labutis vydūnietiems kaip patiko šiandienos pertvarkos reik pradėt ieškoti dar vienos mokyklos, nes baisu darosi kaži kas dėsis kai bus priėmimas?
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 19:18)
labutis vydūnietiems kaip patiko šiandienos pertvarkos reik pradėt ieškoti dar vienos mokyklos, nes baisu darosi kaži kas dėsis kai bus priėmimas?
Mes šiaip ar taip į dar vieną užsirašysim, a maža, ką O bus taip, kaip lemta
Niu, maniškis sakė, kad vėl muzikos mokytoja gyrė... Tai aš dar vis viliuosi, nors viltis ir durnių motina
QUOTE(Rinesa @ 2008 03 13, 18:51)
Ania??? O kodėl? Papasakok ką žinai.
Jei dabar visose mokyklose bardakas tai ten superbardakas - mokytojos ar suserga ar i kursus isvaziuja niekas nepavaduoja, streikuoti pirmi, kokybes juokios. Na tiek kad galiu pasakyt kad dar gali pasisekti su pradiniu klasiu mokytoja o jau nuo 5 klases reik begt is ten kuo greiciau
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 20:18)
O tai kas atsitiko?
QUOTE(jėga @ 2008 03 14, 21:00)
Mes šiaip ar taip į dar vieną užsirašysim, a maža, ką O bus taip, kaip lemta
Niu, maniškis sakė, kad vėl muzikos mokytoja gyrė... Tai aš dar vis viliuosi, nors viltis ir durnių motina
Taip, viltis durnių motina, bet motina savo vaikų nepalieka Tai geras dainininkas
O aš šian ėjau pas dailės mokytoja klausti, kaip manoji - sako labai gerai, tai net žado netekau, nes darželyje auklėtoja vis kartoja, kad rankutė silpnoka tai išaiškinau jai pačiai, kam reikia stiprinti rankutę, tai ji vaikas dabar stiprina - ,,mama aš rankutę stiprinu", O aš pati nežinau kuom tikėti
Kadangi daug vaikų, tai juos perskirstė į 4 grupes ir pamokėlės dabar yra jau keturios, baigiasi pusę penkių. Manoji džiaugiasi - daugiau pamokų
Mąstysiu ir aš kur rašyt, gal kas patars?
skriba, maniškio auklėtoja daržely irgi sakydavo - kad jau su piešimu jis nieko bendro tikrai neturės, nemėgsta, nemoka ir tt ir pan O išėjo į vydūną ir pražydo vaikas
o dėl kitos mokyklos Mūsų rajonui priklauso verdenė
o dėl kitos mokyklos Mūsų rajonui priklauso verdenė
Kiek girdėjau, mokytojai vydūne daug maž pataria, kokią rinktis pakraipą - muziką ar dailę manoji nors ir dainavusi papildomai, bet muzikuoti nelabai veržiasi, ,,aš noriu gražiai išmokti piešti" - dėl to ir užrašiau į dailę,
slapux, būsi mūsų guodėja, padrąsintoja, o mes paskui tamstai
slapux, būsi mūsų guodėja, padrąsintoja, o mes paskui tamstai
QUOTE(skriba @ 2008 03 14, 21:18)
labutis,aš tai su nerimu širdį priėmiau žinią,kai manieji pareiškė,kad jau yra 4grupės, ,kas dėsis kai bus priėmimas?ogi bus tiršta vaikų,ir kas sakė,kad gimstamumas mažėja? ,o kada vyks stojamieji,gal kas žinot?ar ilgai dar reiks nervintis?
slapux gali visais stojimo klausimais konsultuoti
gegužės pabaigoje didysis nervų tampymas bus
gegužės pabaigoje didysis nervų tampymas bus
QUOTE(Slapux @ 2008 03 13, 10:00)
Šita tema yra apie mokyklas šiaurinėje miesto dalyje ir centre. Bet yra ir mokyklu pietineje dalyje
QUOTE(Tajanta @ 2008 03 17, 11:51)
Šita tema yra apie mokyklas šiaurinėje miesto dalyje ir centre. Bet yra ir mokyklu pietineje dalyje
Anoje temoje kalbama apie visas Klaipėdos mokyklas.