Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(kaulai @ 2008 03 11, 22:41)
biggrin.gif lengva pasakyti, jau apie mokyklas tiek nuomonių, o apie konkretų žmogų, kai jo nepažįsti - visai sudėtinga. 
Su vyru dar vis pakalbam, kad kokia mokytoja bebūtų, jei vaikas pats nenorės mokytis - per užpakalį neįdės.  Bet vis tiek,  blush2.gif vis ieško to pačio pačiausio savo vaikui.

Faktas lieka faktu.
O tai jei čia skaitot, tai ir turit progą pasidomėti, paklausinėti žmonių nuomonių.
Atsakyti
4u.gif
Tai kas be ko biggrin.gif
Tik kartais dar labiau susipainioji lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš domėjaus. Sakė, būsima muzikos klasės mokytoja gera ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar Stulpino mokykloj yra uniformos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 01 28, 21:34)
Mokslo metai jau persirito į antrą pusę , todėl daugelis iš mūsų gali pasidalinti naujausia informacija ir patirtimi apie gerąsiais ir blogąsias mokyklos, kurią lanko mūsų atžala, puses. Konkrečiai norėčiau paklausti apie Mašioto ir Baltijos mokyklas, ar ten MOKO ar tik pažymius rašo už "orą", "pasirodymą pamokoje", už tai kad patinka ar nepatinka mokinys... ir.t.t g.gif

Na... Baltijos visada buvo stipresnė. ax.gif (pati baigiau ten blush2.gif )
Manau, kad kiekvienoj mokykloj atsiranda mokytojų, kurie arba MOKO, arba... "patinka-nepatinka". biggrin.gif
Jei dabar tektų rinktis... rinkčiausi ne stipresnę, prestižinę ir pan., o tą, kurioje ramesnis mikroklimatas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 12 kovo 2008 - 22:47
Tema apie Klaipėdos mokyklas jau yra ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi pasakykite prašau į kurią mokyklą leisite savo vaikučius jei gyvenate Ryšininkų gatvės rajone. Gal aš kiek per vėlai susigriebiau bet ........nu tiesiog pasimetus esu.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2008 03 12, 22:36)
Gal kas žinot ar Stulpino mokykloj yra uniformos?  g.gif

Melyni megstiniai
Papildyta:
Bet nuo sios mokyklos geriau laikytis atokiau
Atsakyti
O tai, kai šilta, vaikai irgi su tais megztiniais vaikšto?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 13, 12:46)
O tai, kai šilta, vaikai irgi su tais megztiniais vaikšto?

Atrodo dar liemenes buvo projekte bet as nepirkau ir su marskineliais leidau
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 03 13, 19:14)
Melyni megstiniai
Papildyta:
Bet nuo sios mokyklos geriau laikytis atokiau

Ania??? O kodėl? Papasakok ką žinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2008 03 13, 11:39)
Nagi pasakykite prašau į kurią mokyklą leisite savo vaikučius jei gyvenate Ryšininkų gatvės rajone. Gal aš kiek per vėlai susigriebiau bet ........nu tiesiog pasimetus esu.

Į Vydūną mirksiukas.gif Pradinės - Baltikalnio gatvėj - gana netoli mirksiukas.gif
Atsakyti