Įkraunama...
Įkraunama...

Migdukai

QUOTE(Mazulius @ 2007 11 12, 17:53)
Sveikos,
mums sunkiai sekasi užmigti  blink.gif Įdomi būtų mamų patirtis, ar tikrai su migduku įmanoma palengvinti šį procesą  g.gif Kokie migdukai geriausi, muzikėlės maloniausios ir t.t.

Turim lovytej minksta zvaigzdute - migduka. Migdant uztrauki virvele, kelis kartus, sugroja lopsine.., nereikia ir salia buti smile.gif Maziukas ramiai uzmiega.
Atsakyti
taip,ir mano vaikui migdukas padėdavo užmigti
Atsakyti
,ums labai padeda, be jo būtų sunkoka.
Atsakyti
mums irgi thumbup.gif daikciukas, dar dabar naudojam
Atsakyti
Mums irgi buvo nepamainomas ramintojas ir užsiėmimas vaikučiui kartu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mums migdukas padėdavo apsiraminti. Klausydavom jo po kelis kartus, labai patikdavo švieselė. Tikrai vaikutį veikdavo raminančiai. Užmigdavo vyresnioji, bet ne mažoji. Naudojom iki 7 mėn, nes po to išmoko išjungti.
Atsakyti
Nezinau, nepatinka manajam migdukas, stovi padetas ir tiek, kiek bandziau tai jam vienodai, jam geriausia pasisupti pries miega, arba pas mane ant ranku ax.gif
Atsakyti
Mum visai neadejo nei migdukas, nei karusele, nei tie miego draugai biggrin.gif
Atsakyti
Pradžioje turėjome TOMY migduką, laaabai rami muzikėlė ir gana ilgai grodavo, vieno prisukimo pakakdavo užmgti, na o paskui nupirkom FP migduką kur guli meškutis ant pagalvėlės galvą padėjęs ir paršiuką apsikabinęs, tai neišsiskiria, pati įsijugia ir guli, o man tos muzikėlės tokios be ryšio, bet maniškei veikia stebuklingai
Atsakyti
Turėjom migduką, bet jis mums buvo visai nereikalingas schmoll.gif nepatiko jis mano dukrytei visai, o man toks gražus ir fainas atrodė ax.gif
Atsakyti
Mesturime migduka, kuris mergaite migdo jau seniai...Paprasta TOMY zvaigzdute su projektoriumi...tinka viskas idealiai...manau jei butu daugiau "pribumbasu" tai blaskytu...
Atsakyti
Mes irgi turejom, bet paskui sugedo ir dabar galvoju ar verta dar pirkti migduka, kai vaikui tuoj 1 metukai... ax.gif
Atsakyti