Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 05, 02:36)
Ka reiskia,,dinaminiai puslapiai[IMG] zymese neleidziami,,?

paskaitykit temą , a...

http://www.supermama...howtopic=248919

http://www.supermama...?...48919&st=12
Papildyta:
QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 05, 03:43)
Nieko nesigauna.Isikelia i zinute tik adress.

gal keli puslapio kuriame yra paveikslėlis, o ne konkretaus paveikslėlio "adresą" ar paveikslėlio "adresą" kopijuoji ne į IMG langiuką.

iš tostai.lt
user posted image

Geriau parodyk tai kas nesigauna, o tai čia gaunasi toks aklas patarinėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 05, 14:26)
Bandziau ir su albumu,bet nieko.Itariu,kad tai nera sudetinga ir as klaidzioju kaskur visai salia,bet kaska,matyt,darau ne taip.Man isideda tik paveikslelio adresas!!!!!!

Per koki internetini albuma bandei kelti?
Atsakyti
user posted imageuser posted imagebiggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 05 gegužės 2009 - 17:22
user posted image

įkėliau bigsmile.gif . Matyt ne iš visų puslapių leidžia tai padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 05 gegužės 2009 - 17:42
ten kažkokius neišresaizintus ar nesuresaizintus paveiksliukus kėlei. Pradžia negera, ne htttp://www...gale slashas ir t.t. Ten net per nuorodą vaizdo pamatyt neina smile.gif
Atsakyti
Bandziau kelt per albuma iPix,bet ne i supermamu kluba.
Papildyta:

Kai paspaudziu IMG,rodo,,Error!Privalote ivesti nuoroda,,.Kur,kaip,kad neatsidaro joks langelis IMG. schmoll.gif g.gif biggrin.gif Anyway,dekui uz bandymus padet(gal jums juokas ima lotuliukas.gif )!
Atsakyti
juokas ima nebent dėl to, kad net pirmo temos puslapio nepaskaitėte prieš užduodamas klausimus smile.gif

QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 06, 03:23)
Bandziau kelt per albuma  iPix,bet ne i supermamu kluba.
Papildyta:

Kai paspaudziu IMG,rodo,,Error!Privalote ivesti nuoroda,,.Kur,kaip,kad neatsidaro joks langelis IMG. schmoll.gif  g.gif  biggrin.gif Anyway,dekui uz bandymus padet(gal jums juokas ima lotuliukas.gif )!

QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 12, 13:46)
user posted image
Jei spaudžiant kodą img rašo: error,privalote įvesti nuorodą!, ką daryt skaityti čia ;

Atsakyti
Dabar bandau ikelt ka nors i foruma KLASE.LT,bet isikelia tik adresas nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(ramunas73 @ 2009 05 06, 13:34)
Dabar bandau ikelt ka nors i foruma KLASE.LT,bet isikelia tik adresas nuotraukos.

Čia atsakinėjama tik problemos, susijusios su mūsų forumu biggrin.gif
Atsakyti
turiu laaabai dideli klausima tokiai neispruselei kaip as biggrin.gif

ar norima paveiksliuka i SM galima ikelt tik is kurio nors albumo? ar imanoma ikelt ir is interneto? arba tarkim susiradau internete foto, issisaugojau ja ir noriu kelt i SM. imanoma? g.gif man cia zalias miskas blink.gif
Atsakyti
jokių problemų - galimi keli variantai:
1. išsisaugotą paveikslėlį įkeliate į internetinį albumą ir tada į SM (patikimiausias);
2. paveikslėlio nesaugote, o jo adresą (iš image properties) tiesiai įkeliate į SM (trūkumas ne visi paveikslėliai taip gali būti įkeliami);
3. kai kuriose SM temose leidžia kelti paveikslėlius tiesiai iš kompiuterio per Browse.
Atsakyti
kodel pas mane iswis nera prisegimo ,,BROWSE" ?zinau kad ne wisuose skelbimose yra leidziama,bet kur leidziama pwz vaikiskoi texnikoi,pas mane vistiek nera to browse,ir beja,kaip kiti idedada foto iskart i skelbima pvz baldai,tengi negalima per browse??paaiskinkit man neismanelei blush2.gif smile.gif
Atsakyti