Nelankiau kursų ir nesigailiu, nors iš pradžių labai planavau į Šemetos užsiregistruoti. Bet nutiko labai nemalonus įvykis - kai paskambinau jiems dėl papildomos inf, sužinojau, kad viena tų kursų lankyti negaliu. Mat būtinai reikalingas tėtis. Gal kam sunku patikėti, bet mūsų tėtis užsiėmęs 7/24. Dirba, kad mus išlaikytų ir kartu pabūnam arba savaitgalio rytais arba labai vėlai vakarais. Tačiau kursus organizuojantis žmogus telefonu drįso apšaukti mano vyrą kaip neatsakingą žmogų, mūsų šeima jo akyse pasirodė asociali ir pareiškė, kad jeigu noriu lankyti kursus, PRIVALAU jį atsivesti kartu. Arba ką nors kitą, kas bus su manimi per gimdymą. Ką man vestis - gydytoją ar akušerę? Nes buvau nusprendus ir nepasigailėjau, kad gimdžiau be šeimos narių. Aišku, man nėščiai tas telefoninis pašnekovas taip susuko smegenis, kad pradėjau terorizuot MB, jog labai svarbu eiti kursus ir iš tiesų, koks gi jis tėvas, jei neina į kursus. Dėkui Dievui, MB sugebėjo mane atšaldyti. Sako, o jeigu aš būčiau tolimųjų reisų vairuotojas, irgi negalėčiau lankyti, bet dirbčiau, kad turėtume namus, maisto ir susimokėtumėm už palsuagas, tai aš vis tiek būčiau blogas tėvas? Užteko proto man susiprasti, kokį š.. buvau pradėjus skiesti.
tai va, turim dukrytę, sekas viskas puikiai, šeiSM mamytės ir gydytoja padeda patarimais, tvarkomės puikiai be jokių kursų. O mūsų tėtis - pats šauniausias

Tik jam mažytė taip meiliai šypsosi