Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas nutikimas

Aciu, lietutis , uz nuoroda. Deja, ne kas man su anglu..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2007 12 04, 23:37)
Aciu, lietutis , uz nuoroda. Deja, ne kas man su anglu..

O tai tu ja is viso buvai atsivertus biggrin.gif
Ten viskas lietuviskai smile.gif

Siandien kazkuo ypatinga diena 07:07 , 08: 08, 13:31 ...
einu gert kavos...
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 12 07, 14:33)

Siandien kazkuo ypatinga diena 07:07 ,  08: 08, 13:31 ...
einu gert kavos...

Tikrai ipatinga, nes skaiciai ganetinai "auksti" ir tai rodo, jog esi ten kur ir turi buti, darai tai, ka turi daryti ir visata nori tave palaikyti ir sustirpitni tavaji tikejima i tai,. kas esi ir kur eini.Daugiau apie tai yra sapnu svetaineleje.Adresas yra mano profaile
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 12 07, 14:33)

Blogai gal issireiskiau, taip atsiverciau tavo nuoroda ir viska perskaiciau smile.gif
Kad nesuprantu, rasiau apie Lingulingu nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 07, 13:42)
Tikrai ipatinga, nes skaiciai ganetinai "auksti" ir tai rodo, jog esi ten kur ir turi buti, darai tai, ka turi daryti ir visata nori tave palaikyti ir sustirpitni tavaji tikejima i tai,. kas esi ir kur eini.Daugiau apie tai yra sapnu svetaineleje.Adresas yra mano profaile

Siaip malonus tavo zodziai, nes tai yra del ko labiausiai ir dazniausiai abejoju - ar esu ten, kur turiu buti, bent jau siuo metu ypatingai.
Aciu uz pasisakyma 4u.gif

QUOTE(Izolda @ 2007 12 07, 14:19)
Blogai gal issireiskiau, taip atsiverciau tavo nuoroda ir viska perskaiciau  smile.gif
Kad nesuprantu, rasiau apie Lingulingu nuoroda.

Na kai dar syki perskaiciau irgi taip pamasciau. Svarbiausia gavai info, arne mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms, kurios mato skaicius smile.gif
Pas mane paskutiniu metu tai jau tikrai mistiska, kada bepazvelgsiu i laikrodi tada matau skaiciu kombinacijas...kazkaip seniau dazniausiai budavo 11:11 ir 22:22, o dabar tai pasipyle skaiciu gausa...07:07, 09:09, 13:13, 15:15, 03:33...zodziu nebezinau nei ka galvoti...ar cia man reikia sunerimti, ar cia geras zenklas....
Atsakyti
ar cia man reikia sunerimti, ar cia geras zenklas....

man tai buvo geras ženklas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 11, 10:07)
man tai buvo geras ženklas tongue.gif

Pasidalink 4u.gif
Atsakyti
Tylios kiaulės gilias šaknis knisa smile.gif
Žinau, kad šiame forume yra žmonių, tiesiogiai dirbančių su tuo.Pagarba, palaikau, pritariu, linkiu dar platesnių Vartų mirksiukas.gif
Daugiau nė žodžio, kas norės, patys papasakos tongue.gif
Atsakyti
nu eilini syki nieko nesupratau blink.gif
tikrai, kad mistinis skyrelis.
Tai kas, barsukele, apie tavo potyrius uz tave papasakoti gali?
Atsakyti
tai kad ta barsukėlė tiek pripasakojus čia, šiame forume, kad net per daug smile.gif
Aš rašiau ta prasme, kad tie žmonės, kurie dirba su tomis energijomis, tie ir papasakos jei norės, aš nedirbu su tuo.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 11, 11:57)
tai kad ta barsukėlė tiek pripasakojus čia, šiame forume, kad net per daug smile.gif
Aš rašiau ta prasme, kad tie žmonės, kurie dirba su tomis energijomis, tie ir papasakos jei norės, aš nedirbu su tuo.

Supratau.

Bet pati matai kokia tų, kurie dirba su tomis energijomis, skurdi informacija smile.gif
Galetum tiesiog pasidalinti savo patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti