QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 21:54)
sveikos mamos
situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku- tai sapnuoju, tai isijungiu TV butent tada kai rodo ar pasakoja ant vilku. taip pat lapkricio 1 diena kapinese nusterau, kai supratau kad matau vilko atvaizda- zvakes sviesa ant antkapio suformavo butent vilko galva. aiskiai tuo momentu supratau, kad tai vilkas.
turiu pripazinti, kad vilkas musu gimineje, ko gero, yra totemu. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo. antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama. gal zinote, ka tai galetu reiskti?
be to, jau kokius metus vis pataikau ant skaiciu 11:11. kartais reciau (karta du i savaite), pastarasias dvi savaites po 2-3 kartus i diena. laikrodziai, zinutes siustos butent tuo laiku, skaiciai ant viesojo transporto. sako, kad tai reiskia, jog esu ne viena.
buciau dekinga, jei padetumete suprasti zenklus
Esi nepaprasto jautrumo zmogus...
Vilko simbolis metafizikoje rodo jog esi ismintinga, supratinga, isdidi, galinga, galinti, grazi vidiniu groziu.Bet - neziurint visu siu savybiu, megsti vienatve ir ja renkiesi samoningai...na ir panasiai, jei ziuretume is vilko simbolikos puses.Jei ziureti is gyvenimiskos situacijos ir padeties, noriu paklausti ar skaiciusi knyga "BEGANTI SU VILKAIS"... jei ne , tai paskaitytk, gal ten rasi atsakus, nes is viso to ka parasiusi, man persai mintis, jog esi begalinio sviesumo zmogus, ka taip pat patvirtina skaiciai, kurie kartojasi.Jei atkreipsi demesi, tai pastebesi jog kartojasi ne tik vienetukai.Pradesi pastebeti ir kitas skaiciu besikartojancias kombinacijas.Pasieskok , SM turetu buti tema apie besikartojancius skaicius.Jei skaitai angliskai, tai ivesk i google skaicius 11:11 ir ismes daug informacijos apie tai.Tai siejama su virsmu, kuris vyksta dabar musu palnetoje.Tai zinutes, kurias mums siuncia Angelai.Yra daugiau info apie tai pas mus svetaineje, kurios adresa gali rasti mano profaile...uzsuk, lauksim :4u