Įkraunama...
Įkraunama...

Migdukai

QUOTE(Mududu @ 2007 11 15, 14:55)
Mano mažę irgi tik blaškydavo šitie migdukai doh.gif Gal 3 skirtingus turėjom ir vis tas pats. Nors mano suaugus sesuo, vos išgirdus vieno muzikėlę, per 10 min. nulūždavo biggrin.gif

neblogas migdukas, jei net suaugusi zmogu uzliuliuoja thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų toks migdukas:
user posted image
Maniškiui jis labai tinka ir patinka... visada užmiega į jį bežiūrėdamas...bet esu girdėjusi, kad kitus vaikučius jis kaip tik blaško...čia nuo vaiko priklauso...
Atsakyti
Na musu draugu migdukas ciki, bet mes nusipirkom migduka tai po dvieju vakar batareika nuseda o dedasi storos jos brangios tai matau toki minusa jei vaika pripratinsim su migduku uzmigti - labai prabangus uzmigimas nusisviecia g.gif
Atsakyti
mum mygdukai vietoi zaislo,visiskai neveikia miegojimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 28, 13:13)
mum mygdukai vietoi zaislo,visiskai neveikia miegojimui doh.gif

gal kad mazi dar labai esat blush2.gif

Maniskei tik dabar pradejo migdukai pasiteisint kaip uzmigimo priemone - nes veikla jame pagal ja jau pernelyg primityvi - o maziukei tik ir rupedavo pakrapstyt, paziuret is kur ti tos sviesytes sklinda, kas ti groja ir kodel doh.gif

Atsakyti
mes uzmiegam su wub.gif , turim migduka TOMY drugeli thumbup.gif groja po 5 min,jei vaikas nori dar paklaustyti tai pati isijungia, istiesdama rankyte, papildomai pastaciau fp karusele, nes tik dabar vaikai mato, kad ten virsuj kazkas sukasi, ir su pulteliu reguliuoja, kokia muzikyte patinka,tai nuluzta beklausydama 3 karta nuspaudus.O jei pultelio neturi, tai tik pasibaigus saukia DAR. ir ijungus vaikas uzmiega.
Atsakyti
maniškiui nepadeda nei migdukas, nei karuselė ohmy.gif
Atsakyti
Mano patirtis rodo, kad migdukas ne tik kad nepadeda užmigti, o dar labiau trukdo, blaško
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 15, 21:33)
Mano patirtis rodo, kad migdukas ne tik kad nepadeda užmigti, o dar labiau trukdo, blaško

drinks_cheers.gif
Mano dukrytei tik rami aplinka padeda uzmigti. O jei kas nors salia groja, zybsi ar siaip garsus leidzia, tada "sudie miegeli". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 15, 21:33)

Na mums taip pat migdukas užmigti nepadėdavo, o tik trukdydavo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 31, 13:16)
Toys „R“ us migdukas. Tik 25 Lt (mokėjom 50lt)

keli režimai: garsesnis, tylesnis
švieselė įsijungia/išsijungia
galima nustatyti, kad pradėtų groti nuo vaiko riksmo
ant lubų rodomi spalvoti gyvūnėlių vaizdai, juda pagal muziką  thumbup.gif labai gražu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dovanų gultukas į vonią ar vonelę
user posted image va toks, tik baltos spalvos  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(banginukas @ 2008 02 09, 01:12)
Mes turim FP pastatoma naktine lempute, kuri turi projektoriu su trim kasetem ir tris muzikeles. Sunui nebuvo nei menesio, kai gavom ja dovanu. Tada galvojau, kad galejo ir ka protingiau sugalvoti. Bet... klydau. Nuo pat pirmu dienu iki dabar (o mums jau beveik metai) ji mums puikiai tarnauja. Projektoriu naudojam labai retai, bet muzikeles super smile.gif Maniskis jei nenori miego, tai guldomas i lovyte dar bando priesintis, bet tik ijungiu muzikele ir jam jau aisku, kad nieko nebus ir teks miegoti. Kai buvo mazesnis, tai ir pats paskui muzikele pasiliuliuodavo ir taip uzmigdavo betraukdamas daineles kartu su naktine lempa smile.gif O dienos metu megsta paspaudineti knopkutes-tarnauja ir kaip zaislas. Trumpiau tariant, musiskis puikiai uzmiega prie sios naktines lemputes ir ji mums tarnauja puikiai (nors pradzioje mama buvo nusiteikus pries sio daikto efektyvu naudojima).

pritariu siai mamytei, nes pagal aprasyma mes ir toki pati migduka turime, jis mus labai gelbedavo, nuo pat pirmuju dienikiu, pries miega padedavome apacioj prie loveles,paspausdavome dainele kokia ir vaikas uzmigdavo, o kai paaugo projektorius ji domino, o dabar kai jis jau 1,5metuku tai pazaizdzia kartais paspaudinedamas knopkytes 4u.gif
Atsakyti