Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Nesuprantu kodėl taip sudėtingai viskas padaryta šitam forume? Kodėl nėra papraščiausio "prikabinti faila"?
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2009 02 16, 13:45)
Nesuprantu kodėl taip sudėtingai viskas padaryta šitam forume? Kodėl nėra papraščiausio "prikabinti faila"?

1. Tokią funkciją turi daug forumų, o šis forumas yra didžiulis, todėl leidimas kiekvienoje temoje "prikabinti failą" (kai kuriose temose yra) labai apkrautų serverį.
2. Tai nėra sudėtinga. Reikia tik šiek tiek kantrybės ir atidumo kol įkeli pirmą paveikslėlį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 15, 13:37)
juk prašo nespaminti  4u.gif

Tarp kitko bandymai mano galva ne visada yra SPAMas, nes kai žmogus kelia ir nesigauna, mokantys tai padaryti gali matyti kur padaryta klaida ir paaiškinti kodėl kažkas nesigauna. O ne bandyt abstrakčiai kažką "burti" į šūksnius "nesigauna" ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 16 vasario 2009 - 23:48
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 16, 23:48)
Tarp kitko bandymai mano galva ne visada yra SPAMas, nes kai žmogus kelia ir nesigauna, mokantys tai padaryti gali matyti kur padaryta klaida ir paaiškinti kodėl kažkas nesigauna. O ne bandyt abstrakčiai kažką "burti" į šūksnius "nesigauna" ir pan.

Kai kada SPAM'as rolleyes.gif Ypač kai eina kelios žinutės iš eilės vien paveiksliukai doh.gif Galima juk pirma sau pasibandyt ir, jei kas neišeina, tada klaust.
Atsakyti
Sveiki,

gal galite paaiskinti man, kodel bandant ikelti nuotrauka per fotki.com, ja ikelia siaubingai didele arba visiskai maziuka kvadratuka, kad neimanoma nieko iziureti. Darau viska lyg ir gerai, bet vaizdelis tai nekoks. Aciu
Atsakyti
Dudute

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 23, 11:01)
Ir as turiu ta pati klausimą. Kodėl skelbimų lentoje mano nuotrauka įsideda arba labai maža arba per didelė. Ką aš blogai padariau g.gif ? Nuotraukas sukėliau iš Fotki.com
Padėkit,noriu,kad normaliai matytusi mano vežimas help.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 23, 21:23)
Apie tai klauskit tam skirtoje temoje:

http://www.supermama...howtopic=391590

Atsakyti
ikeliau tris nuotraukas is karto - ir puslapis issitampe - dabar neturiu galimybes zinutes redaguoti nes viena karta redagavima jau panaudojau
ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 02 25, 12:57)
ikeliau tris nuotraukas is karto - ir puslapis issitampe - dabar neturiu galimybes zinutes redaguoti nes viena karta redagavima jau panaudojau
ka daryt?

Parašyk moderatorei to forumo,sutvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos skaitau skaitau ir nieko nesuprantu blink.gif noreciau paklaust kaip man padaryt kad ydejus skelbima matytusi mano foto kaip pas kitus kai atidarai zinute rodo nuotrauka o ne nuoroda blush2.gif padekit man veplai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 02 26, 09:37)
sveikos skaitau skaitau ir nieko nesuprantu blink.gif noreciau paklaust kaip man padaryt kad ydejus skelbima matytusi mano foto kaip pas kitus kai atidarai zinute rodo nuotrauka o ne nuoroda blush2.gif padekit man veplai 4u.gif

Pirmam šios temos psl. viskas labai aiškiai parašyta smile.gif
jei keliat iš photobucket.com užtenka nukopijuot trečią eilutę, kuri išlenda po nuotrauka, ir iškart klijuot SM ax.gif
Atsakyti
Va, nukopinu per properties foto adresiuka ir niekaip man jos neikelia, raso dinaminis puspalis,
nutrinu iki jpg, ir vistiek nesigauna

http://www.foto.lt/s...14933.JPG&w=800

Papildyta:
[IMG]http://www.foto.lt/showimage.php?f=14933.JPG
Atsakyti
būna tokių puslapių, kur neleidžia įkelti.
Tuomet reikia saugoti foto kompe, įkelti ją į internetinį albumą ir tik tada į SM.
Atsakyti
Padekite prasau ir man, as taip pat bandau ikelt nuotrauka, bet niekaip nepavyksta. kai paspaudziu ant foto Properties, ir uzeinu zinuteje ant IMG, raso : privalote ivesti nuoroda.... nors foto adresa as uzryskinu, ar kaip cia pasakyt
tai ka reiksia sis uzrasas?

aciu labai uz ats.
Atsakyti