o va jei 10 kl. unsure.gif
[/quote

iseis i normalia gimnazija ir nemuzikuojan uzsiims kitais mokslais kurie buvusiems muzikantams eina kaip is pypkes nes jie moka dirbt,paskirstyt savo laika,atsparus stresui kruviui ir gabus matematikai,nes labai islavejusi atmintis ir dar daug geru dalyku.O jei kada reiks save islieti tai bent jau viena buda tures uztikrintai.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2008 04 28, 19:25)
iseis i normalia gimnazija ir nemuzikuojan uzsiims kitais mokslais kurie buvusiems muzikantams eina kaip is pypkes nes jie moka dirbt,paskirstyt savo laika,atsparus stresui kruviui  ir gabus matematikai,nes labai islavejusi atmintis ir dar daug geru dalyku.O jei kada reiks save islieti tai bent jau viena buda tures uztikrintai.

Nedažnai taip būna.
Atsakyti
Mes si rudeni turim eit i 5 klase, tai turiu problemu, niekas nenori priimt jei nepriklausai ju rajonui verysad.gif Buvau nuejusi i Gedminu mokykla tai pasake, kad nauju penktoku nepriims, o jei dar ne is ju rajono, tai isvis nera sansu verysad.gif Kaip manot gal laukia pakysiuko?
Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2008 05 08, 09:00)
Mes si rudeni turim eit i 5 klase, tai turiu problemu, niekas nenori priimt jei nepriklausai ju rajonui verysad.gif Buvau nuejusi i Gedminu mokykla tai pasake, kad nauju penktoku nepriims, o jei dar ne is ju rajono, tai isvis nera sansu verysad.gif Kaip manot gal laukia pakysiuko?

Gedminai tikrai nelaukia, jie ir taip plyšta nuo mokinių skaičiaus.
O kokia mokykla jums priklauso pagal rajoną?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 05 08, 11:33)
Gedminai tikrai nelaukia, jie ir taip plyšta nuo mokinių skaičiaus.
O kokia mokykla jums priklauso pagal rajoną?

Pagal rajona mums priklauso Ievos Simonaitytes mokykla, bet taip nenoriu leist ten savo vaiko verysad.gif Nezinau net ka daryt
Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2008 05 08, 11:50)
Pagal rajona mums priklauso Ievos Simonaitytes mokykla, bet taip nenoriu leist ten savo vaiko verysad.gif Nezinau net ka daryt

Tada suprantu, kodėl nenori. 4u.gif
Atsakyti
Tada supranti, kad jau nuo pat pirmos klasės reik ne tik apie mokytoją, bet ir apie mokyklą galvot...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 05 08, 11:55)
Tada supranti, kad jau nuo pat pirmos klasės reik ne tik apie mokytoją, bet ir apie mokyklą galvot...

lotuliukas.gif Kam tu man pasakoji tuos dalykus? mirksiukas.gif o tai negi toks vaikų didelis kiekis, kad neįmanoma rasti mokyklų. Aš nekalbus apie tas ale "prestižines"? g.gif
Atsakyti
Aš ne tau kalbu, aš bendrai... Gal bus pamoka kažkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 05 08, 11:59)
lotuliukas.gif Kam tu man pasakoji tuos dalykus?  mirksiukas.gif o tai negi toks vaikų didelis kiekis, kad neįmanoma rasti mokyklų. Aš nekalbus apie tas ale "prestižines"? g.gif

Dabar jau zinau, kad padariau didele klaida verysad.gif , kad rinkomes pradine mokykla, nes paskui per vargus galima patekti i normalia mokykla. Gal galetumet patart i kokias mokyklas imanoma dar kreiptis?
Atsakyti