Įkraunama...
Įkraunama...

Šemetos kursai

QUOTE(Natuke @ 2010 05 10, 23:15)
Merginos, kas lanke, kokia yra Semetos gimdymo filosofija?

Nelankiau jo kursu, bet buvau semenare. Is sio semenaro aisku, kad R. Semeta gimdyma supranta, kaip naturalu procesa (gamtos tukstantmeciais ispuoseleta procesa), i kuri dabartine medicina per daug isiskisa. Jis sako, kad gimdymas normalus fiziologinis procesas. Ne vienas fiziologinis procesas nevyksta zmogaus organizme su skausmu (jei tai ne patologija). Jis nesiulo gimdyti namuose, bet siulo pries gimdyma atsikratyti visu baimiu. Jis sako, kad moterys prisiklauso is pazistamu, mamu visokiu baisiu istoriju apie gimdyma ir paskui ta neigiama gimdymo patirti proektuoja i save taip savo smegenyse paleisdamos atitinkama programa (cia is NLP). Ko bijosi, tas ir atsitiks smile.gif Taip pat patiko jo anologija su vaiksciojimu ant zariju. Apie ta meditacija manyciau ir kalbama auksciau. Jei ismoksi tinkamai atsipalaiduoti ir ijungti tam tikras smegenu sritis, tai pereisi per zarijas ir nenudeginsi koju, bei nejausi skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 05 10, 22:15)
Merginos, kas lanke, kokia yra Semetos gimdymo filosofija?

Atsakyti galesiu po sio savaitgalio wink.gif, t.y 22-23d. Jeigu kam reikes info - rasykit i az wink.gif
Atsakyti
ar turi Semeta tiesiog vaiko prieziuros kursus, kur nera nei gimdymo nei siaip nestumo..nestumo kursuose buvau, gimdymas neaktualu taip pat, tai noreciau tik del vaikelio prieziuros, mankstos ir pan.aciu
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 06 16, 10:19)
ar turi Semeta tiesiog vaiko prieziuros kursus, kur nera nei gimdymo  nei siaip nestumo..nestumo kursuose buvau, gimdymas neaktualu taip pat, tai noreciau tik del vaikelio prieziuros, mankstos ir pan.aciu

Vaiko priežiūros kursų diena labai nusivyliau. Pagrindinis teiginys, skambėjęs apie vaiko priežiūrą, buvo "kai pagimdysi, paskambinsi Kristinai, ji atvažiuos ir viską paaiškins" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 06 17, 10:00)
Vaiko priežiūros kursų diena labai nusivyliau. Pagrindinis teiginys, skambėjęs apie vaiko priežiūrą, buvo "kai pagimdysi, paskambinsi Kristinai, ji atvažiuos ir viską paaiškins"  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir dar aisku turesi susimoketi smile.gif) bet bua tiesiog dienos kursai? o ka pasakoja ar verta ir kiek kainuoja? aciu..
noriu suzinoti kaip priziureti esminius dalykus, ar manksta akrobatine galima daryti ri nuo keliu men...
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 06 17, 14:18)
ir dar aisku turesi susimoketi smile.gif) bet bua tiesiog dienos kursai? o ka pasakoja ar verta ir kiek kainuoja? aciu..
noriu suzinoti kaip priziureti esminius dalykus, ar manksta akrobatine galima daryti ri nuo keliu men...

Gerrb. Kristinos nekviečiau pas save. Info gavau iš knygų, vaikų gydytojos ir pan., žinau tik, kad p. Kristiną reikėjo patiems atsivežti ir grąžinti "į vietą". Vizitas kainavo apie 50 Lt.
Mankšta vadinasi dinaminė. Tikriausiai nepritapsiu prie daugumos, bet esu prieš tokius fizinius krūvius mažyliams. Suraskit Aleksejaus kontaktus ir galėsite lankyti sporto mokyklą nuo 6 mėnesių amžiaus. Dėl dinaminės mankštos... Nors kursuose teigiama, kad jokių šalutinių poveikių nėra, pati asmeniškai pažįstu kartu lankiusią mamą, kurios mažylei buvo išniręs žastikaulis dėl šios mankštos.
Atsakyti
O as vis tiek susizavejusi p. Semetos kursais. Gaila, kad neturejau galimybes nuvaziuoti i Vilniu (per velai suzinojau apie jo rengiamus kursus). manau, kad apie vaiko prieziura jums tikrai gydytojai papasakos ir knygos. Kol neturi vaikelio ant ranku, tai ne labai tau tie patarimai pades. net mokinimas uzdeti sauskelnes ant leliu man juokingas smile.gif Vaikas ne lele! Beje, kiekvienas vaikas individualus ir reikia ziureti i jo poreikius ir norus. Apie tai Semeta ir sneka. A. Semeta paruosia tevus tevystei. Jo kursai labiau psichologinio pobudzio! O informacijos apie vaiku maitinima ir priziurejima pilnas internetas, bei lentynos. uz tokia informacija tikrai pinigu nemokeciau, geriau paskambinciau savo vaiku gydytojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 18 birželio 2010 - 19:08
Lankiau ir as Semetos kursus, man labai jie patiko ir dave naudos.
Atsakyti
o kiek kainuoja tie savaitgaliniai kursai? niekur info nerandu... aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2005 05 09, 18:24)
Sveikos  nestuke.gif ,

as labai noreciau lankyti tuos kursus, bet sakykit, kaip jus susitvarkote su darbu?  g.gif  juk paskaiteles tai dienos metu  unsure.gif nejaugi teks laukti kol i dekretines iseisiu? verysad.gif

pasufleruokit man  mirksiukas.gif

tai, kad jie vyksta savaitgaliais, bent jau Vilniuje
Atsakyti
labas rytas.
Ir as labai noreciau suzinoti, kur kreiptis del registracijos i siuos kursus? ir kokia kaina ju?
Internete ziurineju ziurineju ir nieko nerandu sad.gif
kazkaip nera laba teikiama sita info. Nors Semetos kursus giria visi kiek esu girdejusi... smile.gif
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Tai va suzinojau apie Semetos kursus, jei kam dar idomu ir aktualu smile.gif
Semetos kursai vyksta savaitgaliais Vilniuje, Laisves prospekte. Du savaitgaliai - sestadienis ir sekmadienis, nuo ryto iki vakaro. Kaina 380 lt. I kaina ieina, pakartojimai jei ka pamirsot ar praleidot, metodine medziaga ir dar daug ten visko vardino smile.gif nebeprisimenu.
Rugsejo 4-5 ir 11-12 dabar siti du savaitgaliai kai vyks kursai Vilniuje.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti