Nebemaitinu vaiko, o pieno dar turiu, bandau pati po biškį nutraukinėt, bet gal yra kokių vaistų, kad pienas dingtų? nes jaučiuosi blogai sukasi galva, bijau uždegimo, gal galit truputį paaiškint, koks būna jų šalutinis poveikis, kaip jie įtakoja pieno nebesigaminimo procesą?
mano ginekologė sakė, kad reikia veržti krūtinę ir gerti vaistus, bet gal krūtinės veržti nebūtina, gal mano ginekologės metodas pasenęs..?
Šie vaistai mažina hormono prolaktino, kuris ir skatina pieno gamybą, išsiskyrimą. Kartais, geriant didelėmis dozėmis, pirmąsiai dienas jie sukelia pykinimą, bendrą silpnumą.Manau, kad Jums tokių dozių tikrai nereikės. Geriant šiuos vaistus, krūtinės veržti nereikia.
Vaistai parduodami tik su receptu.
Vaistai parduodami tik su receptu.
Laba diena,
Norėjau pasiteirauti, per kiek laiko atsistato krūtys po maitinimo. Jau mėnesį kaip nutraukiau maitinimą: bet dešiniąja krūtimi nutraukiau jau prieš 3 mėn., nes vaikas nelabai norėdavo iš jos valgyti, nes kairiosios liaukios geriau išsivysčiusios, tai savaime pienas deš. krūtyje baigiasi. Bet iš jos dar ir dabar paspaudus išsiskiria nedaug gelsvo vandeningo skysčio, ar tai normalu? Pas mamologą-onkologą buvau vasaros pradžioje (savo iniciatyva), nes nerimavau kad skiriasi krūtų dydis, tai pasakė, kad esu sveika ir jokių tyrimų nereikia -man 27.
Iš anksto dėkinga už atsakymą.
Norėjau pasiteirauti, per kiek laiko atsistato krūtys po maitinimo. Jau mėnesį kaip nutraukiau maitinimą: bet dešiniąja krūtimi nutraukiau jau prieš 3 mėn., nes vaikas nelabai norėdavo iš jos valgyti, nes kairiosios liaukios geriau išsivysčiusios, tai savaime pienas deš. krūtyje baigiasi. Bet iš jos dar ir dabar paspaudus išsiskiria nedaug gelsvo vandeningo skysčio, ar tai normalu? Pas mamologą-onkologą buvau vasaros pradžioje (savo iniciatyva), nes nerimavau kad skiriasi krūtų dydis, tai pasakė, kad esu sveika ir jokių tyrimų nereikia -man 27.
Iš anksto dėkinga už atsakymą.
Taip tai normalu. Kartais panašaus pobūdžio išskyrų gali būti apie pusmetį. Tik nereikia krūtų spaudyti.
Labadiena,
Aš laukiuosi 29 savaitėle. Visa krūtinė nusėta strijomis. Patys spenialiai labai sausi, atrodytu taip kaip butu kokiais šašiukais nusėti.Spenialus patrynus jie lupasi. Visą krūtinę kaip ir pilvelį tepu Sabamed aliejumi. Taip pat ir spenialius. bet niekas nesikeičia vis tas pats. Ar verta dėl to jaudintis. Gal reikėtų kokį kremuką nusipikrti specialiai spenialiams.
Ačių už atsakyma
Aš laukiuosi 29 savaitėle. Visa krūtinė nusėta strijomis. Patys spenialiai labai sausi, atrodytu taip kaip butu kokiais šašiukais nusėti.Spenialus patrynus jie lupasi. Visą krūtinę kaip ir pilvelį tepu Sabamed aliejumi. Taip pat ir spenialius. bet niekas nesikeičia vis tas pats. Ar verta dėl to jaudintis. Gal reikėtų kokį kremuką nusipikrti specialiai spenialiams.
Ačių už atsakyma
Prieš savaitę kol prasiseda mėnesinės labai pradeda skaudėti krūtinę ir pamausti pilvą. Žinau, kad tai vienas iš PMS požymių arba nėštumo požymių. Bet kartais būna, kad prieš mėnesines krūtinę tik truputį paskausta. Kodėl taip nevienodai būna? Ir kaip turėtų būti? Kokie tuo metu hormonai būna? Ar tai susiję su ovuliacijos buvimu ar nebuvimu?
Dėkui.
Dėkui.
nujunkau vaiką, todėl maitinu tik tada kai veržia krūtis, dabar jau tai išeina beveik kas dvi dienas, ar toks pienas, kuris krūtyje užsilaiko dvi-tris paras nekenkia vaikui? man mama užsiminė kad tai nebe pienas o kažkoks atžindis..
kiek laiko dar gali tęstis tas krūtų veržimas kol pienas baigsis?
kiek laiko dar gali tęstis tas krūtų veržimas kol pienas baigsis?
Pabandykite patepti tepalu, kuris skirtas sutrūkusiems speneliams po gimdymo, maitinant.
Nėra tiksliai žinoma, kodėl kiekvieną ciklą tokie pojūčiai gali būti skirtingi. Manoma, kad tai priklauso ne tik nuo lytinių hormonų (ypač progesterono), bet ir nuobendros organizmo neurohumoralinės būsenos, bei aplinkos faktorių. Tiesiogino ryšio tarp ovuliacijos ir PMS nenustatyta.
Toks pienas vaikui nekenkia, tačiau siūlyčiau Jums laktaciją nuslointi medikamentais.Juos išrašys Jūsų gydytoja.
Laba diena. Man ramybes neduoda mano krutine, kompleksuoju del jos. Jau paauglysteje viena krutis buvo mazesne uz kita,bet nalabai zymiai,mazesnes kruties spenelis visada isitraukdavo i vidu,o tos kitos tik kartais,dabar niekada.Gydytoja pasake po gimdymo susitvarkys. Pagimdziau,maitinau tik 2 men. visa maitinimo laika vargau su ta mazesne krutim ir speneliu,bet maitinau ir is jo. Nuo baigimo maitint jau praejo 5 menesiai,bet dabar labai aiskiai matosi,kad viena krutis labai mazesne uz kita,labai nejaukiai jauciuosi ir negana to vienos kruties spenelis normalus, o kitos vistiek isitraukia i vidu. Ar imanoma ka padaryti,kad ir tas spenelis neisitrauktu i vidu? Ar tai nera blogai itrauktas spenelis,kaip teko kazkur skaityti? Gal yra kokiu priemoniu ta speneli istraukti,kad pasidarytu normalus?Gal galite ka patarti? Aciu
Tai yra įgimta, ir jokiomis priemonėmis to nepakeisite. Nebent, gal padėtų plastinė operacija.