Sveikos mamos
ateina laikas, kai tenka labiau pradėti domėtis Klaipėdos mokyklomis,
kitais metais mano pupa keliaus į pirmą klasę ir ir
Labiau domintų mokyklos šiaurinėje miesto dalyje, centre.
Parašykit savo pamąstymus, pastebėjimus, reikia kaupti informaciją
Šiaurinėj miesto daly yra darželis mokykla "Varpelis". Ten yra tik 1-4 klasės. Toliau yra pagrindinė mokykla "Verdenė" - nuo 1 iki 8 klasės. labiau į centrą Vitės pagrindinė - nuo 1 iki 10 kl. Centre S.Dacho mokykla. Vis žada padaryti pagrindine bet dar vidurinė. Tiesa, dar yra privačios - "Universa Via" ir "Vaivorykštės tako" pagrindinės mokyklos. Atrodo visas išvardinau.
O apskritai tai pradinėse klasėse svarbu mokytoja o ne mokykla.
O apskritai tai pradinėse klasėse svarbu mokytoja o ne mokykla.
mokyklų išsidėstymą tai žinau, žinau, kad mokytoja svarbi, bet man svarbus ir pats mokyklos mikroklimatas, nes dirbu panašų darbą ir matau, kaip pačių pedagogų santykiai veikia vaikus
Man, asmeniškai, labiau priimtinos mokyklos, ne darželiai - mokyklos. manoji pradėjo porinti, kad ji nori eiti į tikrą mokyklą, o ne į darželį, kaip čia dabar iš darželio į darželį
Man, asmeniškai, labiau priimtinos mokyklos, ne darželiai - mokyklos. manoji pradėjo porinti, kad ji nori eiti į tikrą mokyklą, o ne į darželį, kaip čia dabar iš darželio į darželį
Manasis mokėsi "varpelyje" -darželyje. Paruošimą gavo labai gerą. Po to išėjo į "Verdenę". Ištvėrėm tik du metus. Vienas klasiokas manė, kad viskas turi vykti pagal jį. Dabar antra savaitė esame "Universa Via". Suprantu, kad mes išėjom dėl santykių, o po to dėl mokslo. bet manasis šiais metais buvo 5 išėjęs iš jų klasės, o paskritai kelintas iš "Verdenės" tai nežinau. Bet 5-os klasės buvo 7, 6-tos klasės liko 6, o dabar išėjo tikrai apie 10 jei ne daugiau, tai dar sumažės. Turiu pažįstamų kitose klasėse, tai irgi šiurpsta nuo mokymo. Bet mokytojų trūksta visose pagrindinėse mokyklose.
girdėjau, kad ,,Varpelyje" paruošimas geras, bet ten patekti gan sunkoka
privačiomis nesižaviu dėl kelių priežasčių: tam neturime tiek finansų, nėra tų mokyklų tęstinumo, o trečia žinau kelis atvejus, kai perėjo į valstybines mokyklas, ir buvo baisu vaikai prastai paruošti, esą didesnis bendravimas tėvams, nes jie moka, kiek tiesos
pradedu galvoti apie Vydūno mokyklą, gal kas turi kokių atsiliepimų? būtų įdomu žinoti, kaip ten reikalai klostosi?
privačiomis nesižaviu dėl kelių priežasčių: tam neturime tiek finansų, nėra tų mokyklų tęstinumo, o trečia žinau kelis atvejus, kai perėjo į valstybines mokyklas, ir buvo baisu vaikai prastai paruošti, esą didesnis bendravimas tėvams, nes jie moka, kiek tiesos
pradedu galvoti apie Vydūno mokyklą, gal kas turi kokių atsiliepimų? būtų įdomu žinoti, kaip ten reikalai klostosi?
Turiu minčių ir čia Labai daug pažystamų ten mokosi. tikrai geri atsiliepimai. gal mažiau žinau apie paruošimą, bet atmosfera tikrai gera. Tik reikia laikyti stojamąjį egzaminą. Jie bent anksčiau organizuodavo tokią mokyklolę penktadieniais, atseit žiūrėdavo kurie tinka. Bet viskas yra padaroma
O dėl privačios, tai aš buvau tos pačios nuomonės, nes pati esu mokytoja ir esu susidūrusi su mokiniais iš privačių, bet ne iš "Universos". Dabar kai manasis nuėjo nuomonę pakeičiau, nes krūvis tai olia lia koks ir paruošimas tikrai geras. Surinkti geri mokytojai.
