Įkraunama...
Įkraunama...

Šemetos kursai

QUOTE(tengena @ 2011 06 15, 22:20)
Drisciau teigti, kad labai jau greitai isvadas padarete:)) aisku, as negirdejau ka ten tiksliai Semeta per radija sake, bet buvau jo kursuose...ir ten apie gimdyma be skausmo kalba jis nemazai ir gana racionaliai...manau, pries supykstant, galima butu daugiau pasidometi:)) arba kad ir supykus, irgi galima pasidometi:))
Semetos kursai turi savo pliusu ir tikrai nemazai, mano kuklia nuomone, ypac besilaukiantiems vyrams:))
Sekmes:)

suprantu, kad toje radijo laidoje Semeta neturejo galimybes isamiai isdestyti visos savo pozicijos, tikiu, kad jis yra puikus gydytojas su didelia darbo praktika, tiesiog man tuo metu paliko labai ne koki ispudi biggrin.gif
visos mes siekiame to paties - kuo geriau pasiruosti sklandziam gimdymui, o kokius kelius pasirinksime tam tikslui pasiekti, jau kitas klausimas. man tiesiog priimtiniau yra paciai paieskoti nemokamos info 4u.gif
Atsakyti
as lankiau Semetos kursus, labai protingas ir kmpetetingas zmogus o tai jog jis ir psicholigiskia nuteikia optimistiskiau pries gimdyma nera blogai, ir turime buti stiprios, galvoti jog tai nera toks skaudmas kuri istiesu jausime, visi gerai
zinome skauda..bet galime save nuteikti optimistiskiau kiek tai ymanoma..man jis labai padejo, ir jo patarima ir pamokymai:)dabar mano sunui jau 6 metukai bus...visi skausmai pamirsti, o patirtis , ir tai jog pazinau Semeta man buvo tik i nauda:)

bet tai tik mano patirtis
Atsakyti
na apie Semetos kursus tik gerai galiu atsiliepti. Lankiau pries 5 metus ir tada jis labai gerai psichologiskai paruose mane ir vyra gimdymui. Ejau i visus kursus kurie buna organizuojami poliklinikose ir niekut negavau tiek naudingos info kaip pas Semeta. Ir daug bandravome su jais po gimdymo, ir dinamine gimnastika dareme ir muzikos mokyklele lankeme ir maziu iki metu pati maitinau, nors tikrai galiu pasakyti, kad maitinti kudidki nera lengva, ypac sunki pati pradzia 3 mensiai kokie. Ir dabar laukiuosi antr ir galvoju, kad noreciau vel mnueiti i jo paskaitas ir bendrauti po gimdymo su jais.
Mane taip stipriai paruose psichologiskai, kad as i gimdykla ejau su sypsena, o daktarai labai dziaugesi mumis kaip pora, nes mes zinojome ir suprtome kas cia vyksta ir ka reikia daryti, nestresavo nerekeme o dareme atsakinga darba-padejome savo kudikiui ateiti i si pasauli.
O per kursus atsirenki kas tau svarbu, su kuo tu sutinki, o ka tiesiog praleidi pro ausis. smile.gif
Atsakyti
Taip, ir as lygiai kaip virgulencija, po semetos kursu buvau labai stipri psichologiskai, nors gimdymo bijot pradejau nuo tada kai pastojau biggrin.gif

mums irgi daktarai po gimdymo sako ale matai ka reiksia gerai pasiruost, nes ne rekia ne kao taupo jegas, kai kitos kykia ir puses jegu netenka. O as is jo irgi keleto dalyku nenaudojau, nebutina gi viska daryti ka sako. bet labai dziaugiuos grudintu vaiku ir kitom gerybem smile.gif
Atsakyti
mes su vyru irgi lankem, tikrai paruose, ypac vyra smile.gif
Atsakyti
O kur rast daugiau info apie kainas, kur vyksta Vilniuje. Tik Kaune randu sad.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu kur vyskta, kiek kainuoja šitas malonumas?
Atsakyti
Man irgi aktualu suzinoti, kur jie vyskta, kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 31, 10:27)
Man irgi aktualu suzinoti, kur jie vyskta, kokia kaina g.gif

merginos, pasiskambinkit nurodytais tel. nr: http://seima.ot.lt/mokykla.htm
tik nesupratau, ar kaina teisinga isgirdau, nes prastas rysys buvo. ar tikrai 380 Lt?

kaip supratau yra 2 dalys. I kaina ieina paskaitos, pakartojimai (jei praleidi kazkuria paskaita arba gali kartoti kiek nori kartu iki gimdymo ir rekomenduoja menesi iki gimdymo pasikartoti gimdymo dali), pratimai, gali po gimdymo kiek nori kartu konsultuotis telefonu ir duoda metodine medziaga apie vaikuciu ugdyma.

