Pilnai sutinku, kad visada, bet kokiuose kursuose reikia atsirinkti tai kas tau atrodo priimtina. Suaugę esam ir aklai viskuom vadovautis nereikia.
Man ir mano vyrui Šemetos kursai labai patiko ir davė daug naudos. Gal visko ir nepritaikysiu, bet visumoje tikrai nemanau kad jie nenaudingi. Nors iki jų buvau skaičius tikrai daug literatūros, po to man viskas kaip ir susidėliojo į savo vietas.
Šemeta neperša savo nuomonės, jis pasisako už natūralų gimdymą ir galimybę tai padaryti be nereikalingų vaistų, bet tai nereiškia kad jei moteris jaučiasi tragiškai ji turi aklai to laikytis.
Kaip sakoma, kiekvienam savo, bet aš tikrai tuos kursus rekomenduočiau ir savo draugėms
Aš jokiu būdu nesu priešiškai nusiteikusi prieš Šemetą , tik kadangi dar po Šemetos mokyklėlės lankiau ir nėščiųjų mokyklėlę Kauno klinikose, tai man klinikų informacija pasirodė naudingesnė, įdomesnė ir arčiau realybės, o be to dar ir visiškai nemokamai Į paskaitas taip pat ėjom kartu su vyru ir jis liko kur kas labiau patenkintas, nei po Šemetos paskaitėlių, nes kai kuriose vietose, tai švelniai tariant labai jau nusigybavo Šemeta.......
Mes irgi lankem visa programa vaikui taikem, bet ne viskas galiu pasakyti tiko.
beje ir as pritariu kad nereik visko priimti o pagal save atsirinkti ka taikysi ir kas tavo vaikui tinka, kiekvienas vaikas skirtingas
Beje ir man nepavyko idealai pagimdyti teko ir skatinanciu ir kirpti, tai kai atejo akusere Kristina tai vos neisbare manes kad va tokia o negalejai be nuskausminamuju pagimdyti del to toks va dabar vaikas dirglus
kazkaip nesmagai ir pasijauciau juk lankydama kursus neisipareigojau pagal programa gimdyti
beje ir as pritariu kad nereik visko priimti o pagal save atsirinkti ka taikysi ir kas tavo vaikui tinka, kiekvienas vaikas skirtingas
Beje ir man nepavyko idealai pagimdyti teko ir skatinanciu ir kirpti, tai kai atejo akusere Kristina tai vos neisbare manes kad va tokia o negalejai be nuskausminamuju pagimdyti del to toks va dabar vaikas dirglus
kazkaip nesmagai ir pasijauciau juk lankydama kursus neisipareigojau pagal programa gimdyti
QUOTE(Saulytes @ 2007 05 15, 21:09)
Mes irgi lankem visa programa vaikui taikem, bet ne viskas galiu pasakyti tiko.
Ir mane akusere pabare, bet as manau tai jau ir kartu konfliktas Ji ten kazka pasakojo, kad vos nemire pati gimdydama.
O vaikiukas mano, be abejo, nuostabus Ir stiprus ir protingas ir visoks koks. Ir nieko jam niekas nepakenke
o kas nors is jusu kvieciasi Kristina namo? Ir kaip jus galvojat, kiek lituku reiketu jai uz viena apsilankyma duot?
QUOTE(ritoolia @ 2007 05 23, 14:15)
o kas nors is jusu kvieciasi Kristina namo? Ir kaip jus galvojat, kiek lituku reiketu jai uz viena apsilankyma duot?
Mes davem 50, bet tai tikrai per daug. Taip jau gavosi Manau uztenka ir 20-30 Lt.
o tai kaip suzinoti kur kokie kursai organizuojami vilniuje i rkokios ju kainos? o gal kiekviena ligonine turetu organizuoti tokius dalykus nemokamai?
Ar galėtų kas parašyti Šemetos mokyklėlės interneto svetainės adresą?
QUOTE(Boluzele @ 2008 09 22, 20:50)
Ar galėtų kas parašyti Šemetos mokyklėlės interneto svetainės adresą?
http://seima.ot.lt/nsm.php
Bet jokios info apie kainas ir paskaitu grafikus.
Kursai nėra pigiausi - 360 Lt. Nesupratau, kodėl registruojantis reikalinga buvo informacija apie mano darbovietę, pareigas, mobilaus telefono numeris, gimdymo terminas. Gražu būtų, jei kas iš lankytų kursų pasiteirautų, kaip sekėsi gimdyti, kaip jaučiamės. Labai lengvai kursų metu tiek gyd. R.Šemeta, tiek Kristina komentavo ir kritikavo, kad Lt nėra priežiūros po gimdymo, o patys... Pasirodė, kad informacijos apie profesiją reikia,.. kadangi bijo medicinos darbuotojų. Asmeninis įspūdis - kursų metu netoleruojama kitokia nuomonė, informacija pateikiama labai kryptingai.
SVEIKOS,
na, kaip ir bet kuriuose kursuose, reikia atsirinkti informaciją....šituose kursuose matyt daugiausia senų pažiūrų ir priemonių. Tačiau, mes visiems draugams rekomenduojam šiuos kursus palankyti ir tikrai nebus jokių klausimų baimių ir t.t. gimdymui jie tikrai paruoši, duoda labai gerų patarimų nėštumo laikotarpiui. O dėl kūdikio priežiūros ir maitinimo tai labai jau skurdžiai...niekas nepasiteisino, teko kreiptis į kitus patarėjus arba padėjo poliklinikų kursuose suteikta informacija.
na, kaip ir bet kuriuose kursuose, reikia atsirinkti informaciją....šituose kursuose matyt daugiausia senų pažiūrų ir priemonių. Tačiau, mes visiems draugams rekomenduojam šiuos kursus palankyti ir tikrai nebus jokių klausimų baimių ir t.t. gimdymui jie tikrai paruoši, duoda labai gerų patarimų nėštumo laikotarpiui. O dėl kūdikio priežiūros ir maitinimo tai labai jau skurdžiai...niekas nepasiteisino, teko kreiptis į kitus patarėjus arba padėjo poliklinikų kursuose suteikta informacija.
As lankiau pas Semeta pries 3metus, net nezinau kaip tiksliau pasakyt patiko ar ne As vistiek labai bijojau gimdyti ir po kursu
Bet kai gime dukryte tai mes i namus pasikvietem ji ir mus ismoke manksteliu ir nardymo, vat tuo dalyku as labai dziaugiuosi, nes ir mazei patiko ir tetis turejo ka veikti kas vakara
Bet kai gime dukryte tai mes i namus pasikvietem ji ir mus ismoke manksteliu ir nardymo, vat tuo dalyku as labai dziaugiuosi, nes ir mazei patiko ir tetis turejo ka veikti kas vakara