Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Turiu dvi dukterecias, viena greitaio visko mokosi ir eina i Vyduno mokykla, kita letesne, prie meno, lanko Balsio mokykla. Kiek zinau papasakosiu:
Mano dukterecia i Vyduno mokykla eina, yra labai gudri mergaite, istojo be kysiu ir kitokiu problemu, o mokytis reikia visose mokyklose, tik vienur spaudzia, o kitur praleidzia. Mokestis yra apie 40 lt kas menesi uz muzikos pamokas (cia kas ima muzika, o ne daile), beje yra labai patenkinta, tik sako, mokytis reikia, labai daug reikia.
Kita dukterecia stojo i Balsio mokykla, nes lanke dailes mokykla, tai tik del to ir istojo, kad gabi piesimui, visos kitos disciplinos praleidziamos, labai nesimoko, sako, ai ir kiti vaikai nesimoko, uztat as graziai piesiu blink.gif Manau, reiketu labiau spausti, bet ji nera tokia greitai viska ismokstanti, kaip jos sesuo Vyduno mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2008 02 29, 16:36)
tai lankot jau vydūno pamokėles ? ax.gif  biggrin.gif

taigi šiandien pirmą kart nuėjo,tiksliau bėgom nubėgo biggrin.gif ,o laimingas,o patenkintas,ir kąmanot aš 14val.turėjau lėkt į darbą,pasodinau į suolą,sakau gal aš galiu eit?sako aišku biggrin.gif pasiliko labai laimingas.AŠ aišku nerimavau,bet be reikalo,kaip nuėjo laimingas taip ir grįžo laimingas -Visos mokytojos labai geros,-jo žodžiai,tai va, o įstosime ar ne bus matyt,o kaip kitiem patinka?parašykit g.gif
Atsakyti
O mes šiandien irgi pirmą kartą buvom ax.gif Labai patiko rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo sausio lankom tai eina linksma patenkinta, o penktadienis pati geriausia savaitės diena, nuo ryto ūžina man galvą ,,galėtų laikas greičiau eiti" doh.gif
Atsakyti
O kaip jaučiasi tie pirmokiukai, kurie nepriimami? g.gif Ar visi, kurie lankė tas pamokėles, patenka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 08, 23:33)
O kaip jaučiasi tie pirmokiukai, kurie nepriimami?  g.gif Ar visi, kurie lankė tas pamokėles, patenka? unsure.gif

Vo, ir man parūpo, kiek iš to dabar lankančių skaičiaus patenka g.gif Sakė, kad ne visi, bet kiek... mastau.gif Šiuo metu paruošiamukų suskaičiau apie 70-80 doh.gif O dar gegužės mėnesį į patikrą kažkiek ateis... Kaip žinot savo šansus unsure.gif Nors maniškis sakė, kad muzikos mokytoja jau klausė: ar tu norėsi lankyt muzikos klasę g.gif hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 03 09, 11:03)
Vo, ir man parūpo, kiek iš to dabar lankančių skaičiaus patenka g.gif Sakė, kad ne visi, bet kiek... mastau.gif Šiuo metu paruošiamukų suskaičiau apie 70-80 doh.gif  O dar gegužės mėnesį į patikrą kažkiek ateis... Kaip žinot savo šansus unsure.gif Nors maniškis sakė, kad muzikos mokytoja jau klausė: ar tu norėsi lankyt muzikos klasę  g.gif hihihi.gif ax.gif

Taip šiemet sakė,kad lb.daug vaikų susirinko,o kiek dar ateina į stojamuosius,ir tikrai daug vaikų atkrenta pagalvokit,jei tik 2kl.formuoja,paklausiau jei daug norinčių tai gal bent 3klases būtų galima formuot,bet kaip supratau,kad bus tik 2. Mokyklos direktorius turbūt tuo nesuinteresuotas....Ar švietimo skyrius čia diriguoja? g.gif Aišku,kad labai nesmagu tiems kurie nepatenka,kas dedasi tų vaikučių širdelėse doh.gif ,bet taip yra ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2008 03 09, 12:04)
paklausiau jei daug norinčių tai gal bent 3klases būtų galima formuot,bet kaip supratau,kad bus tik 2. Mokyklos direktorius turbūt tuo nesuinteresuotas...

Gal vietos tam nėr g.gif Mokykla tai ne iš didžiųjų... unsure.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti, pernai ir buvo paruošiamosiose apie 60 vaikų, o konkurse dalyvavo 200 doh.gif Tad ir iš dabar lankančių atkris kažkiek vaikų g.gif
Manosios ir muzikos mokytoja klausė, bet esam užsirašę į dailę ax.gif manau klausia, bendrauja su visais vaikais ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 09 kovo 2008 - 18:54
QUOTE(skriba @ 2008 03 09, 18:52)
Kiek teko girdėti, pernai ir buvo paruošiamosiose apie 60 vaikų, o konkurse dalyvavo 200  doh.gif Tad ir iš dabar lankančių atkris kažkiek vaikų  g.gif
Manosios ir muzikos mokytoja klausė, bet esam užsirašę į dailę  ax.gif manau klausia, bendrauja su visais vaikais ir tiek  smile.gif

Negąsdinkit unsure.gif
Atsakyti
Negąsdinu, aš jau pati strese, kai tiek daug vaikų bigsmile.gif Man pasakojo kaip buvo pernai, o šiemet tas pats kartojasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 09 kovo 2008 - 21:43
QUOTE(vitamax @ 2008 03 09, 13:04)
Taip šiemet sakė,kad lb.daug vaikų susirinko,o kiek dar ateina į stojamuosius,ir tikrai daug vaikų atkrenta pagalvokit,jei tik 2kl.formuoja,paklausiau jei daug norinčių tai gal bent 3klases būtų galima formuot,bet kaip supratau,kad bus tik 2. Mokyklos direktorius turbūt tuo nesuinteresuotas....Ar švietimo skyrius čia diriguoja? g.gif Aišku,kad labai nesmagu tiems kurie nepatenka,kas dedasi tų vaikučių širdelėse doh.gif ,bet taip yra ir viskas.

Na, manau, kad tiesiog nėra tam patalpų, va ir visa didžioji problema.

Man gaila tų vaikučių, kurie nepateks. Vienas dalykas, kai tik į stojamuosius ateina, bet jei vaikas prieš tai pusę metų lankė, jam juk atrodo, kad kitaip ir būti negali, kad jis ir mokysis čia. doh.gif
Atsakyti