Norėčiau paklausti, mano dukrytei yra metukai ir 10 mėnesių ir jau norėčiau baigti maitinti, o pieno dar yra, jei ilgesnį laiką nepamaitinu tai labai daug tada jo būna. Gal jūs galite patarti kokių vaistų parduodamų be recepto, kad pienuko jau visai neliktų.
Būsiu dėkinga už atsakymą.
Būsiu dėkinga už atsakymą.
Jei nieko bloga daugiau nejaučiate, nesijaudinkite. Taip gali būti.
Vaistai laktacijai slopinti parduodami tik su receptais.
sulaukusi po nestumo antruju menesiniu,t.y. sesta menesi, pradejau gerti kt micro 30 (maitinu krutimi). pabaigiau pakuote, bet menesiniu nebuvo.antros pakuotes isgeriau tik puse, bet menesiniu nesulaukusi, nustojau gerti kt. jau daugiau nei du menesiai nera menesiniu. dariausi du nestumo testus, bet jie neigiami. vis dar maitinu krutimi. galvoje sukasi daug minciu, nes nenumanau,kas man galetu buti. gal jus ka nors galetumete pasakyti. aciu.
Maitinant krūtimi nereguliarus ciklas gali būti, nepriklausomai nuo to, ar gėrėt KT ar ne. Tačiau vertėtų pasirodyti ginekologui.
laba diena,
pastojus kaip ir priklauso mano krutys labai padidejo,jau 3 niestumo men.sutrukineji,visi sake,kad tureciau tureti daug pieno,taciau dabar(8 niest.men.) jos atsileido, tapo tokios pat kaip ir pries niestuma, kodel taip galejo atsitikti, ar tai reiskia, kad galiu netureti pieno
pastojus kaip ir priklauso mano krutys labai padidejo,jau 3 niestumo men.sutrukineji,visi sake,kad tureciau tureti daug pieno,taciau dabar(8 niest.men.) jos atsileido, tapo tokios pat kaip ir pries niestuma, kodel taip galejo atsitikti, ar tai reiskia, kad galiu netureti pieno
Krūtų dydis, jų kietumas nėštumo metu keičiasi dėl liaukų persitvarkymo. Jokio ryšio su būsimu pieno kiekiu iš anksto numatyti negalima.
laba diena. norejau pasiteirauti, kaip elgtis nustojant maitinti. maitinau metus piena nutraukinedama ir girdydama is buteliuko. jau kelios dienos kaip piena traukiu tik karta per diena, pieno nedaug, krutu pernelyg neverzia. galbut pieno nereikia nutraukineti visiskai? ar tuomet nesusidarys kokiu nors guzeliu?
Bandykite pieno nenutraukinėti. Jei susidarys nedideli, neskausmingi sukietėjimai, nieko baisaus, jie išnyks savaime.
Laba diena. Norėjau paklausti: prieš 2 savaites nustojau maitinti vaiką, paskutinėmis dienomis jaučiu, kad viena krutinė tarsi suskausta, jauciu guzeli... Bet ji nera gausiai prisipildžiusi pieno, todėl aš jo nenutraukinėju. Tiesa, porą kart bandžiau truputį nutraukti pienelio, galvojau, kad tas guzelis išsisklaidys, taciau viskas po senovei- nėra gerai... Tai ką man daryt, ar jau kur nors kreiptis (kur???), ar jau skubėti daryt mamogramą (nežinau ar teisingas pavadinimas), ar dar laukti- gal viskas susitvarkys savaime?
Labai dėkoju už atsakymą
Labai dėkoju už atsakymą
Mamogramą daryti dar tikrai per anksti. ilgainiui viskas turi susitvarkyti, tačiau jei skausmas ir sukietėjimas didės, oda paraus pasirodykite ginekologui.