Dvi dalys yra. grafikas Vilniuje toks:
I dalis - rugsejo 10-11d. , tada spalio 1-2 d. ir t.t.
II dalis - rugsejo 17-18 d. ir spalio 8-9 d., spalio 29-30 d., lapkricio 19-20 d.

Zodziu 2 savaitgalius vyksta, 1-as savaitgalis pertrauka ir vel vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 31 rugpjūčio 2011 - 13:29
Kadangi mes taip pat lankėme šiuos kursus, tai nusprendžiau parašyti savo nuomonę, gal kažkam dvejojančiam pravers.
Šemetos kursai mums ne tik, jog labai patiko, bet tikrai buvo labai informatyvūs ir naudingi. Dabar jau žinau, jog jei laukčiausi antro vaikelio eičiau ten kur kas anksčiau. Jei būsimi tėveliai atsakingai žiūri į naujo žmogiuko atėjimą, tai manau tokiuose kursuose apsilankyti tikrai verta. Kaina nėra labai maža, tikrai 380 lt, bet šitie kursai verti tos kainos.
Mums labai patiko smile.gif
Atsakyti
Vakar kaiptyč teko paskaityti kitokių nuomonių. Apie tėvelius, kurie antrą kartą ten ko gero nė už ką nebeitų. Kadangi tai buvo "asmeniškesnėj" aplinkoj, tai necituosiu. Tiek, kad apart to "psichologinio sustiprinimo" yra ir kita pusė. Tik, tie, kuriems taip "nepasiseka", čia neina ir nerašo. ;] Yra, kas ir be jokių "šemetų" pagimdo be žviegimų, yra kas ir su "šemetom" kai ateina laikas pamiršta visas filosofijas ir gaunas kaip be jokio pasiruošimo. ;] Žodžiu yra įvairių nuomonių ir ne tik apie gimdymą susijusių su šiais kursais. Sakyčiau prieš priimant kažką "kitokio" sveikiausia ne aklas sekimas, o įjungt sveiką protą, kad būtų dar ir saugiau, o ne tik "aš psichologiškai stiprus, viską išmanau". ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 sausio 2012 - 11:24
Sveikos mielosios, galiu pasidalinti ir aš savo nuomone apie šiuos kursu.
bet manua visos nuomonės išsakytos yra subjektyvu. Tarkim mano dvi pažįstamos lankė šiuos kursu viena negalėjo pasinaudoti patarimais nes pačioj pabaigoj mažiukas skersai atsigulė ir teko daryti cezarį, o štai kita pagimdžiusi prieš mėnesiuką sakė, kad viską darė kaip sakė kursuose ir puikiai pavyko.
Žinoma šitie kursai labiau akcentuoja natūralų gimdymą, bet tik tuo atveju jeigu viskas vyksta normaliai. Jeigu yra kažkokių komplikacijų tuomet reikia klausytiir gydytojų. Manau kursuose reikia atsirinkti kas tau tinka.

Bet be gimdymo tenai apkalbama ir maitinimas ir leliuko priežiūra. Informacija tikrai skiriasi nuo mūsų mamyčių teikiamos, nes laikas eina ir viskas keičiasi. Nors dėsto paskaitas pagyvenę žmonės, bet tikri nespjauna į naujoves.

O mano nuomone čia turėtų apsilankyti tos, kurios labai labai bijo. Nes tikrai manau padeda. O dar jeigu vyrą nutempsite. maniškis iš viso toks nekalbus toks uždaras, bet rytais visada su pilvuku pasikalba smile.gif

Pasirinkimo reikalas. Bet aš gavau neblogos info iš šių kursų. Galėsiu pasidalinti po gimdymo ar ja pasinaudojau.

Sėkmuko visoms ir visiems. 4u.gif
Atsakyti