Įkraunama...
Įkraunama...

Šemetos kursai

Na kas ruosiasi lankyti siuos kursus, tai linkiu kantrybes smile.gif Ypac kaunieciams, nes bent jau mum su vyru tai jie labai prailgo. Is tiesu ten labai daug info ir tikrai labai naudinga. Zinoma siuose kursuose, kas liecia gimdyma, tai akcentuojamas naturalumas. Svarbu atsirinkti kas tinka Jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 06 17, 20:04)
Noreciau paklausti, kur galima rasti informacijos apie siuos kursus? Arba kaip Tau pasiseke apie juos suzinoti?
Aciu 4u.gif

Kristinos, Semetos padejejos, telefonas 868956446, butent ji i kursus tuos uzraso. Kaip tik siandien buvau paskutinej paskaitoj. Sutinku, kad kiekvienas atsirenka sau priimtina informacija. Man asmeniskai labai nepatiko Kristinos nusistatymas, daryk taip, kaip mes sakom, atvirksciai bus labai blogai. Kazkaip nepagrista ir visai neargumentuota. Jei nori skelbtis, kad propaguoji tai, kas geriausia, turi dar geriau zinoti, ka daro kiti. Taip pat nepatiko baisiakiskos-bobuciu-ant-suoliuko lygio istorijos, kaip viena mama grudino spenelius vos ne su svitriniu popieriumi ir pan. schmoll.gif
Manksteles ir nardymas - labai noreciau tureti jegu ir laiko uzsiimti su savo vaikeliu. Padare ispudi, bandysiu.
Taip pat manau, jie labai gerai paruosia psichologiskai, bent jau man dingo visos baimes, nors pati dar nesu tikra, ar noreciau gimdyti be nuskausminimo. Idomu koks procentas isklausiusiu ju kursa mamyciu gimdo naturaliai ir taip pat graziai, kaip buvo siandien parodyta filmukuose. Taip pat labai rekomenduociau busimoms mamytems nusivesti ten savo vyrus, zinokit, sie kursai is tikruju yra skirti VYRAMS ateiti su jumis rolleyes.gif
Pats Semeta, visai nieko vyrukas ir oratorius neblogas, paklausyti visai buvo idomu.
Atsakyti
Ir dar kam idomu paskutines naujienos
kursu kaina 240 lt, t.y. vieno uzsiemimo (vienos dienos) 80 lt
vyrams 2 dienos yra atskiri uzsiemimai - juos isveda ir 2 val su jais dirba psichologai, tuo metu moterims aiskinama apie tarpvietes tvarkyma ir kt. dalykus,
is tikruju man didziausia nauda - nebebijau gimdyti, nezinia kaip ten bus is tikruju, bet jauciuosi daug ramiau
antras pliusas, jei lankei kursus ir po ju turi kokiu klausimu - laisvai gali skambinti semetai ar kristinai kiek nori ir del visokiausiu smulkmenu ir pries ir po gimdymo, taip supratau iki kol vaikui sueis 6 men, nes tuomet pereinat i kita maisteli nuo mamytes pienelio. as jau pasinaudojau sia galimybe, du kartus skambinau, tikrai nuosirdziai ir issamiai padejo
na ir daug kitu pliusu ir info tikrai daug, nors kategoriskumas tikrai nera siu kursu pliusas
sekmes mamytes
Atsakyti
as siuos kursus baigiau pries manesiuka, tiek as tiek mano vyras likom patenkinti, is tikruju ten pateikia netgi per daug informacijos, o gyvenantiems vilniuje per toki ilgai trunkanti trumpa laika sunku ja issisavinti,svarbiausia atsirinkti tai kas tinka jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2006 07 10, 12:55)
as siuos kursus baigiau pries manesiuka, tiek as tiek mano vyras likom patenkinti, is tikruju ten pateikia netgi per daug informacijos, o gyvenantiems vilniuje per toki ilgai trunkanti trumpa laika sunku ja issisavinti,svarbiausia atsirinkti tai kas tinka jums  smile.gif

drinks_cheers.gif dėl informacijos kiekio..VA mes su vyru vakare bandėme pasikartoti ką išgirdome mirksiukas.gif
Gerai kad kartoti galima kurią nors kursų dalį...Kad dar labiau info įsisavinti bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit, ar primtu mus su vaiku y kursus? norechiau lankyti, bet paprastai mazhes neturiu kur padet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 07 17, 21:01)
sakykit, ar primtu mus su vaiku y kursus? norechiau lankyti, bet paprastai mazhes neturiu kur padet  ax.gif

