Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas nutikimas

QUOTE(lietutis @ 2007 12 11, 20:39)
Kycia, tu fantastiska 4u.gif

Lingulingu, o kaip skaidoma 09:09 i 9?
arba 21:12 - 21; 211; 112?
arba tas pats 12:12 ir reiskia 12 ar 12; 121; 212?

Taip.Tu perpratai esme.Jei tai 12:12 ziurek tik 12.Jei tai 2112 tada skaidosi kaip tu ir parasiusi.
Mano prasymu Kycia atkele medziaga is svetaineles,

kur versta is knygeles - velgi - nuoroda buvo ideta pradzioje - Doreen Virtue "Angelu skaicia" arba dar galima versti Angelu zinutes skaiciais.Ji sia informacija gavo per Atlantida ir susisteminusi sudejo i rinkinuka.Asmeniskai mano pacios skaiciai susivede per paskutinius du metus i mano gimimo metus
Kada nepaziureciau i laikrodi tai nutinka pamatyti 19:57, dar kartais 19:47 o tai reikstu, jog visa ko siekiau ir ties kuo dirbau, pagaliau dave rezultatus...atejo laikas atsikvepti smile.gif Mane tai labai guodzia smile.gif

Moterytes, kurios lankosi svetaineleje zino kaip labai si informacija palaiko ir padeda islikti tikejime ir neprarasti vilties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 11 gruodžio 2007 - 22:56
Dedelis ir nuosirdus dekui uz skaiciu reiksmes... Tikrai manau, kad tai turi kur kas gilesne prasme, nei atrodo is pradziu...
Atsakyti
QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 12 11, 23:56)
Dedelis ir nuosirdus dekui uz skaiciu reiksmes... Tikrai manau, kad tai turi kur kas gilesne prasme, nei atrodo is pradziu...

Visada prasom.

Padekokim Kyciai uz kopinima ir peistinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 12, 00:18)
Visada prasom.

Padekokim Kyciai uz kopinima ir peistinima  4u.gif

na jau nereikia manes taip nuvertinti, kazkas cia isverte ne viena skaiciu reiksme ir dar turejo laiko ir noro visas surankios issimeciusias ir sudelioti is eiles smile.gif blush2.gif tongue.gif dabar nukopinau tai, ka buvau surankiojus i viena vieta, bet rankiojimas nebuvo vien tik - copy paste ir done lotuliukas.gif 4u.gif

Siaip norejau pasakyti, kad daugelis TAKELIO minciu man labai artimos thumbup.gif
Atsakyti
Nesureiksminu to, nes is tiesu esu pakankamai racionali tokiuose vertinimuose ir tik nebent intuityviai prisileidziu sau nesuvokiama informacija, daugiau turiu suvokti suvirskinti perleisti per save, antraip atmetu.

Lietuti, Vakar pyktelėjai, kad tau neatverčiu kortų iki galo, tiesa?Bet pati vėliau parašei, kad tau priimtinesnė racionali informacija. Tokiuose žaidimuose racionalumo maža. Arba šoki į traukinį visiškai pasitikėdama, arba lauki enciklopedinio tikslumo, arba nekreipi dėmesio ir viską neigi, tiesa? Tikslumo nebus, nes čia ne racionalaus proto sritis. Niekas kitas nepasakys, ką tau tai reiškia, nes tie skaičiai rodomi tau ir tik tau, visa kita informacija yra tik krypties nuoroda g.gif Todėl pasakysiu paprastai- jei tikrai tiki, kad tau kažką nori pasakyti, paprasčiausiai imk ir paklausk TO, KAS nori tau pasakyti mirksiukas.gif . Elementaru, drauge Vatsonai biggrin.gif Tik turėk kantrybės, jei jau ieškai nuoširdžiai. Aš manau, kad tai nuoroda į vidinės kokybės pokyčius.
Atsakyti
LinguLingu, dabar kai parasiau,supratau, kodel tu taip parasei, kokiu tikslu, ir jau zinau, ka atsakysi... biggrin.gif ot pasislepusi kokia smile.gif nieko, as dar mokausi, jau atpazinau situacija, o tai geras zenklas wink.gif
Atsakyti
As visada tavimi tikejau smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios pasidalino informacija ir nuorodomis 4u.gif
Kyciai ypatingas, didelis AČIŪ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 12 12, 20:21)
Ačiū visoms, kurios pasidalino informacija ir nuorodomis  4u.gif
Kyciai ypatingas, didelis AČIŪ  wub.gif

Ir aš dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 12 11, 20:39)

Lingulingu, o kaip skaidoma 09:09 i 9?
arba 21:12 - 21; 211; 112?
arba tas pats 12:12 ir reiskia 12 ar 12; 121; 212?

QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 11, 23:54)
Taip.Tu perpratai esme.Jei tai 12:12 ziurek tik 12.Jei tai 2112 tada skaidosi kaip tu ir parasiusi.

Sveikos, prašau pagalbos 4u.gif Susapnavau skaičių 1117, pagal jūsų duotus pavyzdžius supratau, kad turėčiau jį išskaidyti taip - 1, 11, 117 ?
Bet tarp paminėtų skaičių - 117 - nėra...
Padėkit susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
Primena nemokamą informacijos numerį 117. Skambink ten, gal paaiškins lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, Barsukėle, jau raminkis, nes tuoj tavo postus reiks skaityt, sėdint ant klozeto lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti