QUOTE(dautan @ 2006 06 17, 20:04)
Noreciau paklausti, kur galima rasti informacijos apie siuos kursus? Arba kaip Tau pasiseke apie juos suzinoti?
Aciu
Kristinos, Semetos padejejos, telefonas 868956446, butent ji i kursus tuos uzraso. Kaip tik siandien buvau paskutinej paskaitoj. Sutinku, kad kiekvienas atsirenka sau priimtina informacija. Man asmeniskai labai nepatiko Kristinos nusistatymas, daryk taip, kaip mes sakom, atvirksciai bus labai blogai. Kazkaip nepagrista ir visai neargumentuota. Jei nori skelbtis, kad propaguoji tai, kas geriausia, turi dar geriau zinoti, ka daro kiti. Taip pat nepatiko baisiakiskos-bobuciu-ant-suoliuko lygio istorijos, kaip viena mama grudino spenelius vos ne su svitriniu popieriumi ir pan.
Manksteles ir nardymas - labai noreciau tureti jegu ir laiko uzsiimti su savo vaikeliu. Padare ispudi, bandysiu.
Taip pat manau, jie labai gerai paruosia psichologiskai, bent jau man dingo visos baimes, nors pati dar nesu tikra, ar noreciau gimdyti be nuskausminimo. Idomu koks procentas isklausiusiu ju kursa mamyciu gimdo naturaliai ir taip pat graziai, kaip buvo siandien parodyta filmukuose. Taip pat labai rekomenduociau busimoms mamytems nusivesti ten savo vyrus, zinokit, sie kursai is tikruju yra skirti VYRAMS ateiti su jumis
Pats Semeta, visai nieko vyrukas ir oratorius neblogas, paklausyti visai buvo idomu.