g.gif neparašiai kur norėtum lankyti kursus... g.gif Nes jeigu VLN tai ten visą dieną vyksta...šeštadienį...sekmadienį..Sudėtinga būtų vaikeliui išsėdėti wub.gif Man sesuo norėjo 10 m. sūnų vestis bet persigalvojo... smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti, gal būtų galimas toks variantas, kad lankyti tik antrą dalį, kai pasakojama apie patį gimdymą, nes visa kita kaip ir post faktum:) ir aišku mokėti tik už pusę kursų. Nes gaila vasaros laiko ir pinigėliai už kursus nemaži.
Atsakyti
QUOTE(paukštis @ 2006 07 20, 13:53)
Sveikos. Norėjau paklausti, gal būtų galimas toks variantas, kad lankyti tik antrą dalį, kai pasakojama apie patį gimdymą, nes visa kita kaip ir post faktum:) ir aišku mokėti tik už pusę kursų. Nes gaila vasaros laiko ir pinigėliai už kursus nemaži.

as taip pat i kursus atejau kai iki gimdymo 2 savaites liko. Bet man buvo viskas labai idomu, nors is pradziu taip pat galvojau, kam man cia klausytis, viskas jau praeity. As tos Kristinos klausiau, ar galima tik apie gimdyma paklausyti, ji labai grieztai atsake "nejaugi jum taip viskas neidomu apie savo vaikeli!?". nu as tada nusprendziau visa kursa isklausyt!
Atsakyti
Gal kas nors esate lanke Semetos kursus ir kursus, vedamus pediatres Virginijos, apie kuriuos rasoma diskusijoje ,, Motinystes kursai". Pediatres Virginijos kursai labai giriami, jie vyksta ivairiose piliklinikose is anksto nustatytu laiku ir yra nemokami. Apie Semetos kursus taip pat esu girdejusi labai gerus atsiliepimus, taciau dabar jie kainuoja 280 lt ir artimiausi bus tik rugsejo 16-17 d. Gal kas gali paluginti siuos kursus ir parasyti skirtumus. Aciu!
Atsakyti
sveikos mamos! smile.gif na zinokit as pakraupau kai paskambinau tai kristinai, apsauke mane kad ko as taip ilgai laukiau ir anksciau nesikreipiau(dabar 7 men.) , sako perpildyta ir be to pati kalta kad pavelavau atseit gi ne kasdien gimdai tai mazdaug pas mus tu nepageidaujama.... verysad.gif as likau be zado nes tokio bendravimo tikrai nesitikejau... schmoll.gif vyras sako gerai butu ji man taip pakalbejus...Tai dabar pasimetus baisiai nezinau ar nuvaziuot ten ir akis i aki tartis su kazkuom atsakingu ar kaip cia...be to cia tik 2sav. vyksta tai ko ji ten taip sukauja nesuprantu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(gynte @ 2006 08 08, 13:08)
sveikos mamos! smile.gif  na zinokit as pakraupau kai paskambinau tai kristinai, apsauke mane kad ko as taip ilgai laukiau ir anksciau nesikreipiau(dabar 7 men.) , sako perpildyta ir be to pati kalta kad pavelavau atseit gi ne kasdien gimdai tai mazdaug pas mus tu nepageidaujama.... verysad.gif as likau be zado nes tokio bendravimo tikrai nesitikejau... schmoll.gif  vyras sako gerai butu ji man taip pakalbejus...Tai dabar pasimetus baisiai nezinau ar nuvaziuot ten ir akis i aki tartis su kazkuom atsakingu ar kaip cia...be to cia tik 2sav. vyksta tai ko ji ten taip sukauja nesuprantu! g.gif

NA jo...toks elgesys nelabai pateisinamas ir geros reklamos jiems nedaro doh.gif
Kai mes klausėme jos paskaitos..tai lyg ir nieko žmogus..atrodė tokia rami..aišku labai jau kategoriškos nuomonės ir t.t Bet juk svarbu atsirinkti kas tinka mirksiukas.gif

Pabandyk gal tiesiogiai Šemetai paskambinti ir tiesiai šviesiai situaciją paaiškink...kaip ax.gif tave apšaukė ir pan.

Žinau kad pas juos ten labai perpildyta..bet juk nereiškia kad taip su žmonėm bendrauti reikia g.gif
Atsakyti