QUOTE(endnote @ 2007 05 14, 12:33)
man taip pat atrodo,kad verta
gavau daug info, bet labiausiai dziaugiuosi uz vyra, kuris suprato kas, kaip ir kodel viskas vyksta
dabar jau man aiskina, ka valgyt, kaip miegot
o del to, kad semeta ikale i galva ir veliau kazkas jautesi nevisavertemis moterimis, tai... nustebina tokie pasisakymai mane
keista, kai tokius dalykus raso suaugusios moteris, turincios savo nuomone... na nezinau...man truksta zodziu... reikia atsirinkti info, o ne aklai viskuo pasikliauti...
Ir as isiterpsiu
Sutinku, kad vienas svarbiausiu dalyku - atsirinkti savo noruose ir Semetos noruose. Pavyzdziui man labai kvailai ir juokingai atrodo gimdymo planas, zvakes ir smilkalai gimdykloje. Bet as to ir neemiau i galva. Kitiems to reikia - kiti tuo ir pasinaudos.
Bet, as labai norejau pagimdyti be epiduro - nepagimdziau. As priemiau gydytojos nuomone tuo metu. Sunku buvo tik, kad ilgai paskui dar galvoji, o gal galejau ir t.t. Nes man stipriai skatino gimdyma. Ir gydytoja sake, na nereikia tokiu skausmu kenteti. O skatino, nes nubego vandenys, o kaklelis neatsidarinejo. O laukiant para ir daugiau, kyla daugiau pavoju ,nei gimdant. Tai va. Reikia neisijausti per daug, ir tada viskas bus gerai.
O kursai man nueme gimdymo baime, ir labai prisidejo prie vyro isprusimo. Tas tai tikrai
Tiesa, bandem su vaikiuku nardyti ir sportuoti. Bet supratau, kad tai ne man
Jauciau, kad dar keli kartai, ir man nuo nervu dings pienas