Man irgi labai patiko Semetos kursai, labai nuramino ir paruose gimdymui, gal del to ir pats gimdymas buvo lengvas ir naturalus
Tik manes tos kudikiu manksteles ne iki galo itikino.. Na, dar mums nesinorejo, kad ju mokytu butent Kristina..
Mes darem kudikiui sias manksteles. Vaikui jos labai patiko, jis tiesiog trysko dziaugsmu.
Gal kas zinote kada artimiausiu metu bus sie kursai, kaina kaip suprantu 380 lt ir vyksta tik savaitgaliais?a Jei kas zinote info parasykite i az. Busiu dekinga.
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 22, 20:19)
Mes darem kudikiui sias manksteles. Vaikui jos labai patiko, jis tiesiog trysko dziaugsmu.
Mankštelės mane sužavėjo, laukiam leliuko, tai būtinai išbandysiu
Mano nuomone, kursai įpatingai įtraukia būsimus tėvelius į nėštumą, vaikelio ugdymą ir t.t. o tai yra žiauriai gerai
QUOTE(OOrchideja @ 2010 09 23, 13:14)
Gal kas zinote kada artimiausiu metu bus sie kursai, kaina kaip suprantu 380 lt ir vyksta tik savaitgaliais?a Jei kas zinote info parasykite i az. Busiu dekinga.
Labas,
As su zmonele aisiu palio 16-17 ir 23-24d. tel pasiteirauti 868764757 vardo nzn, bet papasakos kas ir kaip.
Kursai ir mums savo laiku labai patiko, tikrai. Verta buvo. Bet, dėl dinaminės mankštos ir aš nepritariu- vėlgi, kiekvienas vaikas juk asmenybė, ar ne, tai mūsų vaikui nepatiko. Taip pat, savo ruožtu manau, jog krūviai sąnariukas- didoki. P. Kristina labai stengėsi pademonstruoti, pati stebėjosi, kaip čia šitaip, bet vaikutis verkė nors tu ką . Užtat plukdymas/ nardinimas buvo pats geriausias dalykas. Lig šiol lankome baseiną, dukrytę nardinu.
QUOTE(spengla @ 2010 10 12, 21:04)
Kursai ir mums savo laiku labai patiko, tikrai. Verta buvo. Bet, dėl dinaminės mankštos ir aš nepritariu- vėlgi, kiekvienas vaikas juk asmenybė, ar ne, tai mūsų vaikui nepatiko. Taip pat, savo ruožtu manau, jog krūviai sąnariukas- didoki. P. Kristina labai stengėsi pademonstruoti, pati stebėjosi, kaip čia šitaip, bet vaikutis verkė nors tu ką . Užtat plukdymas/ nardinimas buvo pats geriausias dalykas. Lig šiol lankome baseiną, dukrytę nardinu.
O man nardymas kaip tik atrodo baisiai Nors žinoma norėsiu su savo leliuku pabandyti, o tai nepavojinga?
Tiesa, kokios Kristinos apsilankymo namuose kainos? Kažkaip nepaminėjo...
Šį savaitgalį buvome su vyru Šemetos kursų pirmoje dalyje mus jie sužavėjo tikrai neperdedu.. mano vyras visiškai pakeitė nuomonę apie nėštumą ir gimdymą... sakė, kad palyginus su tuo ką jis žino dabar, tai prieš savaitgalį buvo neandartalietis labai išsamiai viską aiškino, davė daug metodinės medžiagos, rodė masažus ir sarėmių pralaukiimo padėtis praktiškai kiekvienai porai ir tt. Tikrai verta nueiti ir padėti sau suprasti, kad gimdymas gali būti lengvas ir neskausmingas, tiesiog reikia žinoti, kaip tai padaryti
As lankiau kursus prie 5 metus, man asmeniskai jie buvo kursai kaip kursai, o vyrui labai patiko ir padejo, tuo isitikinau gimdymo metu, kai zinojo ka daryti ir kaip gali padeti Manksteles, grudinimus ir nardymus viska darem kaip priklauso, bet tik pirmajai mergaitei si laime teko anktroji nei nardyti nei mankstintis nenorejo. Verke iskart, tai jos mes ir nemankstinom
Man labai patiko Kristina, daug apie vaikuti papasakojo ko anksciau nezinojau
Man labai patiko Kristina, daug apie vaikuti papasakojo ko anksciau nezinojau
QUOTE(raudona sraige @ 2010 11 11, 21:25)
Sveikos visos
gal kas gali pasakyt, ar semetos kursai vyksta vilniuje ir kada?
labai aciu
gal kas gali pasakyt, ar semetos kursai vyksta vilniuje ir kada?
labai aciu
Vyksta Vilniuje šeštadieniais ir sekmadieniais, tik yra ciklai kurie kartojasi berods kas dvi, tris savaites. Paieškok nete jo nr ir pasiteirauk kada artimiausi kursai. Šiaip rrekomenduojama kuo ankstesniame nėštume pradėti lankyti