Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

labutis vydūnietiems smile.gif kaip patiko šiandienos pertvarkos ax.gif reik pradėt ieškoti dar vienos mokyklos, nes baisu darosi verysad.gif kaži kas dėsis kai bus priėmimas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 19:18)
labutis vydūnietiems  smile.gif  kaip patiko šiandienos pertvarkos  ax.gif reik pradėt ieškoti dar vienos mokyklos, nes baisu darosi  verysad.gif kaži kas dėsis kai bus priėmimas?  g.gif

Mes šiaip ar taip į dar vieną užsirašysim, a maža, ką unsure.gif O bus taip, kaip lemta mirksiukas.gif
Niu, maniškis sakė, kad vėl muzikos mokytoja gyrė... ax.gif Tai aš dar vis viliuosi, nors viltis ir durnių motina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2008 03 13, 18:51)
Ania??? O kodėl? Papasakok ką žinai.  mirksiukas.gif

Jei dabar visose mokyklose bardakas tai ten superbardakas - mokytojos ar suserga ar i kursus isvaziuja niekas nepavaduoja, streikuoti pirmi, kokybes juokios. Na tiek kad galiu pasakyt kad dar gali pasisekti su pradiniu klasiu mokytoja o jau nuo 5 klases reik begt is ten kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 20:18)
labutis vydūnietiems  smile.gif  kaip patiko šiandienos pertvarkos  ax.gif reik pradėt ieškoti dar vienos mokyklos, nes baisu darosi  verysad.gif kaži kas dėsis kai bus priėmimas?  g.gif

O tai kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 03 14, 21:00)
Mes šiaip ar taip į dar vieną užsirašysim, a maža, ką unsure.gif O bus taip, kaip lemta mirksiukas.gif
Niu, maniškis sakė, kad vėl muzikos mokytoja gyrė... ax.gif Tai aš dar vis viliuosi, nors viltis ir durnių motina lotuliukas.gif

Taip, viltis durnių motina, bet motina savo vaikų nepalieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai geras dainininkas ax.gif
O aš šian ėjau pas dailės mokytoja klausti, kaip manoji - sako labai gerai, tai net žado netekau, nes darželyje auklėtoja vis kartoja, kad rankutė silpnoka doh.gif tai išaiškinau jai pačiai, kam reikia stiprinti rankutę, tai ji vaikas dabar stiprina - ,,mama aš rankutę stiprinu", O aš pati nežinau kuom tikėti g.gif

Kadangi daug vaikų, tai juos perskirstė į 4 grupes ir pamokėlės dabar yra jau keturios, baigiasi pusę penkių. Manoji džiaugiasi - thumbup.gif daugiau pamokų

Mąstysiu ir aš kur rašyt, gal kas patars? ax.gif
Atsakyti
skriba, maniškio auklėtoja daržely irgi sakydavo - kad jau su piešimu jis nieko bendro tikrai neturės, nemėgsta, nemoka ir tt ir pan doh.gif O išėjo į vydūną ir pražydo vaikas wub.gif mirksiukas.gif

o dėl kitos mokyklos doh.gif Mūsų rajonui priklauso verdenė doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

Slapux, tai irgi tolokai važinėjat g.gif O taviškis į kurią klasę eina - dailės, muzikos... g.gif Aš vis neapsisprendžiu, bo ir piešia jis neblogai ir dainuoja... doh.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau, mokytojai vydūne daug maž pataria, kokią rinktis pakraipą - muziką ar dailę ax.gif manoji nors ir dainavusi papildomai, bet muzikuoti nelabai veržiasi, ,,aš noriu gražiai išmokti piešti" - dėl to ir užrašiau į dailę,

slapux, būsi mūsų guodėja, padrąsintoja, o mes paskui tamstai aciuks.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 21:18)

labutis,aš tai su nerimu širdį priėmiau žinią,kai manieji pareiškė,kad jau yra 4grupės, doh.gif ,kas dėsis kai bus priėmimas?ogi bus tiršta vaikų,ir kas sakė,kad gimstamumas mažėja? smileysex.gif ,o kada vyks stojamieji,gal kas žinot?ar ilgai dar reiks nervintis? mad.gif mad.gif
Atsakyti
slapux gali visais stojimo klausimais konsultuoti ax.gif
gegužės pabaigoje didysis nervų tampymas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 03 13, 10:00)
Tema apie Klaipėdos mokyklas jau yra ČIA  mirksiukas.gif

Šita tema yra apie mokyklas šiaurinėje miesto dalyje ir centre. Bet yra ir mokyklu pietineje dalyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 03 17, 11:51)
Šita tema yra apie mokyklas šiaurinėje miesto dalyje ir centre. Bet yra ir mokyklu pietineje dalyje 4u.gif

Anoje temoje kalbama apie visas Klaipėdos mokyklas.
Atsakyti