Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Pradėti paskaitant pirmas žinutes šioje temoje. Arba kad ir virš jūsų žinutės esančias. Speciali nuoroda kelti tiesiai iš kompiuterio būna tik kai kuriuose skyreliuose. Yra sąrašas kuriuose. Kad ir nuorodoje virš. Ši tema apie kitokį ir kiekvienam prieinamą kėlimo būdą nepriklausomai nuo žinučių skaičiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 balandžio 2009 - 20:11
smile.gif+2009 04 16, 21:03-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 16, 21:03)
Pradėti paskaitant pirmas žinutes šioje temoje. Arba kad ir virš jūsų žinutės esančias. Speciali nuoroda kelti tiesiai iš kompiuterio būna tik kai kuriuose skyreliuose. Yra sąrašas kuriuose. Kad ir nuorodoje virš.  Ši tema apie kitokį ir kiekvienam prieinamą kėlimo būdą nepriklausomai nuo žinučių skaičiaus.

Radau kur keliasi is kompo nuotrauka,bet kai bandau ikelti viena nuotrauka ,raso bendras failu dydis virsija nustatyta vietos limita,kaip tada sumazinti ta faila ,kad galeciau ikelti savo nuotraukyte is kompo,ar tai vadinasi ,kad i si skyreli jau nebegaliu ikelti kol nebus istrintos kitu nuotraukos? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2009 04 17, 20:02)
Radau kur keliasi is kompo nuotrauka,bet kai bandau ikelti viena nuotrauka ,raso bendras failu dydis virsija nustatyta vietos limita,kaip tada sumazinti ta faila ,kad galeciau ikelti  savo nuotraukyte is kompo,ar tai vadinasi ,kad i si skyreli jau nebegaliu ikelti kol nebus istrintos kitu nuotraukos? schmoll.gif

Tai kad ši tema apie kėlimą per kodą img biggrin.gif Ieškokit kitos temos, apie kėlimą per browse wink.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti (nezinau, ar cia kreipiuosi) - kodel anksciau beveik visose temose galejau ikelti nuotraukas prisegdama jas, o siuo metu - leidzia tik kai kuriose (nuotrauku limito tikrai nevirsiju - tikrinau..>), o pvz. nei skelbimai, nei bendraaminciuose ar pan. to padaryt negaliu? g.gif 4u.gif BUCIAU DEKINGA UZ ATSAKYMA!
Atsakyti
O jūs skaitėt apie ką ši tema?

http://www.supermama...howtopic=101887

pažiūrėjus į moderatorės žinutės parašymo laiką nurodytoje temoje ir į jūsų pasijungimo datą neatrodo, kad nuo tada kai jūs pasijungėte kažkas labai radikaliai pasikeitė.

Padaryt galit visur - tokiu būdu apie kokį rašo šioje temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 balandžio 2009 - 17:31
Labas.Sugalvojau is interneto idet atviruka i viena foruma.Jau bandau antra diena,bet daugiausia ka pasiekiau tai,kad zinuteje matosi tik nuotraukos adresas,o ne pati nuotrauka.Gal kas smulkiai parasytu(zinksnis po zinksnio)kaip ikelt,nes pats vienas nesusidorosiu.Please!
Atsakyti
Jeigu trumpai - nukopijuojate paveikslėlio adresą (ant paveikslėlio su dešiniu pelės klavišu, pasirenkate properties ir nukopijuojate adresą), tuomet per IMG mygtuką įkeliate adresą į SM.
Svarbu:
- adresas turi baigtis .jpg, .gif ir pan.
- ne visi puslapiai leidžia kelti paveikslėlius.
Atsakyti
smile.gif+2009 04 07, 18:40-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 07, 18:40)
Reikia ne viso puslapio kur yra paveikslėlis, o tik paveikslėlio adresą (nuorodą) kelti į IMG (ne http://!!! langiuką):
1. spaudžiate dešinį klavišą ant nuotraukos
2. Renkatės properties (sąvybės)
3. Nusikopijuojat lentelėje esantį adress (URL)
4. Žinutės rašymo langely spaudžiat IMG langiuką
5. Į atsidariusią lentelę įkopinat nusikopijuotą adresą
6. spaudžiat OK
Viskas. Paveikslėlis žinutėje.Jei nieko nebenorit rašyti, galima ją skelbti.


Atsakyti
Rodos viska taip ir darydavau,bet nieko.Anyway,bandysiu dar,bet vistiek savo pasieksiu.Yra tokia svetaine TOSTAI.LT ir as is ten noriu i viena foruma ikelt atvirute,bet kolkas nieko gero.Aciu uz patarimus! thumbup.gif
Atsakyti
o galima as cia pabandysiu blush2.gif blush2.gif na bandau. nesigavo-parase DINAMINIAI PUSLAPIAI (IMG) ZYMESE NELEIDZIAMI. Ka cia reiskia??
Atsakyti
kaip aš ir sakiau, ne iš visų puslapių leidžia kelti paveikslėlius 4u.gif tuomet naudokitės internetiniu albumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo node: 05 gegužės 2009 - 06:50
Bandziau ir su albumu,bet nieko.Itariu,kad tai nera sudetinga ir as klaidzioju kaskur visai salia,bet kaska,matyt,darau ne taip.Man isideda tik paveikslelio adresas!!!!!!
Atsakyti