Sveikos, busimos mamytes,
Dabar kaip tik su vyru vaikshtom i kursus Vilniuje, taigi artimiausiu metu jie vyks:
lapkrichio 20-21 bei 27/28
gruodzio 11-12 bei 18-19
sausio 8-9 bei sausio 15-16.
Toliau jau sorry, bet nezhinau
Taip pat gruodzio 3-4-5 bus 3 dienu kursai su poilsiu Birshtone.
Natalija
QUOTE(Nata&Ilja @ 2010 11 13, 13:11)
Gal galite pasidomėti prieš kiek laiko reikia užsisakyti kristiną į namus kad vaikučiui atliktu dinaminę makštelę, nuo kelių savaičių tai galima daryti ir kiek tas džiaugsmas kainuoja ?
Sveikutes
Labai prasau Semetos mobilaus Nr. Gal kartais kas turit?
Labai prasau Semetos mobilaus Nr. Gal kartais kas turit?
Lankem ir mes su vyru siuos kursus. Esam labai patenkinti.
Tikrai rekomenduosim ir draugam.
Tikrai rekomenduosim ir draugam.
keista, kursai populiarūs, bet jokios info kada ir kur nepateikta jo paties psl?
reikia skambinti pačiam p. Šemetai ir klausti?
Įdomu, kada dabar vyks KAune?
QUOTE(motinyste_veza @ 2011 02 08, 20:45)
keista, kursai populiarūs, bet jokios info kada ir kur nepateikta jo paties psl?
Kiek žinau Kaune nebevyksta. nes pas mus grupėje iš Kauno atvažiuodavo į kursus Vilniuje.
Mes irgi lankeme kursus, mums patiko
Kas galėtų parašyti, kokia dabar kursų kaina, kaip registruotis ir kada jie vyks?
QUOTE(saulute85 @ 2011 03 02, 16:16)
Kas galėtų parašyti, kokia dabar kursų kaina, kaip registruotis ir kada jie vyks?
visa info manau telefonu reiketu suzinoti
kursų kaina apie 360 Lt. dabar kai jau turime vaikelį, tai matau kiek jie per tuos kursus nusipeza, praktiškai labai mažai kas taikoma, o pačios esmės nepasako. Tikrai nebeičiau ir kitiems nerekomenduočiau. Kalba gražiai, tiesiog užburia, bet tai tik teorija...
Mes lankėm šiuos kursus 2002 ir šiemet jau spėjom. Norėjom sužinot apie naują neskausmingo gimdymo metodą. Manau, vertinga informacija. Apie žindymą ir vaiko auginimą taip pat daug geros praktinės informacijos. Pirmą dukrą panašiai auginau intuityviai (kursų nebuvau lankiusi), tai daug ką šiurpinom, miegodami kartu su kūdikiu, taip pat, kad žindžiau 1,5 metų, nors buvo daug nervų iš pradžių, kol prisitaikėm, o daktarai labai siūlė mišinius.
Ypač verta nueiti pirmąkart besilaukiančioms poroms. Labai gerai vyrus paruošia psichologiškai, kad jie domėtųsi žmonos nėštumu, visokeriopai padėtų. Mano vyras iš pradžių labai nenorėjo eiti, įsidėjo specialybinę knygą, atseit skaitys kursų metu, bet greit ją padėjo į šalį, o po kursų man padėkojo, kad jį čia atsivedžiau.
Ypač verta nueiti pirmąkart besilaukiančioms poroms. Labai gerai vyrus paruošia psichologiškai, kad jie domėtųsi žmonos nėštumu, visokeriopai padėtų. Mano vyras iš pradžių labai nenorėjo eiti, įsidėjo specialybinę knygą, atseit skaitys kursų metu, bet greit ją padėjo į šalį, o po kursų man padėkojo, kad jį čia atsivedžiau.
Man patiko psichologinis moters paruošimas gimdymui. Deja, apie vaiko priežiūrą gavau pačia minimaliausią informaciją, kuri apsiribojo "Kai pagimdysi, skambink Kristinai, ji atvažiuos ir viską paaiškins". Gal per trejus metu kas nors pasikeitė į gerąją pusę.
O šiaip.. dabar, įvertinusi per atstumą ir laiką, manau, kad kursai neišsiskiriantys. Informaciją galima rasti literatūroje. Tereikia šiek tiek labiau pasidomėti.
O šiaip.. dabar, įvertinusi per atstumą ir laiką, manau, kad kursai neišsiskiriantys. Informaciją galima rasti literatūroje. Tereikia šiek tiek labiau pasidomėti.