Man ir tas baisiausia eina dabar su tokia nuostata, kad tai ta mokykla į kurią tikrai keliaus, bet aš kas kart pasakau, kad neaišku ar eisi į šią mokyklą, bus konkursas ir mokytojai nuspręs ar tu gali mokytis šioje mokykloje, kad vėliau nebūtų taip skaudu, jei neįstotume
QUOTE(ezra @ 2008 03 09, 22:37)
Man gaila tų vaikučių, kurie nepateks. Vienas dalykas, kai tik į stojamuosius ateina, bet jei vaikas prieš tai pusę metų lankė, jam juk atrodo, kad kitaip ir būti negali, kad jis ir mokysis čia.
O aš nesakau, kad toj mokykloj ir mokysis...
QUOTE(jėga @ 2008 03 10, 10:54)
O aš nesakau, kad toj mokykloj ir mokysis...
O tai kaip paaiškini? kad tiesiog į būrelį eina?
Mamos, kodėl visos nori į Vydūną vesti? Perskaičiau viską nuo pirmo puslapio, bet taip aiškiai ir nesupratau . Susidarė vaizdas, kad gera mokykla tik todėl, kad yra pamokėlės jau dabar penktadieniais ir meninė pakraipa. Sutinku, meninė terpė reikalinga vaikui vystantis, bet įdomu, koks pagrindinių dalykų dėstymo lygis? Juk muzika ar dailę galima papildomai vest, o pagrindai atkeliaus iki 12 klasės... Savo vaikinukui, manau, jei norės, meną padėsiu susirasti ir taip, o žinios tikrai kenčia, kai yra šalia konkursai, pasiruošimai, repeticijos. Ir daug laiko užimančios, jei nori gerų rezultatų.
Mes, manau ir dauguma, eina į Vydūno mokyklą ne dėl to, kad ten paruošiami užsiėmimai, lankom darželį, kaip ir visi, tad to paruošimo tikrai užtenka, šokam dar papildomai
nemanau kad dauguma lanko tam, kad pasiruoštų mokyklai, o lanko tam, kad nori mokytis šioje mokykloje, o šios mokyklos pedagogai pageidauja daugiau sužinoti apie būsimuosius pirmokus, jų pasiruošimo lygį ir įvertinti ar jie tikrai gali, geba mokytis šioje mokykloje
O kodėl būtent ši mokykla? daug pažįstamų vaikų lanko šią mokyklą, ja patenkinti, neteko girdėti nei vieno nusivylusio, mes dabar lankom darželį, kuriame tik 6 grupės, ramus, jaukus, nedidelis, tokios noriu ir mokyklos - nedidelės, jaukios ir saugios,
Manau, labiau žinios kentės, jei aš iš vienos mokyklos ją tysiu į vieną būrelį ar kitą, o čia viskas vienoje vietoje, ir organizuotai, mano manymu
nemanau kad dauguma lanko tam, kad pasiruoštų mokyklai, o lanko tam, kad nori mokytis šioje mokykloje, o šios mokyklos pedagogai pageidauja daugiau sužinoti apie būsimuosius pirmokus, jų pasiruošimo lygį ir įvertinti ar jie tikrai gali, geba mokytis šioje mokykloje
O kodėl būtent ši mokykla? daug pažįstamų vaikų lanko šią mokyklą, ja patenkinti, neteko girdėti nei vieno nusivylusio, mes dabar lankom darželį, kuriame tik 6 grupės, ramus, jaukus, nedidelis, tokios noriu ir mokyklos - nedidelės, jaukios ir saugios,
Manau, labiau žinios kentės, jei aš iš vienos mokyklos ją tysiu į vieną būrelį ar kitą, o čia viskas vienoje vietoje, ir organizuotai, mano manymu
Aišku, gerai, kad taip pasitikit mokykla, bet man mokytoja svarbiau
Čia jau buvo mintis apie tai, kad vien tai, kad gerai, kol mokaisi - neužtenka. Reikia paklausti apie gėrį po metų (čia ne mano žodžiai ). Iš vyresnių klasių mokytojų kitų mokyklų, deja, ne kokios nuogirdos, ir ne iš pavydo ar pan. ... Va ir tikėk kalbom ...
Kur vaiką vest? Taip ir plaukus gali nusiraut. Į kokias mokyklas norėčiau vesti - negaliu, pirmokų nėra
Čia jau buvo mintis apie tai, kad vien tai, kad gerai, kol mokaisi - neužtenka. Reikia paklausti apie gėrį po metų (čia ne mano žodžiai ). Iš vyresnių klasių mokytojų kitų mokyklų, deja, ne kokios nuogirdos, ir ne iš pavydo ar pan. ... Va ir tikėk kalbom ...
Kur vaiką vest? Taip ir plaukus gali nusiraut. Į kokias mokyklas norėčiau vesti - negaliu, pirmokų nėra
QUOTE(kaulai @ 2008 03 11, 00:35)
Aišku, gerai, kad taip pasitikit mokykla, bet man mokytoja svarbiau
Pirmokui reikia rinkti ne mokyklą, o mokytoją.
Tai va, aš taip ir manau. Mokytoja svarbiausia šiuo metu, o ir apskritai, vyresnėse klasėse svarbu, kokios mokytojos, kokia auklėtoja . Žinau gera mokytoją ir net kelias, bet jos šiemet nerenka pirmokų , pačios dabar turi antrokus, trečiokus .
QUOTE(ezra @ 2008 03 10, 21:43)
O tai kaip paaiškini? kad tiesiog į būrelį eina?
Tai taip ir aiškinu, kad į mokiyklėlę eina. Prieš metus į ABC Jaunimo centre ėjo. Dabar į kitą, panašią. Jam tai nuostabos nekelia Dar paminėjo, kad šitoj daug geriau, nei anoj buvo...
Teko girdėt, kad vydūne visos mokytojos yra geros, vienam viena žmogus netinka, o kitam tas pats žmogus tinka, taip kad dėl mokytojos pasirinkimo ir galima daug diskutuoti,
kiek žmonių, tiek nuomonių, visiems visada geras nebūsi
kiek žmonių, tiek nuomonių, visiems visada geras nebūsi
QUOTE(kaulai @ 2008 03 11, 00:47)
Tai va, aš taip ir manau. Mokytoja svarbiausia šiuo metu, o ir apskritai, vyresnėse klasėse svarbu, kokios mokytojos, kokia auklėtoja . Žinau gera mokytoją ir net kelias, bet jos šiemet nerenka pirmokų , pačios dabar turi antrokus, trečiokus .
Tai pasidomėk, kas iš tų, kurios rinks pirmokus, yra geros.
lengva pasakyti, jau apie mokyklas tiek nuomonių, o apie konkretų žmogų, kai jo nepažįsti - visai sudėtinga.
Su vyru dar vis pakalbam, kad kokia mokytoja bebūtų, jei vaikas pats nenorės mokytis - per užpakalį neįdės. Bet vis tiek, vis ieško to pačio pačiausio savo vaikui.
Su vyru dar vis pakalbam, kad kokia mokytoja bebūtų, jei vaikas pats nenorės mokytis - per užpakalį neįdės. Bet vis tiek, vis ieško to pačio pačiausio savo vaikui.