Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas nutikimas

sveikos mamos

situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku- tai sapnuoju, tai isijungiu TV butent tada kai rodo ar pasakoja ant vilku. taip pat lapkricio 1 diena kapinese nusterau, kai supratau kad matau vilko atvaizda- zvakes sviesa ant antkapio suformavo butent vilko galva. aiskiai tuo momentu supratau, kad tai vilkas.
turiu pripazinti, kad vilkas musu gimineje, ko gero, yra totemu. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo. antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama. gal zinote, ka tai galetu reiskti?

be to, jau kokius metus vis pataikau ant skaiciu 11:11. kartais reciau (karta du i savaite), pastarasias dvi savaites po 2-3 kartus i diena. laikrodziai, zinutes siustos butent tuo laiku, skaiciai ant viesojo transporto. sako, kad tai reiskia, jog esu ne viena.

buciau dekinga, jei padetumete suprasti zenklus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 21:54)
sveikos mamos

situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku- tai sapnuoju, tai isijungiu TV butent tada kai rodo ar pasakoja ant vilku. taip pat lapkricio 1 diena kapinese nusterau, kai supratau kad matau vilko atvaizda- zvakes sviesa ant antkapio suformavo butent vilko galva. aiskiai tuo momentu supratau, kad tai vilkas.
turiu pripazinti, kad vilkas musu gimineje, ko gero, yra totemu. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo. antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama.  gal zinote, ka tai galetu reiskti?

be to, jau kokius metus vis pataikau ant skaiciu 11:11. kartais reciau (karta du i savaite), pastarasias dvi savaites po 2-3 kartus i diena. laikrodziai, zinutes siustos butent tuo laiku, skaiciai ant viesojo transporto. sako, kad tai reiskia, jog esu ne viena.
buciau dekinga, jei padetumete suprasti zenklus  unsure.gif

Esi nepaprasto jautrumo zmogus...
Vilko simbolis metafizikoje rodo jog esi ismintinga, supratinga, isdidi, galinga, galinti, grazi vidiniu groziu.Bet - neziurint visu siu savybiu, megsti vienatve ir ja renkiesi samoningai...na ir panasiai, jei ziuretume is vilko simbolikos puses.Jei ziureti is gyvenimiskos situacijos ir padeties, noriu paklausti ar skaiciusi knyga "BEGANTI SU VILKAIS"... jei ne , tai paskaitytk, gal ten rasi atsakus, nes is viso to ka parasiusi, man persai mintis, jog esi begalinio sviesumo zmogus, ka taip pat patvirtina skaiciai, kurie kartojasi.Jei atkreipsi demesi, tai pastebesi jog kartojasi ne tik vienetukai.Pradesi pastebeti ir kitas skaiciu besikartojancias kombinacijas.Pasieskok , SM turetu buti tema apie besikartojancius skaicius.Jei skaitai angliskai, tai ivesk i google skaicius 11:11 ir ismes daug informacijos apie tai.Tai siejama su virsmu, kuris vyksta dabar musu palnetoje.Tai zinutes, kurias mums siuncia Angelai.Yra daugiau info apie tai pas mus svetaineje, kurios adresa gali rasti mano profaile...uzsuk, lauksim :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 13 lapkričio 2007 - 05:19
QUOTE(LinguLingu @ 2007 11 13, 06:18)
Esi nepaprasto jautrumo zmogus...
Vilko simbolis metafizikoje rodo  jog esi ismintinga, supratinga, isdidi, galinga, galinti, grazi vidiniu groziu.Bet - neziurint visu siu savybiu, megsti vienatve ir ja renkiesi samoningai...na ir panasiai, jei ziuretume is vilko simbolikos puses.Jei ziureti is gyvenimiskos situacijos ir padeties, noriu paklausti ar skaiciusi knyga "BEGANTI SU VILKAIS"... jei ne , tai paskaitytk, gal ten rasi atsakus, nes is viso to ka parasiusi, man persai mintis, jog esi begalinio sviesumo zmogus, ka taip pat patvirtina skaiciai, kurie kartojasi.Jei atkreipsi demesi, tai pastebesi jog kartojasi ne tik vienetukai.Pradesi pastebeti ir kitas skaiciu besikartojancias kombinacijas.Pasieskok , SM turetu buti tema apie besikartojancius skaicius.Jei skaitai angliskai, tai ivesk i google skaicius 11:11 ir ismes daug informacijos apie tai.Tai siejama su virsmu, kuris vyksta dabar musu palnetoje.Tai zinutes, kurias mums siuncia Angelai.Yra daugiau info apie tai pas mus svetaineje, kurios adresa gali rasti mano profaile...uzsuk, lauksim  :4u

