Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai apie žindymą

Šie krūtų pokyčiai susiję su hormoniniais svyravimais organizme.Toliau gerkite gydytojos paskirtus vaistus -2 mėn. tai laibai trumpas laikotarpis, kad jaustumėte aiškų pagerėjimą.
Atsakyti
Gerb. gydytoja,
nezinau ar Jusu reiketu teirautis siuo klausimu, bet gal padesite man... Nesenai baigiau maitinti leliuka. Maitinau 11 menesiu ir siaip galiu pasakyti, kad valgiau gana nemazai, taciau svoris NEAUGO. Jau beveik menesis, kaip absoliuciai nemaitinu vaiko ir beveik lygiai tiek pat kaip pradejo augti svoris. Tiesiog atrodo kad net nuo vandens ar "is oro". Jau sumazinau ir valgio normas iki dvieju l. mazu porciju per diena, o pilvas nei kiek nemazeja, kas man tikrai nebudinga, nes visuomet buvau liekna, netgi nescia buvau priaugus l. mazai svorio. Jau uzsidejo 5 kg ir siaip nematau pabaigos... PAgalvojau, kad tai galetu buti surista su hormonais, del kuriu gal but suletejo medziagu apykaita. KA patartumete, gal kokiu hormoniniu tableciu pavartoti? Ir ar taip buna? O gal tai laikina? PAdektie nustoti pustis cry.gif

aciu uz atsakyma
Atsakyti
Pieno gamybai sunaudojama nemažai maisto medžiagų, o ir energijos šiam procesui reikia daug.Nutraukus maitinimą,maisto medžiagų pareikalavimas staiga ryškiai sumažėja, organizmas nesugeba taip greit persitvarkyti, todėl tokie svorio kitimai ir gali būti.Toliau reguliuokite mitybą, ir būtų labai gerai, jei rastumėte laiko pasportuoti.
Atsakyti
Laba diena

Mano kūdikiui bus 2 mėn ,maitinu pati, kol kas mmm neprasidėjo.Šią savaitę įvyko taip,kad mylintis plyšo gumytė.Ar yra didelė tikimybė,kad pastojau?
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2005 09 03, 10:34)
Laba diena

Mano kūdikiui bus 2 mėn ,maitinu pati, kol kas mmm neprasidėjo.Šią savaitę įvyko taip,kad mylintis plyšo gumytė.Ar  yra didelė tikimybė,kad pastojau?
Ačiū už atsakymą.

i 
Į jūsų klausimą konsultuojanti gydytoja galės atsakyti grįžusi po atostogų, tai bus po rugsėjo 12 dienos.
Atsakyti
Tikimybė pastoti labai maža.
Atsakyti
Po gimdymo jau praejo 3m.bet vis dar krutineje yra pieno,ar tai normalu?Mano ginekologe sako kad jo gali buti ir iki 6m.po gimdymo.Vaikuti maitinau 3men.Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Taip, į pieną panašių išskyrų dargali būti.
Atsakyti
Norejau paklausti
Nustojus maitinti, po kiek laiko, paspaudus is kruties, neturetujau begti pienas? As baigiau maitinti pries 4 men.,taciaujis vis dar bega.
Aciu
Atsakyti
Geriausiai krūtų nespaudinėti. Kartais ir po 2-3 metų krūtyse būna į pieną panašių išskyrų.
Atsakyti
Sveiki, po gimdymo duktė atsisakė žysti krūtį, todėl 3,5 mėn. pieną nusitraukinįjau ir maitinau iš buteliuko. Nustojus maitinti, pastebėjau,kad vienos krūties spenelis visada būna "įtrauktas", kartais lyg jaučiu kutenimą krūtyje (nežinau, gal tai tik įsitikinimas). Artai gali būti rimta problema? Kur reikėtų kreiptis?
Atsakyti
Reikėtų pasirodyti gydytojui mamologui.
Atsakyti