Nežinau kaip būtų jei būtų ėjęs nuo 1 klasės, gal būtų sunku nuėjus į didelę mokyklą. O dėl tęstinumo, tai gimnazija planuose, o manau, kad po 8 klasės tikrai pateks į tokią gimnaziją, kokią norės (jei mokysis žinoma)
O dėl privačios, tai aš buvau tos pačios nuomonės, nes pati esu mokytoja ir esu susidūrusi su mokiniais iš privačių, bet ne iš "Universos". Dabar kai manasis nuėjo nuomonę pakeičiau, nes krūvis tai olia lia koks ir paruošimas tikrai geras. Surinkti geri mokytojai.
Nežinau kaip būtų jei būtų ėjęs nuo 1 klasės, gal būtų sunku nuėjus į didelę mokyklą. O dėl tęstinumo, tai gimnazija planuose, o manau, kad po 8 klasės tikrai pateks į tokią gimnaziją, kokią norės (jei mokysis žinoma)
Tos nuomonės apie privačias ką esu girdėjusi, gan senos, matomai, dabar viskas pasikeitė.
Apie Vydūno tas penktadienines esu girdėjusi, skambinausi, tai sakė po naujų prasidės tos paruošiamos pamokos. Tai manoji laaabai laukia, labai nori eiti, o kaip bus žiūrėsim. Bijau, kad tas noras nedingtų, kol reiks į mokyklą eiti.
Apie Vydūno tas penktadienines esu girdėjusi, skambinausi, tai sakė po naujų prasidės tos paruošiamos pamokos. Tai manoji laaabai laukia, labai nori eiti, o kaip bus žiūrėsim. Bijau, kad tas noras nedingtų, kol reiks į mokyklą eiti.
QUOTE(skriba @ 2007 11 15, 22:34)
Tos nuomonės apie privačias ką esu girdėjusi, gan senos, matomai, dabar viskas pasikeitė.
Nedings, ten labai fainai daug mokytojų pažystu. Savąją irgi žadu ten leisti (jei niekas nepasikeis, dar daug laiko)
QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 21:11)
privačiomis nesižaviu dėl kelių priežasčių:
Nesižaviu ir aš taip pat ir mokyklom darželiais ir pradinėm nepritariu Dukrytei 4 metukai jau nusižiūrėjus turiu 3 mokyklas bet pagalvojimui laiko dar turim
QUOTE(skriba @ 2007 11 14, 20:11)
Maniškis Vydūne mokosi dar nė sekundės nepasigailėjau O praeitoj temoj daaaug šnekėjom apie visas tas mokyklas Daug geros info palikom O į Verdenę mano vaikai kojų nekels tfu tfu tfu kad neprisikalbėt
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2007 11 16, 20:17)
Nedings, ten labai fainai daug mokytojų pažystu. Savąją irgi žadu ten leisti (jei niekas nepasikeis, dar daug laiko)
daivajazz, tai mūsiškės gal klasiokės bus pakliūtų pas mano didžiojo mokytoją (aišku jei dailę pasirinks)
QUOTE(Slapux @ 2007 11 18, 04:00)
Maniškis Vydūne mokosi dar nė sekundės nepasigailėjau O praeitoj temoj daaaug šnekėjom apie visas tas mokyklas Daug geros info palikom O į Verdenę mano vaikai kojų nekels tfu tfu tfu kad neprisikalbėt
Papildyta:
daivajazz, tai mūsiškės gal klasiokės bus pakliūtų pas mano didžiojo mokytoją (aišku jei dailę pasirinks)
Papildyta:
O kuri didžiojo mokytoja Elona ar Dalia? Gal ir būsim klasiokės
O dėl privačių tai pasikartosiu, kai mums gavosi tokia situacija ir teko išbandyt privačią kardinaliai pakeičiau nuomonę. Bet tik apie šitą mokyklą. Nes esu tiesiogiai susidūrusi su vaikai iš kitų privačių, tai tikrai košmaras ir ten nevesčiau
QUOTE(daivajazz @ 2007 11 18, 16:42)
O kuri didžiojo mokytoja Elona ar Dalia? Gal ir būsim klasiokės
O dėl privačių tai pasikartosiu, kai mums gavosi tokia situacija ir teko išbandyt privačią kardinaliai pakeičiau nuomonę. Bet tik apie šitą mokyklą. Nes esu tiesiogiai susidūrusi su vaikai iš kitų privačių, tai tikrai košmaras ir ten nevesčiau
Elona
O kodėl į privačią išvedei?