aciu labai smile.gif
dabar kai pasakei, tai prisimenu, kad kartais pasitaiko 22:22 ir 23:23. butinai perskaitysiu knyga Beganti su vilkais. be to, ketinu nueiti i filma, kuris rodomas dabar kine- irgi kazkas su vilkais susije. vis manau, kad mane kazkas nukreipia. ir turiu surasti kazka- gal atsakyma i rupimus klausimus.

dar grisiu cia:)
Atsakyti
nu aš tai manau kad ištekėsi už futbolisto (11:11) kokio iš "vilkų komandos. Pažiūrėk: http://www.onewolfsoccer.com/ ispanukai juk gražūs vyrai, o dar futbolistai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2007 11 13, 13:22)
nu aš tai manau kad ištekėsi už futbolisto (11:11) kokio iš "vilkų komandos. Pažiūrėk: http://www.onewolfsoccer.com/ ispanukai juk gražūs vyrai, o dar futbolistai wub.gif

thumbup.gif gerai pasakyta
Atsakyti

Tik prieš tai neužmiršk nuvažiuot ir susipažint su futbolininku.Gal į kokias avaržybas akį pamerk . Gerai. Viena smulkmena. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, as irgi labai labai daznai matau skaiciu kombinacija 11:11, o vakarais 22:22, dazniau buna 11:11. Apie sita savo matyma jau esu daug kam kalbejus, bet ka galetu reiksti nezinau...noreciau rasti daugiau info apie skaicius, reiks pasidometi..., o jei ka suzinosi parasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 11 13, 16:01)
Labas, as irgi labai labai daznai matau skaiciu kombinacija 11:11, o vakarais 22:22, dazniau buna 11:11. Apie sita savo matyma jau esu daug kam kalbejus, bet ka galetu reiksti nezinau...noreciau rasti daugiau info apie skaicius, reiks pasidometi..., o jei ka suzinosi parasyk  4u.gif

gerai, kooperuosime smile.gif
jei as ka suzinosiu, tau pranesu, jei tu- tai man
Atsakyti
QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 11 13, 17:01)
Labas, as irgi labai labai daznai matau skaiciu kombinacija 11:11, o vakarais 22:22, dazniau buna 11:11. Apie sita savo matyma jau esu daug kam kalbejus, bet ka galetu reiksti nezinau...noreciau rasti daugiau info apie skaicius, reiks pasidometi..., o jei ka suzinosi parasyk  4u.gif

o tu garantuotas kad ten ne skaitmeninis laikrodis, kuris fiksuoja 24 valandas???
Atsakyti
Čia jau dėsnis,o ne vienetiniai atvejai.Manau,greit žiniasklaida apie tai rašys. g.gif Buvo laiko tarpas,kai nuosirdžiai nustebdavau,laikrodyje neradusi 11, 12, 22,33,ir panašiai.
Atsakyti
http://www.1111angels.com/

Doreen Virtue "ANGEL NUMBERS"

Jos pranesimu apie besikartojancius skaicius galima klausytis adresu

www.hayhouseradio.com

Dar cia gausu informacijos -

http://www.crystalinks.com/11.11.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 14 lapkričio 2007 - 04:25
QUOTE(barsukele @ 2007 11 14, 00:45)
Čia jau dėsnis,o ne vienetiniai atvejai.Manau,greit žiniasklaida apie tai rašys. g.gif  Buvo laiko tarpas,kai nuosirdžiai nustebdavau,laikrodyje neradusi 11, 12, 22,33,ir panašiai.

lotuliukas.gif o koks turi būti laikrodis kad rodytų 33:33 ? laugh.gif
Atsakyti