Mes irgi turejom migduka FP, bet mano sunui jis nepadedavo uzmigti
Mano suneliui tas migdukas buvo/yra idomus gal 1-2min. o poto vel savo arba eina sienom, arba zyzia jau 100k geriau koks meskutis, ar medziaginis migdukas, myluoja, glosto - nurimsta ir uzmiega
maniskiui tai tikrai padedavo, tik nusibodo elementus keisti
mes turejom playgroo nykstuka migduka, bet ne migdymui. jai neveikdavo tokie, labiau zaidimui. o dar turi teletabi miegojimui. na sita pasiguldo salia, pasiklauso muzikeles ir tiek
Mums labai padeda, neisivaizduoju kaip be jo uzmigtu, nes jei po 10 min ji dar nemiega ir pasibaigia migduko skambejimo laikas, atsistoja, pati isijungia,kad vel grotu ir atsigula miegoti ir taip tiek kartu kol uzmiega. dazniausiai 1-2 kartus
Mums FP migdukas visai nepatiko. Tomy miego teletabis taip pat. Bet Tomy migdukas su spalvotais piešinukais su meškiuku buvo super Dar ir dabar vis prisimenam, nors mums jau 3.
vienintelis migdukas - mamos rankos. dabar jau miegdau lovelej, bet vistiek turiu duot ranka. jokie zaislai, muzikeles, svieseles, niekas nepadeda. viskas lekia per krasta ir tik mamos ranka tenkina
Mamos, gal zinote ar yra toks migdukas, kuris grotu 30 min.?
Anksciau suneliui nereikejo nieko, tiksliau kai jau noredavo uzmigti tai ir miegodavo, galedavai supuoti valanda - dvi ir nieko, o kai suejo 1 m. 3 men. vel isbandziau karusele ir jam tai padejo uzmigti, tiksliau man nebereikejo naktimis dainuoti lopsiniu ir jis greiciau uzmigdavo nuo karuseles garsu. Bet dabar noreciau kazko uzkabinamo ant lovytes o ne ant spirntos rankeneles, kad nenutemptu
Anksciau suneliui nereikejo nieko, tiksliau kai jau noredavo uzmigti tai ir miegodavo, galedavai supuoti valanda - dvi ir nieko, o kai suejo 1 m. 3 men. vel isbandziau karusele ir jam tai padejo uzmigti, tiksliau man nebereikejo naktimis dainuoti lopsiniu ir jis greiciau uzmigdavo nuo karuseles garsu. Bet dabar noreciau kazko uzkabinamo ant lovytes o ne ant spirntos rankeneles, kad nenutemptu
Yra Cloud-B vezliukai, ten muzikele berods 45 minutes skamba